Pioneer Kuro 9th generation

Καλημέρα και από εμένα.

Θέλω να ρωτήσω τους κατόχους της 5090Η, ποιο είναι το μέγιστο ύψος στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί η συσκευή χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στη θέαση από την συνηθισμένη γωνία θέασης δλδ από την θέση κάποιου στον καναπέ;

Για να γίνω πιο σαφής, έτσι όπως σκέφτομαι να την τοποθετήσω, είτε σε βάση, είτε στον τοίχο, η απόσταση από το έδαφος θα είναι τουλάχιστον ένα μέτρο (οπότε το κέντρο της οθόνης θα είναι ακόμη ψηλότερα). Θα βλέπω τα χρώματα σωστά, ή θα υπάρχει κάποια διαφορά από τα χρώματα εάν το κέντρο της οθόνης θα ήταν στη σωστή θέση;

Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη, καθώς σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση της και θέλω να αποφύγω τις εκπλήξεις.

Ευχαριστώ.

Με τα χρώματα δεν θα υπάρχει πρόβλημα, απλά η πολύωρη θέαση θα είναι σχετικά κουραστική αν το ύψος της τηλεόρασης είναι αρκετά πάνω από το ύψος των ματιών σου.

Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν την τοποθετήσεις σε τραπεζάκι και βλέπεις από πολύ κοντά (2-2.5 μέτρα). Αν μπει στον τοίχο και κάθεσαι στα 3μ+ νομίζω θα είσαι ΟΚ :a0210:

Samsung Kuro ή Panasonic Kuro;

θα δείξει.....

lifestyle_krp600a_1.jpg

Παρά τις φήμες, κανένας κατασκευαστής δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει τις Kuro από την αγορά ή να «κυκλοφορήσει» σειρά Kuro κάτω από το όνομα του. Οι φήμες είχαν διαδοθεί την επομένη της ανακοίνωσης της Pioneer ότι αποχαιρετάει τις τηλεοράσεις. Οι πρώτες φήμες ανέφεραν ότι η Panasonic σκοπεύει να συνεχίσει τις Kuro, αφού βρήκε δουλειά στους απολυμένους μηχανικούς της Pioneer. Αργότερα οι φήμες ήθελάν τη Samsung να κατασκευάζει τις επόμενες Kuro.

Αυτή τη στιγμή οι Kuro, όσες υπάρχουν ακόμη, γνωρίζουν πωλήσεις άνευ προηγουμένου. Λες και ήταν διαφημιστικό τρικ η ανακοίνωση της Pioneer για έξοδο από την αγορά της τηλεόρασης. Σ´ όλες τις χώρες οι Κuro «φεύγουν» σα ζεστά κουλουράκια και γιατί όχι αφού παίζουν πολύ καλύτερα ακόμη και από τις φετινές (2009-2010) σειρές τηλεοράσεων.

Το στενάχωρο είναι, μετά από έγκαιρες πληροφορίες, ότι η Pioneer κλείνει τις μια πίσω από την άλλη τις γραμμές παραγωγής των Kuro στην Ιαπωνία αφού τα υλικά κατασκευής τελείωσαν.

Όμως, όταν με το καλό ορθοποδήσει πάλι η Pioneer και αρχίσει να καταγράφει κέρδη, κάτι που αναμένεται τα γίνει το 2012 τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να επιστρέψει στις Kuro. Της ευχόμαστε… να το κάνει μια ώρα αρχύτερα.

Πάντως, σύμφωνα με τη Pioneer, τα νέα Blu-ray player και οι δέκτες της (ναι ετοιμάζει να βγάλει media boxes) θα έχουν όλες τις αρετές των Kuro και… αν τα χρησιμοποιήσουμε θα λαμβάνουμε εικόνα Kuro από οποιαδήποτε τηλεόραση.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι τηλεοράσεις Kuro είχαν τόση υψηλή τεχνολογία και τόσα «μυστικά» εικόνα, που ακόμη και οι σημερινές ακριβές τηλεοράσεις μοιάζουν «ξεπερασμένες» εμπρός τους.

http://www.fullhd.gr/pro/2008-03-05-02-33-57/1320-samsung-kuro--panasonic-kuro.html

Καλημέρα και από εμένα.

Θέλω να ρωτήσω τους κατόχους της 5090Η, ποιο είναι το μέγιστο ύψος στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί η συσκευή χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στη θέαση από την συνηθισμένη γωνία θέασης δλδ από την θέση κάποιου στον καναπέ;

Για να γίνω πιο σαφής, έτσι όπως σκέφτομαι να την τοποθετήσω, είτε σε βάση, είτε στον τοίχο, η απόσταση από το έδαφος θα είναι τουλάχιστον ένα μέτρο (οπότε το κέντρο της οθόνης θα είναι ακόμη ψηλότερα). Θα βλέπω τα χρώματα σωστά, ή θα υπάρχει κάποια διαφορά από τα χρώματα εάν το κέντρο της οθόνης θα ήταν στη σωστή θέση;

Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη, καθώς σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση της και θέλω να αποφύγω τις εκπλήξεις.

