Pioneer Kuro 9th generation

Παιδια σκεφτομαι να βαλω nova και θελω να μου πειτε τι πρεπει να αγορασω.Η υποδοχη στην kuro απο πισω σε τι χρησιμευει?Εχω εναν αποκωδικοποιητη και επειδη νομιζω οτι ο εξοπλισμος της νοβα ειναι μαπα,νομιζω οτι ειναι καλυτερα να παρω ξεχωριστα κοματια.Ολες οι συμβουλες σας θα ηταν χρησιμες.

Αν έχεις πιάτο, χρειάζεσαι μια συνδρομή νόβα (σκέτη κάρτα δηλαδή) και μια μοντούλα ιρντέτο. Βάζεις την κάρτα στη μοντούλα, την οποία τοποθετείς στην CI satellite υποδοχή της 5090Η και είσαι έτοιμος.
Αν δεν έχεις πιάτο, χρειάζεσαι επιπλέον και την εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου.

Τι ειναι ακριβως η μοντουλα.Αρα ο αποκωδικοποιητης δεν χρειαζεται?Μηπως χρειαζομαι ενα cam?και το cam τι αντικαθιστα?Γεια σου titon καλως ηρθες.

Τι ειναι ακριβως η μοντουλα.Αρα ο αποκωδικοποιητης δεν χρειαζεται?Μηπως χρειαζομαι ενα cam?και το cam τι αντικαθιστα?Γεια σου titon καλως ηρθες.

Αποκωδικοποιητή δεν χρειάζεσαι την δουλειά την κάνει η τηλεόραση. Η μοντουλα είναι μια θήκη που δέχεται κάρτες συνδρομητικής τηλεόρασης, στην περίπτωση μας θέλεις module για κάρτα irdeto, μια και αυτό είναι το σύστημα κωδικοποίησης της nova. Βάζεις λοιπόν την κάρτα σου nova στο module, και το module το τοποθετείς στην είσοδο CI της kuro και είσαι οκ.
Δλδ ότι ακριβώς σου έγραψε και ο φίλος aragorn.
Επισης cam=module. Είναι το ίδιο πράγμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Mε το module αυτο αρηοτερα θα μπορω να βλεπω και δορυφορικα hd?

Όχι
Για να συμβεί αυτό πρέπει να βάλεις μοντούλα και συνδρομητική κάρτα καναλιού υψηλής ευκρίνειας, όπως για παράδειγμα το hd swiss σε μοντούλα viaccess.
Άλλος τρόπος είναι να αγοράσεις το diablo cam, να το προγραμματίσεις και να "φωτίσεις" έτσι κάποια κανάλια υψηλής ευκρίνειας...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ορίστε καιτα πρώτα θετικά συμπεράσματα στο θέμα KURO - Streaming .mkv αρχείων. Διαβάστε το αντίστοιχο thread http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37661&page=39. Επιβεβαιώνεται και από μέλος του Forum.

Εκανα την συνδεση μεσω ps3, επαιξα mkv με υποτιτλους κανονικα,αλλα παιδια η ποιοτητα εικονας δεν μου αρεσε, κλασεις ανωτερη hdmi απευθειας απο το pc, ακομα και το wd media που το εχω δανειστη απο ενα ξαδερφακι μου, παιζει καλυτερα.

Δεν ξερω βεβαια πως θα παιζει συνδεση ενσυρματη απευθειας pc σε kuro, ετσι δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Η ενσύρματη κάποιο ρόλο παίζει , δεν μπορεί να είναι μόνο για κανα update .Στο ενσύρματο πάντως δεν βλεπει το λαπτοπ με τίποτα ....:afro:

Καταφερε καποιος να κανει συνδεση στη kuro με static ip?Διοτι αυτοματα δεν βλεπω να γινεται τιποτα.

γεια σας συνKurites,

μετα απο 20 μερες συμβιωσης με την ονειρικη αυτη τηλεοραση και εχοντας εγκαταστησει δορυφορικο κατοπτρο(λογω του ψηφιακου δεκτη) εχω κατεβασει πανω απο 5000 καναλια και ραδιοφωνικους σταθμους τα οποια τα πιο πολλα ειναι κρυπτογραφημενα.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις καποιο τροπο να βρω και να διαγραψω αυτα τα καναλια,γιατι μετα απο μια γρηγορη αναγνωση που εκανα στο εγχειριδιο χρησης αυτο γινεται για καθε ενα καναλι ξεχωριστα(φανταζεσται ποσο χρονο θελεις για να τα τρεξεις ολα αυτα τα καναλια, να δεις ποια απο αυτα ειναι κρυπτογραφημενα και επειτα για καθε ενα απο αυτα να πας να τα διαγραψεις?).
ευχαριστω πολυ.

Καταφερε καποιος να κανει συνδεση στη kuro με static ip?Διοτι αυτοματα δεν βλεπω να γινεται τιποτα.

Βλεπω τελικα στο συγκεκριμενο post πληρης αδιαφορια, και μιλαμε για κατι hi end που πηραμε.Και στα αλα post μιλανε για πατατες και βοηθανε και αναλυουν τα παντα. Μπραβο ρε κουριτες.:tdown:

Βλεπω τελικα στο συγκεκριμενο post πληρης αδιαφορια, και μιλαμε για κατι hi end που πηραμε.Και στα αλα post μιλανε για πατατες και βοηθανε και αναλυουν τα παντα. Μπραβο ρε κουριτες.:tdown:

forte τα χουμε ξαναπει ρεσυ κουραδες ειμαστε οχι κουριτες...... τα ιδια θα λεμε καθε φορα???

τελικα ρεσεις με τα ανεμιστηρακια στη πισω μερια της τηλεορασης ποτε ενεργοποιουνται?? καθε φορα που τα κοιταω εκτος λειτουργιας ειναι.....
μηπως ειναι για το καλοκαιρι να μας κανουν αερα??????:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

forte τα χουμε ξαναπει ρεσυ κουραδες ειμαστε οχι κουριτες...... τα ιδια θα λεμε καθε φορα???

τελικα ρεσεις με τα ανεμιστηρακια στη πισω μερια της τηλεορασης ποτε ενεργοποιουνται?? καθε φορα που τα κοιταω εκτος λειτουργιας ειναι.....
μηπως ειναι για το καλοκαιρι να μας κανουν αερα??????:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Aυτο πιστευω και εγω ,μαλον το καλοκαιρι θα δουλευουν. Κουραδες με κουρακλες.:ernaehrung004: