Pioneer Kuro 9th generation

Σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο στην θύρα usb της 5090h κι ενώ παίζει κανονικά τα αρχεία .m2ts και wmv δεν παίζει mkv.
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να παίξει τέτοιου είδους αρχεία και αν ναι, με ποιον τρόπο?
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Σύνδεσα εξωτερικό σκληρό δίσκο στην θύρα usb της 5090h κι ενώ παίζει κανονικά τα αρχεία .m2ts και wmv δεν παίζει mkv.
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να παίξει τέτοιου είδους αρχεία και αν ναι, με ποιον τρόπο?
Ευχαριστώ.

Ματροσκες δεν υποστιριζει σιγουρα.Εμενα παλι δεν μου παιζει τα avi ενω λεει οτι τα υποστιριζει.Περιμενουμε καποιος που τα εχει ξεζουμιση αυτα, να ανοιξη τα φοτα και σε μας.

εαν καποιος εχει την 5090H με τα κατω ηχεια,μπορει να μου δωσει ακριβης μετρηση υψους της τηλεορασης?(με την βαση εννοηται)

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

εαν καποιος εχει την 5090H με τα κατω ηχεια,μπορει να μου δωσει ακριβης μετρηση υψους της τηλεορασης?(με την βαση εννοηται)

Το ύψος είναι 4 εκατοστά μεγαλύτερο σε σχέση με τη χαμηλή βάση (με τα πλαϊνά ηχεία), κάπου στους 85 πόντους.
Μόλις πάω σπίτι θα μετρήσω τη δικιά μου (έχω τη χαμηλή βάση) και πρόσθεσε τα 4 εκατοστά.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Το ύψος είναι 4 εκατοστά μεγαλύτερο σε σχέση με τη χαμηλή βάση (με τα πλαϊνά ηχεία), κάπου στους 85 πόντους.
Μόλις πάω σπίτι θα μετρήσω τη δικιά μου (έχω τη χαμηλή βάση) και πρόσθεσε τα 4 εκατοστά.

με την χαμηλη βγαινει 79 εκατοστα
εαν μου λες +4,παμε στα 83 εκατοστα.
οριακα ειμαι...:BDGBDGB53:

ευχαριστω...-bye--bye-

Pioneer rebuffs reported rush to end plasma TV production

Will continue making sets until the end of the year

By James Sherwood • Get more from this author

25th March 2009 17:15 GMT

Exclusive Pioneer has denied reports that it will wrap up worldwide plasma TV production with a final run of sets next month.

The firm announced last month plans to exit the plasma TV business by March 2010. But a release on its Japanese website today prompted numerous online news sources to wrongly report that the 2500 50in and 500 60in Kuros set to go into production next month will be its last.

The 3000 TVs will be the last plasmas manufactured for sale in the firm’s native market, a Pioneer spokeswoman told Register Hardware. But production for US, European and other markets will continue, she added.

Global plasma production will probably come to an end by the close of 2009, she added.

Ending plasma production globally before January 2010 will ensure Pioneer meets its self-imposed March 2010 deadline. But why the firm’s chosen to close down plasma production for Japan but continue making plasmas to sell to the rest of the world remains a closely guarded secret. ®
http://www.reghardware.co.uk/2009/03/25/pioneer_plasma/

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά έχω την 5090H και όταν βάζω κάποιες ταινίες από κάποιες εφημερίδες και τις βάζω στο movies υπότιτλοι είναι πολύ χαμηλά η δεύτερη σειρά των υποτίτλων ακουμπανε στο πλαίσιο υπάρχει καμιά ρύθμιση ?
ευχαριστώ προκαταβολικά-bye-

Μπες στην επιλογη που λεει ζουμ, πληρες ,ευρεια κτλ, εκει μαλον θα βγαλης ακρια.Διαφορετικα εχει να κανει με το dvd player.

ΝΑ χαιρετήσω και εγώ με την σειρά μου. Από την προηγουμένη εβδομάδα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος μιας 5090h. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αν και έχω ακόμα εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Παρατήρησα ένα περίεργο φαινόμενο και ήθελα να ρωτήσω αν κανένας σας είχε παρόμοια εμπειρία. Κατά την διαδικασία αλλαγής καναλιού ορισμένες φορές η TV φαίνεται να κολλάει και κάνει επανεκκίνηση!! δεν το κάνει πολύ συχνά και έτσι δεν είναι πολύ ενοχλητικό. πχ το έκανε 5-6 φορές σε 5 μέρες λειτουργίας (αν και οι πρώτες μέρες σίγουρα είχαν πολύ πείραγμα μέχρι να την σεταρω) Αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό η όχι.

