Pioneer Kuro LCD...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LCD

Ομως Image quality 9/10 απο το συγκεκριμενο site εχουν παρει και αλλες τηλεορασεις που στοιχιζουν πολυ φθηνότερα.-bye-

PIONEER KURO KRL-32V

-bye-Ενδιαφέρομαι για 32άρα lcd και πέτυχα σε κατάστημα την 32αρα kuro. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την την απίστευτη καθαρότητα εικόνας και παντελή απουσία θορύβου ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα, ιδιαίτερα σε σχεση με τα γειτονικά (στο ράφι του καταστήματος) κορυφαία μοντέλα των philips και samsung. Το ίδιο βέβαια με εντυπωσίασε και η τιμή της (1500 ευρώ μάλλον παραείναι πολλά..)
Από την περιήγηση στο internet συνειδητοποίησα ότι η 32άρα kuro έχει, στα χαρτιά τουλάχιστον, πολλα κοινά με την sharp LC32XL8E. Μήπως έχει κανείς εμπειρία από την εν λόγω sharp. Εχει το ιδιο καθαρή και χωρίς θόρυβο εικόνα; Ρωτάω γιατί κοστίζει 500 ευρώ λιγότερο...

Απάντηση: PIONEER KURO KRL-32V

-bye-Ενδιαφέρομαι για 32άρα lcd ..... (1500 ευρώ μάλλον παραείναι πολλά..) ...

Κρίμα είναι να πάνε 1.500 (θα έλεγα και 1.000 ) σε 32άρα, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή...ελπίζω να συμφωνούν και οι υπόλοιποι....-bye-

Απάντηση: PIONEER KURO KRL-32V

είναι πράγματι πάρα πολλά ..

αλλά !!!

πρόσφατα σε ένα πολυκατάστημα που πήγα (στην Ισπανία, οι τηλεοράσεις με σωστές συνδέσεις κλπ κλπ),
υπήρχε μια (μόνο)Pioneer ανάμεσα στις υπόλοιπες lcd που ήταν πολλές στον αριθμό και σε ποικιλία κατασκευαστών.*
ε ρε παιδιά, η διαφορά ήταν τεράστια, σαν την μύγα μες το γάλα έδειχνε.

υ.γ για να μην πω για την 609 που είχαν παραδίπλα και μόλις την είδα δάκρυσα. :grinning-smiley-043

* αυτό δείχνει οτι ο φίλος czoun έχει δίκιο, είναι λίγοι αυτοί που θα αγοράσουν αυτήν την τηλεόραση σ' αυτά τα χρήματα

Re: PIONEER KURO KRL-32V

Θα την βρεις σίγουρα πολύ κάτω από 1500 αλλά και πάλι δεν αξίζει.
32" ίντσες είναι παρά πολύ λίγες ακόμα και για απόσταση 1,5 μέτρου
Πάρε τουλάχιστον 37

Re: Pioneer Kuro LCD

Παιδια, μπορω να παρω την KRL-46V για 1615 ευρω. Ο πωλητης (που τον ξερω απο παιδι) λεει οτι προσωπικα θα προτιμουσε τη 47PFL-7403 (που θα μου στοιχισει αλλα 60 ευρω), αλλα το ονομα Kuro παντα το ειχα σε μεγαλη υποληψη (στις plasma ομως)...

Τις έχεις δει να παίζουν; Από τις 2 πια σου άρεσε περισσότερο;
Γιατί δεν κοιτάς και άλλες μάρκες, όπως σόνυ/σάμσουνγκ;

Θα παω τωρα να δω Σαμσουνγκ. Δεν ειμαι σιγουρος ποιος εχει την αντιπροσωπεια των Σονυ εδω στην Κυπρο ομως.

Η Κουρο μου αρεσε πολυ και την προτιμω σαν ονομα, αλλα η Φιλιπς ειχε 1-2 πραγματακια που με εφεραν σ'αυτο το διλημμα (διλημμα μεχρι να δω κι'αλλες μαρκες)

Ειμαι και οφφ τοπικ ομως. Απλα αν μπορουσε καποιος που εχει την Κουρος λιγο καιρο να μας πει εντυπωσεις, θα βοηθουσε πολυ :)

Ξέχασες και την στάθμη του μαύρου... Εντελώς μέτριο, χειρότερο από σόνυ/σάμσουνγκ...

Δε χρειαζομαι καμια τεραστια γωνια θεασης, οποτε δεν ειναι προβλημα.

