Pioneer Kuro LCD...

Re: Pioneer Kuro LCD

Εγώ νομίζω ότι ασφαλές συμπεράσματα θα έχουμε μονο μέ σύγκριση της 46αράς με τις κορυφαίες LCD όπως της Sony,Samsung etc.

Αυτή είναι δείγμα πως προς το παρών η τεχνολογία LCD πάει μέχρι τις 52'' σε φυσιολογικές τιμές. Από κει και πάνω η κάθε ίντσα πληρώνεται πανάκριβα.
πολύ σωστά!
πάντως η συγκεκριμένη τηλεόραση παίζει και στα 30χιλιάρικά αν ψάχνεσαι :ADFAD2:

πάντως η συγκεκριμένη τηλεόραση παίζει και στα 30χιλιάρικά αν ψάχνεσαι :ADFAD2:

Τα 7 χιλιαρικα που εδωσα για την Pio καπως τρωγιεται και πολοι παλι δεν θα τα εδειναν, αλλα 30,000 για τηλεοραση.............. :blink::eek:

Ποιοι ειναι οι εμπειροι reviewers των δικων μας περιοδικων και ειναι και μελη μας? Εχω ερθη απο Αυστραλια και ειμαι και αρκετα καινουριος στο φορουμ και δεν τους ξερω.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro LCD

Ποιοι ειναι οι εμπειροι reviewers των δικων μας περιοδικων και ειναι και μελη μας? Εχω ερθη απο Αυστραλια και ειμαι και αρκετα καινουριος στο φορουμ και δεν τους ξερω.

Μανώλης Καστρουνής, Κώστας Παπαγεωργίου, παλιότερα Δημήτρης Τσάλλας..και Πάρις Κωτσής...κάποιοι άλλοι με nicknames που δεν θέλουν να εμφανίζονται επώνυμα και γράφουν και παρακολουθούν...

Καλημέρα....

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro LCD

Βασίλη δεν αναφερόμουν μόνο στις 32-37. Η 32άρα έτσι και αλλιώς παίζει εκτός συναγωνισμού σε αυτή την τιμή και δεν καταλαβαίνω σε ποιον απευθύνεται.

Προσωπικά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα συγκρίνεται η 37άρα με τις καλές 40άρες LCD με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή. Ενδεικτικά αναφέρομαι στις Sony 40W4500, Sony 40X4500, Samsung 40A750 και την αναμενόμενη Toshiba 40ZF575.

Γιώργο...

η δεοντολογία λέει ότι σύγκριση γίνεται σε ίδιες ίντσες...για νάχεις ασφαλή αποτελέσματα πρέπει να συγκρίνονται τηλεοράσεις ίδιων ιντσών, στον ίδιο χώρο θέασης ,με ίδιο υλικό αναφοράς και με ίδιο setup(dvdplayers,BD,καλώδια κλπ...)

μόνο έτσι μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά...

37" με 40" είναι οριακή η διαφορά....

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro LCD

Μανώλης Καστρουνής, Κώστας Παπαγεωργίου, παλιότερα Δημήτρης Τσάλλας..και Πάρις Κωτσής...κάποιοι άλλοι με nicknames που δεν θέλουν να εμφανίζονται επώνυμα και γράφουν και παρακολουθούν...

Καλημέρα....

Ευχαριστω Νασο.

Τον Μανωλη Καστρουνη θα τον καλεσω για calibration οταν βγει το software για τις Pioneer 9 gen.

Όμως γιατί να θέλει κανείς να πάρει TV 32 ιντσών; Πρέπει να βλέπει από ένα μέτρο απόσταση για να δει τις λεπτομέρειες του HD. Άντε, για φτηνή TV εντάξει, αλλά να δώσει κάποιος 1500 για 32 ίντσες;

Last edited:
Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

Τα λεφτά είναι όντως πολλά.
Αν όμως παίζει το sd σήμα σχεδόν όπως οι kuro 8ης γενιάς, αυτός είναι ένας καλός λόγος να δώσει κανείς αυτά τα χρήματα για μια 32άρα για το εξοχικό, το γραφείο, την κρεβατοκάμαρα κλπ.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

Τα λεφτά είναι όντως πολλά.
Αν όμως παίζει το sd σήμα σχεδόν όπως οι kuro 8ης γενιάς, αυτός είναι ένας καλός λόγος να δώσει κανείς αυτά τα χρήματα για μια 32άρα για το εξοχικό, το γραφείο, την κρεβατοκάμαρα κλπ.

Στις 32" τι διαφορα να δει καποιος σε SD μεταξυ μια Pioneer και μιας LG με 800 ευρω?

Ειναι πολυ μικρο το μεγεθος για να φανουν οι διαφορες.

Βεβαια παντα θα υπαρχουν καποιοι με λεφτα για πεταμα που θα την προτιμησουν λογω ονοματος.

Δεν ξέρω αν είναι μικρό το μέγεθος για να φανούν οι διαφορές, αλλά όσες 32άρες lcd έχω δει σε sd σήμα, απλά δεν βλέπονται...

Όχι βέβαια.
Την Πανασόνικ 37 σπίτι μου και σε δυο μήνες έφυγε ως δώρο στη μάνα μου.
Τη Samsung Μ86 στο σαλόνι φίλων μου.
Τη Sony D3000 στο σαλόνι άλλων φίλων μου (ήταν η πιο καλή από τις τρεις)
Τη Sony V3000 (ή το προηγούμενο μοντέλο, δεν θυμάμαι καλά) στο σαλόνι του μπατζανάκη μου.
Σε όλες τις ανωτέρω προσπάθησα κάτι να κάνω με ρυθμίσεις, αλλά δεν ικανοποιήθηκα.
Πολύ φως ρε παιδί μου, πολύ φως....

Εδω μαλλον κολλαει η παροιμοια που λεει "η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε"...μπορει να κολλαει και το "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"

Όχι βέβαια.
Την Πανασόνικ 37 σπίτι μου και σε δυο μήνες έφυγε ως δώρο στη μάνα μου.
Τη Samsung Μ86 στο σαλόνι φίλων μου.
Τη Sony D3000 στο σαλόνι άλλων φίλων μου (ήταν η πιο καλή από τις τρεις)
Τη Sony V3000 (ή το προηγούμενο μοντέλο, δεν θυμάμαι καλά) στο σαλόνι του μπατζανάκη μου.
Σε όλες τις ανωτέρω προσπάθησα κάτι να κάνω με ρυθμίσεις, αλλά δεν ικανοποιήθηκα.
Πολύ φως ρε παιδί μου, πολύ φως....

καλά....έλα σπίτι μου να δεις την 9603-αφού καλιμπραριστεί-και μετά το ξανασυζητάμε...

Εδω η 32S2010 που ειχα αγορασει πριν 2.5 χρονια (και την εχω δωσει στους γονεις μου) και δειχνει παρα πολυ καλα με τηλεοπτικο σημα (βοηθαει και το μικρο μεγεθος βεβαια)....φανταζομαι η 9603 θα δειχνει αψογα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

Εδω μαλλον κολλαει η παροιμοια που λεει "η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε"...μπορει να κολλαει και το "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"

Ότι πεις....