Σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο στην θύρα usb της 5090h κι ενώ παίζει κανονικά τα αρχεία .m2ts και wmv δεν παίζει mkv.
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να παίξει τέτοιου είδους αρχεία και αν ναι, με ποιον τρόπο?
Ευχαριστώ.
εαν καποιος εχει την 5090H με τα κατω ηχεια,μπορει να μου δωσει ακριβης μετρηση υψους της τηλεορασης?(με την βαση εννοηται)
Το ύψος είναι 4 εκατοστά μεγαλύτερο σε σχέση με τη χαμηλή βάση (με τα πλαϊνά ηχεία), κάπου στους 85 πόντους.
Μόλις πάω σπίτι θα μετρήσω τη δικιά μου (έχω τη χαμηλή βάση) και πρόσθεσε τα 4 εκατοστά.
vBulletin
Το ύψος με βάση + κάτω ηχείο είναι 86,6 εκατοστά
thanksΜπες στην επιλογη που λεει ζουμ, πληρες ,ευρεια κτλ, εκει μαλον θα βγαλης ακρια.Διαφορετικα εχει να κανει με το dvd player.
ΝΑ χαιρετήσω και εγώ με την σειρά μου. Από την προηγουμένη εβδομάδα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος μιας 5090h. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αν και έχω ακόμα εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Παρατήρησα ένα περίεργο φαινόμενο και ήθελα να ρωτήσω αν κανένας σας είχε παρόμοια εμπειρία. Κατά την διαδικασία αλλαγής καναλιού ορισμένες φορές η TV φαίνεται να κολλάει και κάνει επανεκκίνηση!! δεν το κάνει πολύ συχνά και έτσι δεν είναι πολύ ενοχλητικό. πχ το έκανε 5-6 φορές σε 5 μέρες λειτουργίας (αν και οι πρώτες μέρες σίγουρα είχαν πολύ πείραγμα μέχρι να την σεταρω) Αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό η όχι.
γεια και χαρά
ΑΖ
Πειτε μου εμενα κατι άλλο ρε παιδες !
Πως βαζουμε τωρα την καλοκαιρινη ωρα ?
Στην αλλαγη των καναλιων , που την δειχνει για 1 δευτερολεπτο σε αλλα
καναλια πχ ET1,NET,ET3 φαινεται σωστη και σε αλλα πχ MEGA, ANT1 ειναι ακομα η χειμερινη , anyone who knows ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.