Ευχαριστώ.

Εχω τοποθετήσει την δική μου σε βάση στον τοίχο, σε απόσταση από το δάπεδο 70 cm. Η απόσταση θέασης είναι στα 3 m. Νομίζω ότι το ύψος των 70 cm είναι το ιδανικό για αυτή την απόσταση. Εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, ίσως μπορείς να την τοποθετήσεις ακόμα 10 cm παραπάνω (στα 80 cm δηλαδή). Απο εκεί και πέρα, και ειδικά στο 1 μέτρο που αναφέρεις είναι πολύ ψηλά για αυτή την απόσταση.
Σκέψου μόνο ότι το πάνω μέρος της οθόνης θα πάει περίπου στα 1,8 μέτρα....
Νομίζω θα είναι κουραστικό...

Δες σχετικά και εδώ:
http://www.thx.com/home/setup/display.html

Πάντως, σύμφωνα με τη Pioneer, τα νέα Blu-ray player και οι δέκτες της (ναι ετοιμάζει να βγάλει media boxes) θα έχουν όλες τις αρετές των Kuro και… αν τα χρησιμοποιήσουμε θα λαμβάνουμε εικόνα Kuro από οποιαδήποτε τηλεόραση.

Άντε, γιατί ανυπομονώ να κάνω την φιλιπς μου κούρο. Ελπίζω μόνο οι σκοτεινές περιοχές να μην γίνουν πολύ μαύρες, και ρουφάνε τα χρώματα και από τις φωτεινές... :flipout:

Τελικά σε ποιους απευθύνεται ατό το site ακόμα δεν έχω καταλάβει...
Είναι τεχνικό ή σατυρικό;

Εχω τοποθετήσει την δική μου σε βάση στον τοίχο, σε απόσταση από το δάπεδο 70 cm. Η απόσταση θέασης είναι στα 3 m. Νομίζω ότι το ύψος των 70 cm είναι το ιδανικό για αυτή την απόσταση. Εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, ίσως μπορείς να την τοποθετήσεις ακόμα 10 cm παραπάνω (στα 80 cm δηλαδή). Απο εκεί και πέρα, και ειδικά στο 1 μέτρο που αναφέρεις είναι πολύ ψηλά για αυτή την απόσταση.
Σκέψου μόνο ότι το πάνω μέρος της οθόνης θα πάει περίπου στα 1,8 μέτρα....
Νομίζω θα είναι κουραστικό...

Δες σχετικά και εδώ:
http://www.thx.com/home/setup/display.html

Η απόσταση θέασης θα είναι 4μ. Η πρόθεση είναι να τοποθετηθεί σε βάση τοίχου, πίσω από το ρακ με τα μηχανήματα ήχου. Μάλλον θα αναγκαστώ να κοντύνω το ρακ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

γνωριζετε ποσο εγγυηση δινει η intersys το καταστημα μου ειπε οτι εχω 2 χρονια την τηλεοραση την πηρα 2450 με 36 δοσεις 2190 αρχικη τιμη και 250 επιπλεων το κοστος των δοσεων μεσω καρτας 68 ευρω το μηνα

γνωριζετε ποσο εγγυηση δινει η intersys το καταστημα μου ειπε οτι εχω 2 χρονια την τηλεοραση την πηρα 2450 με 36 δοσεις 2190 αρχικη τιμη και 250 επιπλεων το κοστος των δοσεων μεσω καρτας 68 ευρω το μηνα

προφανως ειναι εισαγωγη του καταστηματος και οχι αντιπροσωπειας.
η intersys δινει 3 χρονια εγγυηση.

προφανως ειναι εισαγωγη του καταστηματος και οχι αντιπροσωπειας.
η intersys δινει 3 χρονια εγγυηση.

αρα με κοροιδεψε γιατι μου ειπε οτι ειναι αντιπροσωπιαςκαι τι κανω και ποια τα αρνητικα αυτης της κοροιδιας

αρα με κοροιδεψε γιατι μου ειπε οτι ειναι αντιπροσωπιαςκαι τι κανω και ποια τα αρνητικα αυτης της κοροιδιας

το κακο ειναι οτι σου ειπε ψεματα.
το καλο ειναι οτι εαν γινει καμια στραβη,ειναι πολυ πιθανο να εχεις καλυτερη καλυψη απο τον ιδιο που την εκανε εισαγωγη,παρα απο την επισημη αντιπ/α που κι`αυτη με την σειρα της εχει δωσει το Service της αλλου...
τωρα βεβαια αναλογα τον εισαγωγεα και την αξιοπιστια του καταστηματος.
απο περιεργεια ομως,ρωτησε τον γιατι σου ειπε ψεματα?(εκτος κι`αν εκανε λαθος στην διαρκεια της εγγυησης).
κανα χαρτι intersys περιλαμβανεται στα παραστατικα σου?
ελληνικο manual υπαρχει?

