Pioneer Kuro LX5090H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη.

Υ.Γ. Την 6090 ή την 6090Η πήρες; Τιμή;

Ευχαριστω φιλε... την 6090Η μαζι με βαση 4360 με το νεο ΦΠΑ. Απο Ηχοεκφραση στον Νεο Κοσμο, δινοντας 2000 μετρητα και τα υπολοιπα 12 δοσεις. Βγαινει 220 η δοση, και το τελικο ποσο 4640. Βαρυ το χαπι, αλλα απο το να παρω μια απλως καλη στα 2 χιλιαρικα, προτιμησα να τρωω το GV καθε μηνα στα 220 και να ειμαι απολυτως ικανοποιημενος με αυτο που βλεπω. Να επαναλαβω και παλι, ποσο μετρησαν οι γνωσεις σας εδω περα για την αποφαση αυτη... φτου να μην σας ματιαξω!

Καλορίζικη και καλές θεάσεις. Σου εγγυώμαι ότι θα την κατευχαριστηθείς.

Απλά να χεις υπόψιν ,ότι όσο καλό "φαγητό" την ταϊσεις τόσο καλύτερη απόδοση θα έχεις.

Και φυσικά τα μέγιστα θα τα πάρεις από ρύθμιση μέσα από το secret menu, το οποίο περιλαμβάνει πολύ πιό αναλυτικά ρυθμιστικά από αυτά που βλέπεις στο κλασσικό menu. Στο secret menu έχεις πρόσβαση μόνο από την 9πινη θύρα μέσω κατάλληλου software.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LX5090H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο secret menu έχεις πρόσβαση μόνο από την 9πινη θύρα μέσω κατάλληλου software.

..και hardware νομιζω Τασο...
καποιο "ειδικο" κοντρολ,που δινεται μονο σε επαγγελματιες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LX5090H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

..και hardware νομιζω Τασο...
καποιο "ειδικο" κοντρολ,που δινεται μονο σε επαγγελματιες.

Οχι. Υπάρχει και το τηλεκοντρόλ αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Το Hardware που χρειάζεται είναι τα επιπλέον όργανα που χρειάζονται για να μετρήσουν την εικόνα. Και φυσικά πάνω από όλα η εμπειρία αυτού που κάνει την δουλειά, διότι software και hardware μπορεί να πάρει ο καθένας....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro LX5090H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι. Υπάρχει και το τηλεκοντρόλ αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Το Hardware που χρειάζεται είναι τα επιπλέον όργανα που χρειάζονται για να μετρήσουν την εικόνα. Και φυσικά πάνω από όλα η εμπειρία αυτού που κάνει την δουλειά, διότι software και hardware μπορεί να πάρει ο καθένας....

οκ-το`μαθα τωρα...-bye-

Ευχαριστω και, υπαρχει κανενας οδηγος για το πως γινονται ολα αυτα τα "μαγικα"; Τωρα...συγκλονιστηκα μπορω να πω. Πως να μην γινει θρυλος αυτη η τηλεοραση.. Δηλαδη περα απο την εικονα της, υπαρχουν ..κρυφα μενου και 9πινες θυρες; Μιλαμε για την κλασικη 9πινη που ειχανε τα joystick της Atari πριν χρονια;

help...help....help....
βρηκα μια 5090 χωρις δορυφορικό δέκτη...αλλα προφανώς και χωρις δυνατοτητα mpeg4....!!! (Ναταν τουλαχιστον η 5090Η!!!!)
Με ηχεια και βάση 2900!!! Πολλά δεν ειναι ?
Δεν την αφηνε πιο κατω με τιποτα!!!
Επίσης μια 6090Η με βάση 4000!!!
Δεν ξέρω τι να κάνω!!! Εχω βραχυκυκλωθεί!!! Tα χρήματα είναι πολλά και δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή θα ήταν η καλύτερη αγορά !!!Βλέπε new Panasonic!!! Ελέω έλλειψης των ΚURO είχα αποφασίσει να πάω για την Panasonic VT20 ή V20!!!
Aπό την άλλη φοβάμαι ότι τα φετινά της μοντέλα θα απέχουν από την εικόνα της KURO και στο τέλος θα χτυπάω το κεφάλι μου!!!
Οσο αφορά την πρώτη, θα πρέπει να απαντήσω μέχρι αύριο το πρωί γιατί υπάρχουν και άλλοι επίδοξοι αγοραστές!!
Ευχαριστώ!!