γεια και χαρά

ΑΖ

Επίσης μαζί με την TV ήρθε και ενα φλασ USB stick
με οδηγίες μόνο γερμανικές. Γράφει κάτι για sat update αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι. Αν έχει κάποιος ιδέα τι είναι θα με βοηθούσε.
Ευχαριστώ

Καλορίζικη και καλοθέατη η κούκλα!
Δεν έχει συμβεί στη δικιά μου να κάνει επανεκκίνηση, εκτός αν δε το έχω καταλάβει.
Προσπάθησε να δεις κάτω από ποιες συνθήκες στο κάνει και κάνε και μια κουβέντα και με το σέρβις της ιντερσύς καλού κακού.

Την έχεις αγοράσει από Ελλάδα ή από εξωτερικό;
Το λέω γιατί στη συσκευασία της δικής μου δεν υπήρχε usb stick....

ΝΑ χαιρετήσω και εγώ με την σειρά μου. Από την προηγουμένη εβδομάδα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος μιας 5090h. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αν και έχω ακόμα εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Παρατήρησα ένα περίεργο φαινόμενο και ήθελα να ρωτήσω αν κανένας σας είχε παρόμοια εμπειρία. Κατά την διαδικασία αλλαγής καναλιού ορισμένες φορές η TV φαίνεται να κολλάει και κάνει επανεκκίνηση!! δεν το κάνει πολύ συχνά και έτσι δεν είναι πολύ ενοχλητικό. πχ το έκανε 5-6 φορές σε 5 μέρες λειτουργίας (αν και οι πρώτες μέρες σίγουρα είχαν πολύ πείραγμα μέχρι να την σεταρω) Αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό η όχι.

γεια και χαρά

ΑΖ

κατω αριστερα (και απο την κατω πλευρα) εχει ενα κουμπι. (on/off)
μηπως πατιεται με καποιον δαιμονισμονο τροπο?

μηπως ειναι καπου ακουμπισμενη?

Πειτε μου εμενα κατι άλλο ρε παιδες !
Πως βαζουμε τωρα την καλοκαιρινη ωρα ?
Στην αλλαγη των καναλιων , που την δειχνει για 1 δευτερολεπτο σε αλλα
καναλια πχ ET1,NET,ET3 φαινεται σωστη και σε αλλα πχ MEGA, ANT1 ειναι ακομα η χειμερινη , anyone who knows ?

Πειτε μου εμενα κατι άλλο ρε παιδες !
Πως βαζουμε τωρα την καλοκαιρινη ωρα ?
Στην αλλαγη των καναλιων , που την δειχνει για 1 δευτερολεπτο σε αλλα
καναλια πχ ET1,NET,ET3 φαινεται σωστη και σε αλλα πχ MEGA, ANT1 ειναι ακομα η χειμερινη , anyone who knows ?

Κανονικά η πληροφορία για την ώρα προέρχεται απ' τα κανάλια. Τώρα που κοιτάζω την δική μου kuro βλέπω ότι η ώρα έχει γυρίσει κανονικά στην θερινή σε όλα τα κανάλια.
Αν δεν έχει φτιάξει η δική σου, δοκίμασε να γυρίσεις την ώρα στην χειροκίνητη ρύθμιση, βάζοντας τον ψηφιακό δέκτη (πρίσμα, sport+...) και:
Home menu - Aρχικές ρυθμίσεις - Αρχ. Ρύθμιση συστήματος - Αρχ. Ρυθμίσεις ψηφιακού δέκτη - Ρολόι: Χειροκίνητη ρύθμιση εντός, και τιμή διόρθωσης +2.
-bye-

1) οχι το κουμπί δεν ακουμπάει πουθενά. Η τηλεόραση είναι κρεμασμένη στον τοίχο

2) Αυτο που έκανε (αυτλες τις σπάνιες φορές) ήταν όταν ήμουν στα favorites και πήγαινα να αλλάξω κανάλι εμφάνιζε μια καθυστέρηση (όχι πολυ μεγάλη ) και αν στο διάστημα αυτό πατούσες κανένα κουμπί έβγαζε το μήνυμα ότι η TV είναι σε διαδικασία εκκίνησης (αυτό που βγάζει όταν την ανοίγεις στην αρχή).

δεν μου το έχει κάνει απο προχθές καθόλου-χτύπα ξύλο

Πάντως παίδες οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από την Kuro. Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι και την βλέπω να παίζει χαζεύω! Ίσως γιατί είναι ι πρώτη εβδομάδα ακόμη.