ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,543
Εγώ αυτό έχω και είναι σούπερ!
Εγώ αυτό έχω και είναι σούπερ!
Αυτό τώρα είναι ψυχασθένεια... Ψάχνουμε τρόπους και κολπάκια για να δούμε - επιτέλους - αν γκριζάρει ελάχιστα ένα panel που φωτίζεται από πίσω.
Όταν την χρησιμοποιείς, όταν βλέπεις εικόνα δηλαδή, διακρίνεις το όριο του panel απ´το πλαίσιο; Όχι !!! Τι συζητάμε τότε;
ΥΓ: Μιχάλη πρέπει να δεις το background από το HTPC μου στην KURO
(the power of dreams)
Αν το DVD δεν κάνει upscaling θα το κάνει η τηλεόραση. Αν λες πως είναι της πλάκας και συνδεδεμένο με scart λογικά αυτό συμβαίνει.
υπαρχει ομως καποια ρυθμιση στη πιονεερ που πρεπει να ενεργοποιησω ή το κανει αυτοματα απο μονο της καθε φορα?
Παιδες Help plz
Έφτασε πριν 2 μέρες η 5090Η μαζι με μια philips 32αρα 9613D/10.
Μια παρατηρηση. Το μενου και η ευχρηστία της Philips ειναι σαφως ανωτερη απο την Pioneer.
Υπάρχει κανενας οδηγός για το Home Media Server και συνδεση με TV μεσω Ethernet?
Μπορω να βάλω ενα DVD στο PC και να το βλέπω απο τις TV???
Στην Philps παιζει κανονικά αλλα χωρίς υπότιτλους ενω στην KURO τζιφος.
Ποιό πρόγραμμα media Server συστήνεται ??
Χρειάζεται κάποιο ειδικό DVD για να κανω ρυθμίσεις ή να αφήσω τα εργοστασιακά mode?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Χρησιμοποιώ το TVercity γιατι ο MS Media Player δεν κανει add DVD στην Playlist
Που είσαι brightness/contrast και σε τι Mode βλέπεις;
ρε παιδια μια απορια σχετικα με το upscaling που κανει η πιονεερ... εχω ενα dvd player της κακιας ωρας με συνδεση σκαρτ... και μονο που ακουμπαει το σκαρτ πανω στη πιο συγχιζομαι..... στις ρυθμιζεις της τηλεορασεις πειραζω κατι για να το κανει upscale ή το κανει αυτοματα απο μονη της????
Το upscale γίνεται αυτόματα, διαφορετικά θα έβλεπες σε ένα μικροσκοπικό παράθυρο στο κέντρο με μεγάλο μαύρο περιθώριο γύρω-γύρω...
Στα μενού της, μπορείς να βρεις κάποιες επιλογές, που επηρεάζουν την ποιότητα του upscaling, όπως picture detail, noise reduction, pure cinema κτλ. Πειραματίσου...
Άντε, καλοθέατη...![]()
Τι ειναι προτιμοτερο (γιαυτην) οταν δεν χρησιμοποιειται, να ειναι stand by ή off απο το διακοπτη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.