Pioneer Kuro LCD...

Re: Pionner KRL-46V...LCD!!

Βουρ στον πατσά (4280) και άσε τους άλλους να μετράνε pixels ;)

Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=531920 που υπάρχουν οι διαφορές μεταξύ 428 και 4280 και αν δεν σε πειράζει συνέχισε εκεί την κουβέντα ώστε να κρατήσουμε αυτό το νήμα για τις LCD.

Re: Pionner KRL-46V...LCD!!

Η 428XD ηταν μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις πριν ενα χρονο. Τωρα πως στεκεται σε σχεση με τις LCD Pioneer (ΚRL) και γενικα τα συγχρονα μοντελα του ανταγωνισμου δεν το ξερω γιατι δεν τις εχω δει τις KRL εως τωρα.

Δεν θα μου εκανε εντυπωση παντως αν οι Panasonic PZ για παραδειγμα παιζουν καλυτερα σε HD. Για SD παντως σιγουρα οι 428/4280 ειναι ακομη και σημερα κορυφη.

Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

χμ...ο τελευταίος ΗΧΟΣ έχει παρουσίαση της 32άρας....τα συμπεράσματα δεν είναι τόσο καλά...υπολείπεται σύμφωνα με τον reviewer-ξεκάθαρα-και από την Philips 32PFL9603 και από την Sony 32W4000....και δεν δικαιολογεί τα χρήματά της....περίμεναν κάτι καλύτερο από την Pioneer...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

Νομιζω οτι ειναι λογικο αφου η Pioneer "πατησε" στην τεχνογνωσια της Sharp ,η οποια τελευταια δεν πλησιαζει κορυφαιες προτασεις αλλων εταιρειων , οποτε μαλλον αυτο γυρισε ως μπουμερανγκ.

Ισως στην επομενη γενια με πιο πολυ εμπειρια και τεχνογνωσια να ειναι καλυτερα τα αποτελεσματα , αν και θα περιμενω να δω περισσοτερα τεστ πριν σχηματισω ολοκληρωμενη γνωμη.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro LCD

Έχω καλό προαίσθημα για την 46άρα :antlers:

Μωρέ εκτός από προαίσθημα, έχεις και αίσθημα (για τη Pioneer)....αποταμίευση έχεις κάνει..???....ή.....:smileJap:

-bye-...:D

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro LCD

Μωρέ εκτός από προαίσθημα, έχεις και αίσθημα (για τη Pioneer)....αποταμίευση έχεις κάνει..???....ή.....:smileJap:

Εγώ ... αποταμίευση ... LCD ...

... τρεις λέξεις που δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση :flipout::flipout::flipout:

Και γιατί παρακαλώ γλυκοκοιτάς LCD, έστω και αν μας πέταξες την στάχτη του ονόματος pioneer στα μάτια...? :chinese:

-bye-

Η απάντηση του Γιώργου όλα τα λεφτά... :SFGSFGSF:

Re: Pioneer Kuro LCD

Μόλις ήρθα από Έκθεση για ήχο και εικόνα και είδα την 46" LCD της Pioneer. Αν και φαίνεται μια αξιοπρεπής πρόταση οι οργανωτές είχαν το λάθος να την βάλουν διπλα από μια 42" 8G Pioneer, και όπως καταλάβετε η διαφορα ήταν κάτι από παραπάνω από εμφανής.

Μόλις ήρθα από Έκθεση για ήχο και εικόνα και είδα την 46" LCD της Pioneer. Αν και φαίνεται μια αξιοπρεπής πρόταση οι οργανωτές είχαν το λάθος να την βάλουν διπλα από μια 42" 8G Pioneer, και όπως καταλάβετε η διαφορα ήταν κάτι από παραπάνω από εμφανής.
Φιλε εννοεις μαλλον οτι επαιζε η 46αρα LCD χειροτερα? Σαν 42 αρα 8G PIONEER πρεπει να ειχαν την Plasma 428 η' 4280 XD! Σωστα?

Ναι σωστά, η 428 είχε πολύ καλύτερα χρώματα και η διαφορα στο μαύρο ήταν μεγάλη.
Αρα σοφα επραξα και πηρα μια 428XD απο το να επαιρνα μια 37'' η' 46'' Pioneer Lcd! Αραγε η εκθεση που πηγες θα λαβει μερος και Ελλαδα? Εννοω η Pioneer σε ποια εκθεση θα συμμετασχει στην Εικονα & Ηχος η' στη Hi End Show?

Η εικόνα και ήχος δεν θα γίνει φέτος. Στην HiEnd που θα γίνει στις 7/8/9 Νοεμβρίου (και θα συμμετέχει και το AVClub :firstprize:) θα συμμετέχει και ο αντιπρόσωπος των Pioneer (Intersys). Στο περίπτερο του φόρουμ μας θα υπάρχει και μια 60άρα Kuro φυσικά :a0210:

Αρα σοφα επραξα και πηρα μια 428XD απο το να επαιρνα μια 37'' η' 46'' Pioneer Lcd! Αραγε η εκθεση που πηγες θα λαβει μερος και Ελλαδα? Εννοω η Pioneer σε ποια εκθεση θα συμμετασχει στην Εικονα & Ηχος η' στη Hi End Show?

Σε αυτό να είσαι σίγουρος. Μάλιστα ο υπέθυνος στο Stand της Pioneer είναι παλιός φίλος και αστειευόμενος του είπα "αν θες να πωλήσεις LCD μην τις έχεις διπλα από τις Plasma";)

Η εικόνα και ήχος δεν θα γίνει φέτος. Στην HiEnd που θα γίνει στις 7/8/9 Νοεμβρίου (και θα συμμετέχει και το AVClub :firstprize:) θα συμμετέχει και ο αντιπρόσωπος των Pioneer (Intersys). Στο περίπτερο του φόρουμ μας θα υπάρχει και μια 60άρα Kuro φυσικά :a0210:
Ο.Κ Αλλα νομιζω πως η εκθεση θα γινει (ηχος και εικονα) και νομιζω ειναι 24-26 10-2008 και δινει και προσκληση το ομωνυμο περιοδικο! Οσον αφορα τη Hi End Show θα ειμαι σιγουρα εκει και σε εσας(εμας) παιδια αλλα και στην Pioneer! Αραγε θα εχει στημμενη και την δικη μου (428 XD) διπλα στις καινουργιες Lcd? Αν ναι θα εχει ενδιαφερον επειδη το σκεφτηκα να επαιρνα την 37 αρα Lcd Kuro αντι της 428XD που πηρα!

Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

Καλημέρα...

δεν θα γίνει η Έκθεση "ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ"στην HELEXPO...το περιοδικό ΗΧΟΣ μοιράζει προσκλήσεις για μια έκθεση HIEND που διοργανώνει στις 24-26 Οκτωβρίου σε ένα εκθεσιακό χώρο...

37"-πλαίσιο καλαμαριάς

απογοήτευση.Το design δεν μου άρεσε
Η ουσια είναι ότι από το demo που έπαιζε τα χρώματα της ήταν απογοητευτικά σε συγκριση με τη διπλα W4000.ευχαριστώ δεν θα πάρω ακόμα και αν το SD της ειναι εξαιρετικό

Σύντομα θα υπάρχει review της 32άρας στο Cnet.co.uk. Μια γεύση εδώ:

http://crave.cnet.co.uk/televisions/0,39029474,49299639-1,00.htm

Πάντως από τις μικρές δεν περιμένω σπουδαία πράγματα και θα με ενδιέφερε περισσότερο κάποιο σοβαρό τεστ της 46άρας.