Αυτο με τη σταθμη του μαυρου δε μπορω να πω οτι το παρατηρησα, αλλα το ματι μου δεν ειναι και το πιο εκπαιδευμενο. Σιγουρα θα παω να τη ξαναδω σε μερικες εβδομαδες.

Petasis, ποιες εχουν το καλυτερο μαυρο στις ιντζες που γυρευω (46-47) σε LCD? Παλι ειμαι οφφ τοπικ οποτε αν θες στειλε κανα ΠΜ ;)

Αφού τα είπαμε... Δες τα καλά μοντέλα από σόνυ/σαμσουνγκ...
Όλες οι άλλες υποφέρουν λίγο από έλλειψη μαύρου. Για τι χρήση την θες, και μέχρι πόσα χρήματα;
Πάντως, να προσπαθήσεις να δεις ότι και να αποφασίσεις να πάρεις. Εμείς μόνο γνώμη μπορούμε να σου πούμε. Εγώ προσωπικά θα κοίταζα προς W4500. Αλλά έχουμε και αρκετά μέλη που τους εμφάνισε bleeding. Οπότε, δύσκολη η απόφαση...
Τις κούρο πλάσμα γιατί τις αποκλείεις και πας για LCD;

Μαλλον παρερμηνευσα το ποστ σου εκει που ειπες "χειροτερο απο σονυ/σαμσουνγκ" :coffee:

Το κακο με τις W της Σονυ ειναι οτι ειναι πολυ ακριβες εδω απ' οτι εχω δει. Η 40W4000 ας πουμε ηταν σχεδον 2500 ευρω για καποιο λογο. Ακομη να βρω καπου τη 46αρα αλλα φανταζομαι η τιμη θα ειναι απαγορευτικη.

Σαμσουνγκ εκει στην αντιπροσωπεια δεν ειχαν ολα τα τελευταια μοντελα και τσαντιστηκα μαζι τους, αλλα θα το ψαξω κι' αλλο.

Ξερω το ρισκο με τη Κουρο, απλα τη σκεφτομαι σοβαρα γιατι 46αρα LCD ολοκαινουργιο μοντελο δε βρισκεις ευκολα για 1600+ ευρω και να ειναι και καλης εταιριας (αν και αυτο ειναι σχετικο)

Η Φιλιπς μου αρεσε, αλλα διαβαζοντας το φορουμ σας μου δινεται η εντυπωση οτι το ονομα Φιλιπς δε χαιρει και μεγαλης εκτιμισης (και αυτο σχετικο, θα μου πεις)

Εχω ενα φιλο που επιμενει οτι οι πλασμα δεν κανουν για τις θερμοκρασιες που εχουμε εδω στη Λευκωσια και ειδικα για καποιο σαν εμενα που βλεπει αρκετα dvd και μπαλα. Επισης επιμενει, ξερωντας με, οτι θα με ενοχλει ο θορυβος που κανουν. Σιγουρα και το μεγαλυτερο βαρος δεν ειναι υπερ τους, οπως και το οτι για τον Α ή Β λογο οι LCD φαινονται να κερδιζουν τη μαχη της αγορας

