Pioneer Kuro LX5090H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Ένα "πλάσμα" στο σαλόνι μου...

Τέλος, τα ηχεία βρήκαν τον χώρο τους...μπήκαν στο έπιπλο της τηλ, στα δύο πλαϊνά από τον ενισχυτή, στην ουσία χάθηκαν, ειδικά το βράδυ με χαμηλό φωτισμό.

attachment.php

attachment.php

Μπορώ να πω ότι είμαι σούπερ ευχαριστημένος με τις επιλογές μου. :grinning-smiley-043

-bye-

Attachments

• all_spk1.JPG
    all_spk1.JPG
    193.1 KB · Views: 570
  • all_spk2.JPG
    all_spk2.JPG
    200.7 KB · Views: 567

Βρε, βρε τι βλέπω!
Καλορίζικη!
Καλή μαγκιά αυτή με τα ηχεία.
Και δεν φαίνονται και θα έχεις και καλύτερα αποτελέσματα σε ποιότητα αλλά και στον διαχωρισμό του αριστερού με το δεξί.

Καλοθέατη!

Στέλιο & Θωμά :a0210:
Ηχητικά τα ηχεία είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά...μπάσο όπου χρειάζεται, καθαρές ομιλίες, μεσαίες μαλακές...

Καλορίζικη Μιχαλη. Power Save Mode: Off Orbiter: Mode 1 αυτα που βρισκωνται στο μενου?

Re: Ένα "πλάσμα" στο σαλόνι μου...

Μιχαλη, γιατι σαν μπροστινα δεν χρησημοποιησες τα ηχεια του δικαναλου συστηματος?

Καλες προβολες!

Σας ευχαριστώ παιδά !

@pambs : για τον ίδιο λόγο που δεν χρησιμοποίησα τελικά ούτε τον πολυκάναλο. Θα έπρεπε να έχω ανά χείρας δύο χειριστήρια.

Re: Απάντηση: Ένα "πλάσμα" στο σαλόνι μου...

Mεγεια Μιχαλη.-bye-

Μου φαινεται οτι επομενη κινηση πρεπει να ειναι ενα καινουργιο επιπλο γιατι την βλεπω και περισσεύει στα πλαγια.

φιλε,τα φωτορεπορταζ που κανεις ειναι παντα σκετη απολαυση...... ''Θεός'' !!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια !!

Το έπιπλο μου αρέσει γιατί λόγω μεγέθους ταιριάζει καλά μαζί με τα πλαϊνά κομμάτια, ενώ είναι κ πολύ στιβαρό.

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα κ τα μάτια μου, αλλά έχοντας συμπληρώσει 60 ώρες στρωσίματος του πάνελ, μου φαίνεται ότι τα χρώματα είναι πιο ζωντανά.......