Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

αφου γραφτηκε τοτε ας το επιβεβαιωσω και εγω οντως η pioneer προσανατολιζεται να χρησιμοποιει πάνελ της Panasonic

Επίσης Larry, δεν ξέρω αν το έμαθες, αλλά βούλιαξε κι ο Τιτανικός. :flipout:

Καλημέρα φίλτατοι!!!

Το μήνυμα που έγραψα παραπάνω ίσως φάνηκε απόλυτο....όμως πιστεύω ότι τις Κuro θα τις θυμόμαστε για πολύ-πολύ καιρό.....και θα είναι η αναφορά μας όταν θα μιλάμε-γράφουμε για εικόνα.....

ο χρόνος θα δείξει....

Καλές θεάσεις Νάσο -bye-

Last edited:
Που μπορω να βρω την πιο φτηνη 5090 κατα την γνωμη σας?

1- Μεταχειρισμενη
2- TLC Broadcast ή σε άλλα αγγλικα σαιτς αλλά χωρις εγγυηση στην
Ελλαδα.

Μαγκες , θελω settings για πολυ φωτεινο δωματιο .
Εδω διαβασα οτι η 5090H μπορει να πιασει 202 nits
http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-14-21-37-34/plasma-tvs/400-pioneer-pdp-lx5090h-
με τι settings τα πιανουμε , ποιος ξερει ?

Μεγάλος πειρασμός! Η 5090 2250 Ευρώ και η 5090Η 2550 Ευρώ σε μαγαζί εδώ στην Κύπρο και οι δυο με ηχεία αλλα χωρίς stand.

Αλεφαντε , ακομα το ψαχνεις ρεε ?
Πηρες TV ?

περιμενω σημερα τα τελειωσω να σηκωθω να παω στην αντιπροσωπεια να δω τι εφεραν... αν ημουν ελλαδα θα εβαζα συμμετοχη στον κουροερανο οποτε δε με βοηθαει και πολυ...
οπως σου ειπα θα παω να δω ποσο μου τις αφηνει και αν η διαφορα ειναι ακομα στα 300 ευρω θα παω για την απλη.... εσυ ολα καλα πως παει το εργαλειο ??? ειναι τρελα με τη μαυρη τη φανελα???/-bye--bye--bye-

Δεν ξέρω αν ακούγεται ηλίθιο αλλα για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η Pioneer θα συνεχίσει να διαθέτει Kuro μέχρι τον Μάρτιο 2010, υπάρχει πιθανότητα να παρουσίαση νέα μοντέλα για φέτος?

Όχι ρε γ....το δυσκολεύομαι να το χωνέψω ότι δεν θα δούμε ξανά νέες Kuro.

Πάνε και τα SD Near HD πάνε όλα.

Last edited:
ακομα κανενα νεοτερο απτο μετωπο... περασα απτην αντιπροσωπεια αλλα ακομα δεν εφτασαν τα μωρα... Παντως το υπαλληλος το χαβα του τον ρωτησα τη καινουργιο υπαρχει και αν θα ριξουν καθολου τις τιμες αλλα αυτο τιποτα.... παντως με ολα αυτα ρε γαμωτο ενα μικρο κομματακι μεσα μου με τρωει να πας να αγορασεις κατι ενω η εταιρεια δηλωνει κλεισιμο... κ μετα λες τι να αγορασω αφου μετα την pioneer to χαος.... για να δουμε τι θα δουμε.....

παντως με ολα αυτα ρε γαμωτο ενα μικρο κομματακι μεσα μου με τρωει να πας να αγορασεις κατι ενω η εταιρεια δηλωνει κλεισιμο...

Δεν κλείνει η εταιρία βρε συ ... τις Kuro σταματάει.

κ μετα λες τι να αγορασω αφου μετα την pioneer to χαος....

.... ποια να συγκριθεί μαζί της .. προχώρα λέμε -bye-