Είναι γεγονός ότι και οι LCD και οι πλάσμα ζεσταίνονται. Το καλοκαίρι ανεβάζουν αρκετούς βαθμούς τη θερμοκρασία δωματίου, και αν είναι ήδη υψηλή, θα δυσφορείς και εσύ χωρίς κλιματιστικό.
Για τις kuro LCD, η γνώμη μου δεν είναι καλή. Τόσο όταν την είδα (κακό μαύρο) όσο και από review του περιοδικού ήχος (τεύχος Σεπτεμβρίου). Και εκεί μέτρησαν φωτεινό μαύρο και προβλήματα ανομοιομορφίας. Εγώ δεν θα αγόραζα, ειδικά όταν μιλάμε για μάρκα που πρώτη φορά βγάζει LCD.
Γενικά, η περίοδος αυτή είναι κακή για αγορές, γιατί σε λίγο θα γεμίσει η αγορά τηλεοράσεις LED. Ήδη έχουμε τα πρώτα μοντέλα από samsung, philips, sony (τις έβαλα με σειρά εμφάνισης των μοντέλων στην αγορά :flipout:).
Εγώ κάνω ήδη υπομονή να βγει μια καλύτερη γενιά από την πρώτη...
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να δεις και τι παίζει με τις LED, λογικά θα υπάρχουν μοντέλα και στην Κύπρο.
Όσον αφορά την philips, έχει πέσει σε δυσμένεια κυρίως λόγω των υψηλών τιμών, και κάποιον "αστοχιών" που είχε στο πρόσφατο παρελθόν: η σειρά 9732 δεν της είχε βγει τόσο καλή: μερικές συσκευές είχαν υψίσυχνο βουητό όταν ήταν σε stand-by και σε 1080p το έκανε 1080i και μετά 1080p.
(Αυτό είναι κάτι που τότε ήταν κατακριτέο, και η 9732 δεν μπορούσε να παρακάμψει μάλλον λόγω έλλειψης επεξεργαστικής ισχύος. Σήμερα το ίδιο εμφανίζεται σαν νέο χαρακτηριστικό - π.χ. σε ενισχυτές denon - για την βελτίωση από κακό upscaling).
Επίσης, το μαύρο των philips είναι επίσης στον μέσο όρο, και δεν φτάνει αυτό των πάνελ που έχουν οι sony/samsung. Χώρια, που είναι λιτές σε ρυθμιστικά, και δεν σε αφήνουν να ρυθμίσεις την στάθμη του backlight. Μετά από αυτά, πώς να την προτείνουμε;; :blush:

Εγώ πάντως θα συνιστούσα να δεις και καμιά με LED. Ή την 9803 (πανάκριβη και μόνο 42"), ή την 756 (η κάπως έτσι, από 7 πάντως ξεκινά) της σαμσουνγκ (σαφώς οικονομικότερη, αλλά ένα κλικ πιο κάτω σε ποιότητα εικόνας - κυρίως λόγω γωνίας θέασης).

Πάντως είναι σίγουρο ότι η W4000 έχει τόσο ακριβά; Εδώ νομίζω είναι τριγύρω στα 1000 ευρώ... Αν και από ότι διαβάζω στο φόρουμ, ελάχιστη διαθεσιμότητα :flipout:
Απλά την βλέπεις να αναφέρεται συχνά, γιατί (μαζί με την 4500) είναι η value for money της περιόδου.

Σε ενα μερος μονο ειδα την W4000 και ο πωλητης επεμενε οτι η τιμη της δεν προκειτο περι λαθους. αν τη βρω καπου πιο φτηνα (ή την 4500) λογικα θα ειναι στην κορυφη της λιστας μου. Αν καποιος φιλος εδω στην Κυπρο μας διαβαζει και θελει να μας πει που μπορω να τις βρω σε λογικες τιμες ειμαι ολος αυτια!

Βασικα θα πρεπει να παρω τηλεοραση στους επομενους 2-2.5 μηνες αφου μετακομιζω. Δε νομιζω οι LED να αυξηθουν τα μοντελα ή να φτηνησουν ιδιαιτερα στο διαστημα αυτο, δυστυχως. Απλα θα τις προτιμησω την επομενη φορα που θα γυρευω να αγορασω, ελπιζω οχι πριν τα επομενα 5-6 χρονια.

Αρα η συγκεκριμενη Κουρο δε μας κανει, η Φιλιπς υστερει, η Σονυ προς το παρον εκτος μπατζετ και οι καλες καινουργιες Σαμσουνγκ σχετικα δυσευρετες εδω για καποιο λογο...

Το μπατζετ μου βασικα ειναι μεχρι 2000 ευρω για 46-47" LCD και μεχρι 800-900 ευρω για 36-37" επισης LCD.

ναι, την ειχα στα υποψη μου οταν πηγα στην αντιπροσωπεια αλλα δεν την ειχαν

αν την φερουν μεσ' τους επομενους 2 μηνες και ειναι κατω απο 2000 ευρω κι' αυτη θα ειναι κοντα στην κορυφη της λιστας

βασικα η 46αρα LCD πρεπει να πληρει τις εξεις προυποθεσεις:

- under 2000 euro
- Full HD
- 100-120Hz
- 3-4 HDMI + 1-2 SCART etc

απο κει και περα, οσο πιο ποιοτικη η εικονα (κυριως για DVD, HD και μπαλα - no gaming) τοσο το καλυτερο

Last edited:

ισως ειναι καλυτερα να αρχισω ενα δικο μου νημα στο φορουμ της Αγορας Νεας Τηλεορασης παρα να περιμενω συμβουλες στο νημα της Kuro LCD