τι εννοεις "διαβαζει πολυ αργα"?
κάνει πολύ ώρα να φορτώσει το κάθε αρχείο.
τι εννοεις "διαβαζει πολυ αργα"?
προτεινετε και κανενα ωραιο επιπλο μεχρι 300 ευρο
Προς στιγμήν, νομίζω ότι όλοι έχουμε καταστραφεί, που αγοράσαμε κάποια kuro.... :BDGBGDB55:Ρε παιδια, ειδα χθες το Death race στην KDL-W4000 SONY ενος φιλου και το μονο που του ελεγα συνεχεια ηταν οτι το μαυρο του ηταν γκρι. Νομιζα οτι εβλεπα την χειροτερη εικονα της ζωης μου. Καταστραφικα με την 500αρα? Δεν θα μπορω να ξαναδω τηλεοραση αλλου? Μηπως να παω στους Kuroholics anonymous???
Προς στιγμήν, νομίζω ότι όλοι έχουμε καταστραφεί, που αγοράσαμε κάποια kuro.... :BDGBGDB55:
Βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, του φίλου σου να ήταν κακορυθμισμένη η τηλ...
Άσε Μιχάλη, του έχω δώσει και τα settings από το avforums. Μιλάμε ή μέρα με την νύχτα (και από πλευράς μαύρου). Ακόμα και nova που πάω και βλέπω σε άλλες τηλεοράσεις μου φαίνεται σαν χιονισμένο.
καμια ρυθμιση πασα και για εμας ?
Εάν μπεις στο avsforums φίλε μου και κάνεις search θα βρεις σχεδόν όπια ρύθμιση θέλεις.
σ ευχαριστο για την ´συμβουλη σου αλλα πιστευω οτι δεν χρειαζετε να μπω σε κανενα αλλο φορουμ εχουν τοσα παιδια αυτη την τβ που πιστευο θα βρεθει λυσηπερασα αυτες της ρυθμισεις http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975&page=50και η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη ´στο νοβα αλλα και στα υπολοιπα καναλια συνδεση μεσω hdmi
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.