Re: Pioneer Kuro LCD
Είναι γεγονός ότι και οι LCD και οι πλάσμα ζεσταίνονται. Το καλοκαίρι ανεβάζουν αρκετούς βαθμούς τη θερμοκρασία δωματίου, και αν είναι ήδη υψηλή, θα δυσφορείς και εσύ χωρίς κλιματιστικό.
Για τις kuro LCD, η γνώμη μου δεν είναι καλή. Τόσο όταν την είδα (κακό μαύρο) όσο και από review του περιοδικού ήχος (τεύχος Σεπτεμβρίου). Και εκεί μέτρησαν φωτεινό μαύρο και προβλήματα ανομοιομορφίας. Εγώ δεν θα αγόραζα, ειδικά όταν μιλάμε για μάρκα που πρώτη φορά βγάζει LCD.
Γενικά, η περίοδος αυτή είναι κακή για αγορές, γιατί σε λίγο θα γεμίσει η αγορά τηλεοράσεις LED. Ήδη έχουμε τα πρώτα μοντέλα από samsung, philips, sony (τις έβαλα με σειρά εμφάνισης των μοντέλων στην αγορά

).
Εγώ κάνω ήδη υπομονή να βγει μια καλύτερη γενιά από την πρώτη...
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να δεις και τι παίζει με τις LED, λογικά θα υπάρχουν μοντέλα και στην Κύπρο.
Όσον αφορά την philips, έχει πέσει σε δυσμένεια κυρίως λόγω των υψηλών τιμών, και κάποιον "αστοχιών" που είχε στο πρόσφατο παρελθόν: η σειρά 9732 δεν της είχε βγει τόσο καλή: μερικές συσκευές είχαν υψίσυχνο βουητό όταν ήταν σε stand-by και σε 1080p το έκανε 1080i και μετά 1080p.
(Αυτό είναι κάτι που τότε ήταν κατακριτέο, και η 9732 δεν μπορούσε να παρακάμψει μάλλον λόγω έλλειψης επεξεργαστικής ισχύος. Σήμερα το ίδιο εμφανίζεται σαν νέο χαρακτηριστικό - π.χ. σε ενισχυτές denon - για την βελτίωση από κακό upscaling).
Επίσης, το μαύρο των philips είναι επίσης στον μέσο όρο, και δεν φτάνει αυτό των πάνελ που έχουν οι sony/samsung. Χώρια, που είναι λιτές σε ρυθμιστικά, και δεν σε αφήνουν να ρυθμίσεις την στάθμη του backlight. Μετά από αυτά, πώς να την προτείνουμε;; :blush:
Εγώ πάντως θα συνιστούσα να δεις και καμιά με LED. Ή την 9803 (πανάκριβη και μόνο 42"), ή την 756 (η κάπως έτσι, από 7 πάντως ξεκινά) της σαμσουνγκ (σαφώς οικονομικότερη, αλλά ένα κλικ πιο κάτω σε ποιότητα εικόνας - κυρίως λόγω γωνίας θέασης).
Πάντως είναι σίγουρο ότι η W4000 έχει τόσο ακριβά; Εδώ νομίζω είναι τριγύρω στα 1000 ευρώ... Αν και από ότι διαβάζω στο φόρουμ, ελάχιστη διαθεσιμότητα

Απλά την βλέπεις να αναφέρεται συχνά, γιατί (μαζί με την 4500) είναι η value for money της περιόδου.