πολύ σωστά!Αυτή είναι δείγμα πως προς το παρών η τεχνολογία LCD πάει μέχρι τις 52'' σε φυσιολογικές τιμές. Από κει και πάνω η κάθε ίντσα πληρώνεται πανάκριβα.
πάντως η συγκεκριμένη τηλεόραση παίζει και στα 30χιλιάρικά αν ψάχνεσαι :ADFAD2:
Ποιοι ειναι οι εμπειροι reviewers των δικων μας περιοδικων και ειναι και μελη μας? Εχω ερθη απο Αυστραλια και ειμαι και αρκετα καινουριος στο φορουμ και δεν τους ξερω.
Βασίλη δεν αναφερόμουν μόνο στις 32-37. Η 32άρα έτσι και αλλιώς παίζει εκτός συναγωνισμού σε αυτή την τιμή και δεν καταλαβαίνω σε ποιον απευθύνεται.
Προσωπικά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα συγκρίνεται η 37άρα με τις καλές 40άρες LCD με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή. Ενδεικτικά αναφέρομαι στις Sony 40W4500, Sony 40X4500, Samsung 40A750 και την αναμενόμενη Toshiba 40ZF575.
Μανώλης Καστρουνής, Κώστας Παπαγεωργίου, παλιότερα Δημήτρης Τσάλλας..και Πάρις Κωτσής...κάποιοι άλλοι με nicknames που δεν θέλουν να εμφανίζονται επώνυμα και γράφουν και παρακολουθούν...
Καλημέρα....
Τα λεφτά είναι όντως πολλά.
Αν όμως παίζει το sd σήμα σχεδόν όπως οι kuro 8ης γενιάς, αυτός είναι ένας καλός λόγος να δώσει κανείς αυτά τα χρήματα για μια 32άρα για το εξοχικό, το γραφείο, την κρεβατοκάμαρα κλπ.
Δεν ξέρω αν είναι μικρό το μέγεθος για να φανούν οι διαφορές, αλλά όσες 32άρες lcd έχω δει σε sd σήμα, απλά δεν βλέπονται...
Όχι βέβαια.
Την Πανασόνικ 37 σπίτι μου και σε δυο μήνες έφυγε ως δώρο στη μάνα μου.
Τη Samsung Μ86 στο σαλόνι φίλων μου.
Τη Sony D3000 στο σαλόνι άλλων φίλων μου (ήταν η πιο καλή από τις τρεις)
Τη Sony V3000 (ή το προηγούμενο μοντέλο, δεν θυμάμαι καλά) στο σαλόνι του μπατζανάκη μου.
Σε όλες τις ανωτέρω προσπάθησα κάτι να κάνω με ρυθμίσεις, αλλά δεν ικανοποιήθηκα.
Πολύ φως ρε παιδί μου, πολύ φως....
Εδω μαλλον κολλαει η παροιμοια που λεει "η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε"...μπορει να κολλαει και το "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.