το κακο ειναι οτι σου ειπε ψεματα.
το καλο ειναι οτι εαν γινει καμια στραβη,ειναι πολυ πιθανο να εχεις καλυτερη καλυψη απο τον ιδιο που την εκανε εισαγωγη,παρα απο την επισημη αντιπ/α που κι`αυτη με την σειρα της εχει δωσει το Service της αλλου...
τωρα βεβαια αναλογα τον εισαγωγεα και την αξιοπιστια του καταστηματος.
απο περιεργεια ομως,ρωτησε τον γιατι σου ειπε ψεματα?(εκτος κι`αν εκανε λαθος στην διαρκεια της εγγυησης).
κανα χαρτι intersys περιλαμβανεται στα παραστατικα σου?
ελληνικο manual υπαρχει?

σ ευχαριστο πολη με ηρεμησες λιγο και ελληνικο manual υπαρχει και χαρτι intersys περιλαμβανεται στα παραστατικα του λες να εκανε λαθος αυτος

σ ευχαριστο πολη με ηρεμησες λιγο και ελληνικο manual υπαρχει και χαρτι intersys περιλαμβανεται στα παραστατικα του λες να εκανε λαθος αυτος

απο την στιγμη που υπαρχουν αυτα,το πιθανοτερο ειναι οτι εχει κανει λαθος ο ιδιος.
αλλωστε το βρισκω χαζο να εκανε κατι τετοιο,γιατι αργα ή γρηγορα θα το ανακαλυπτες.

απο την στιγμη που υπαρχουν αυτα,το πιθανοτερο ειναι οτι εχει κανει λαθος ο ιδιος.
αλλωστε το βρισκω χαζο να εκανε κατι τετοιο,γιατι αργα ή γρηγορα θα το ανακαλυπτες.

μα δεν θα τον συμφερε να με κοροιδεψει και ειδικα σε επαρχια θα ηταν καταστροφη γι αυτον αν μου την εκανε .παντος η τιμη του ειναι αρκετα καλη με 36 δωσεις ´σε συγκριση με καταστηματα των αθηνων που εφτανε κοντα στα 2650-2800

μα δεν θα τον συμφερε να με κοροιδεψει και ειδικα σε επαρχια θα ηταν καταστροφη γι αυτον αν μου την εκανε .παντος η τιμη του ειναι αρκετα καλη με 36 δωσεις ´σε συγκριση με καταστηματα των αθηνων που εφτανε κοντα στα 2650-2800

μιλας για πληρη πακετο(βαση-ηχεια)?

μιλας για πληρη πακετο(βαση-ηχεια)?

οχι μονο η τηλεοραση την βαση την πηρα απο εδω http://www.euri.gr/online/index.php?target=products&product_id=34461 200 ευρω ´συν 20 μεταφορικα και το καλο ειναι πως η περιστρεφομενη βαση εκτος του στανταρ πακετου εχει μεσα και αλλα 2 καθετα γεια την τοποθετηση οριζοντιου ηχειου αρα δεν υπαρχει προβλημα για καποιον που θελει και περισρτεφομενη βαση και οριζοντιο ηχειο

γυρω στα 2200 παιζει και στην Αθηνα,αλλα σε 36 δεν ξερω..
οπως και να`χει καλες θεασεις!
απολαυσε την.....:music-smiley-005:

γυρω στα 2200 παιζει και στην Αθηνα,αλλα σε 36 δεν ξερω..
οπως και να`χει καλες θεασεις!
απολαυσε την.....:music-smiley-005:

να σε καλα φιλε μου και να φανταστης δεν την ειχα δει καθολου απο κοντα να παιζει την πειρα με "κλειστα"ματια μετα απο ολα αυτα που ειχα διαβαση εδω μεσα .

να σε καλα φιλε μου και να φανταστης δεν την ειχα δει καθολου απο κοντα να παιζει την πειρα με "κλειστα"ματια μετα απο ολα αυτα που ειχα διαβαση εδω μεσα .

να`σαι σιγουρος οτι θα την απολαυσει και με το παραπανω...:antlers:

ακομα δεν μπορο να κλεισω το στομα μου απο ταινια se blurey μονο η εικονα απο των vantage8000 μασ τα χαλαει λιγο επιτρεπετε να μην ειναι καθαρη ακομα και το λογοτυπο των καναλιων δεν ειναι καθαρο ειναι θολο δεν ξερω αν θα διορθωθη με τον καιρο να φανταστητε μπαλα σημερα δεν μπορεσα να δω και εβαλα σε λειτουργια παλι την 9618 για να την απολαυσο

ακομα δεν μπορο να κλεισω το στομα μου απο ταινια se blurey μονο η εικονα απο των vantage8000 μασ τα χαλαει λιγο επιτρεπετε να μην ειναι καθαρη ακομα και το λογοτυπο των καναλιων δεν ειναι καθαρο ειναι θολο δεν ξερω αν θα διορθωθη με τον καιρο να φανταστητε μπαλα σημερα δεν μπορεσα να δω και εβαλα σε λειτουργια παλι την 9618 για να την απολαυσο

εχει παρα πολλες ρυθμισεις.
ψαξτην καλα και παιξε μετην εικονα σου.
εχεις ψωμι ακομα....:antlers: