Pioneer Kuro 9th generation

Πιανει κανεις από τα βορεια προάστια την ψηφιακή εκπομπή του Star στο 35 γιατί εμένα κάτι πάει κάνει η 5090H .Αλλος συναγωνιστής ?

Ρε παιδια, ειδα χθες το Death race στην KDL-W4000 SONY ενος φιλου και το μονο που του ελεγα συνεχεια ηταν οτι το μαυρο του ηταν γκρι. Νομιζα οτι εβλεπα την χειροτερη εικονα της ζωης μου. Καταστραφικα με την 500αρα? Δεν θα μπορω να ξαναδω τηλεοραση αλλου? Μηπως να παω στους Kuroholics anonymous???

Last edited:
Ρε παιδια, ειδα χθες το Death race στην KDL-W4000 SONY ενος φιλου και το μονο που του ελεγα συνεχεια ηταν οτι το μαυρο του ηταν γκρι. Νομιζα οτι εβλεπα την χειροτερη εικονα της ζωης μου. Καταστραφικα με την 500αρα? Δεν θα μπορω να ξαναδω τηλεοραση αλλου? Μηπως να παω στους Kuroholics anonymous???
Προς στιγμήν, νομίζω ότι όλοι έχουμε καταστραφεί, που αγοράσαμε κάποια kuro.... :BDGBGDB55:
Βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, του φίλου σου να ήταν κακορυθμισμένη η τηλ...

Last edited:
Προς στιγμήν, νομίζω ότι όλοι έχουμε καταστραφεί, που αγοράσαμε κάποια kuro.... :BDGBGDB55:
Βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, του φίλου σου να ήταν κακορυθμισμένη η τηλ...

Άσε Μιχάλη, του έχω δώσει και τα settings από το avforums. Μιλάμε ή μέρα με την νύχτα (και από πλευράς μαύρου). Ακόμα και nova που πάω και βλέπω σε άλλες τηλεοράσεις μου φαίνεται σαν χιονισμένο.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Άσε Μιχάλη, του έχω δώσει και τα settings από το avforums. Μιλάμε ή μέρα με την νύχτα (και από πλευράς μαύρου). Ακόμα και nova που πάω και βλέπω σε άλλες τηλεοράσεις μου φαίνεται σαν χιονισμένο.

καμια ρυθμιση πασα και για εμας ?

ηρθε ηρθε ηρθε η 5090ακομα δεν μπορουν να πιςτεψουν τα ματια μου αυτο που βλεποαπο 32 ςε 50 καθομουν μιςη ωρα μπροςτα της και απλα την χαζευα προχωρο ςε ρυθμιςεις εικονας επιζω να τα παω καλα ενα μεγαλο ευχαριςτω ςε ολους ςας

υπαρχει περιπτοςη να δω τα καναλια απο τον vantage ποιο καθαρα ςαν να υπαρχει μια θολουρα

σ ευχαριστο για την ´συμβουλη σου αλλα πιστευω οτι δεν χρειαζετε να μπω σε κανενα αλλο φορουμ εχουν τοσα παιδια αυτη την τβ που πιστευο θα βρεθει λυσηπερασα αυτες της ρυθμισεις http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975&page=50και η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη ´στο νοβα αλλα και στα υπολοιπα καναλια συνδεση μεσω hdmi

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Εάν μπεις στο avsforums φίλε μου και κάνεις search θα βρεις σχεδόν όπια ρύθμιση θέλεις.

συγνωμη φιλε μου δεν διαβασα καλα νομιζα το ελεγες σε εμενα

Τι να πω κι εγω που την εχω διπλα μου μεσα στο κουτι εδω και δυο μερες... Βλεπεις οι μ....ς μου την εστειλαν χωρις βαση και ηχεια!!! Τωρα ψηνω την πεθερα μου να μου την κραταει μπας και δω κατι, αλλα αυτη δεν τσιμπαει με τιποτα!

σ ευχαριστο για την ´συμβουλη σου αλλα πιστευω οτι δεν χρειαζετε να μπω σε κανενα αλλο φορουμ εχουν τοσα παιδια αυτη την τβ που πιστευο θα βρεθει λυσηπερασα αυτες της ρυθμισεις http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975&page=50και η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη ´στο νοβα αλλα και στα υπολοιπα καναλια συνδεση μεσω hdmi

Τι εννοείς λέγοντας ότι η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή στα κανάλια της NOVA; Είναι καλύτερη ή χειρότερη απ' την εικόνα που βλέπεις με τον δέκτη της tv (απ' ευθείας απ' την κεραία);
Δοκίμασε και με τις ρυθμίσεις που θα βρεις εδώ:
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/plasma-tvs/400-pioneer-pdp-lx5090h-.html