Last edited:
5090 με ηχεία και βάση 2.900 ευρώ; Είσαι σίγουρος; Είναι πολύ ακριβή. Τόσο έκανε η 5090Η πριν από 1 χρόνο. Εγώ δεν θα την έπαιρνα.

5090 με ηχεία και βάση 2.900 ευρώ; Είσαι σίγουρος; Είναι πολύ ακριβή. Τόσο έκανε η 5090Η πριν από 1 χρόνο. Εγώ δεν θα την έπαιρνα.
Σιγουρότατα!! πήγα και την είδα ο ίδιος....μιλήσαμε απο το τηλ και πίστευα ότι θα την αφήσει σε τιμή 2000 έως 2.300 το πολύ...αλλα 2.900? και με λίγο παζάρι ...κάτι θα γινόταν!!!!!αλλά....

Σιγουρότατα!! πήγα και την είδα ο ίδιος....μιλήσαμε απο το τηλ και πίστευα ότι θα την αφήσει σε τιμή 2000 έως 2.300 το πολύ...αλλα 2.900? και με λίγο παζάρι ...κάτι θα γινόταν!!!!!αλλά....

οχι φιλε μου-πολλα τα λεφτα...
πολλες επιλογες-πια-σ`αυτην την τιμη.

2.000 - 2.200 ευρώ το πολύ. Αλλιώς οι Panasonic V20 όπου να ναι φτάνουν. Πάντως άφησέ του το τηλέφωνό σου σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, γιατί δεν βλέπω να την πουλάει στην τιμή αυτή.

2.000 - 2.200 ευρώ το πολύ. Αλλιώς οι Panasonic V20 όπου να ναι φτάνουν. Πάντως άφησέ του το τηλέφωνό σου σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, γιατί δεν βλέπω να την πουλάει στην τιμή αυτή.

ασε που μιλαει για την "απλη" που σημαινει οτι πριν ενα χρονο ειχε 2700 η ανευ H 5090.αρα ακομη χειροτερα...

Υπήρχαν δυο αγοραστές και μάλιστα ο ένας πιστοποιημένος ....τωρα πάλι τι να πω!!! Πάντως δεν την είχα δει από κοντά άλλη φορά... είναι πραγματικά κομψοτέχνημα η άτιμη!!! καμία σχέση, από πλεύρας ποιότητας υλικού και ντιζάιν, με τις panasonic !!! Οσο αφορά την εικόνα της Kuro σε σύγκριση με αυτή της Panasonic (π.χ. V10) και από τα μέχρι τώρα λεγόμενα της αγορά (βλέπε διάφορα τεχνολογικά sites για τα καινουργια) υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο μαύρο και εν τέλη στην συνολική απόδοση τους?

Διαφορά στην εικόνα υπάρχει, αλλά όχι και να την πληρώσεις στην τιμή που θέλει αυτός, και που κόστιζε η τηλεόραση το 2008......

Βέβαια αν έχει βρει αγοραστή μπράβο του. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Άρα μάλλον οι λύσεις είναι δύο: η σκάμε τα 4000 χιλιάρικα και πάμε για την 6090Η κλαίμε από συγκίνηση αλλά και από το γεγονός της άδειας τσέπης....ή περιμένουμε και πέρνουμε την Vt20 (μάλλον η 50 γύρω στα 3000 euros μαζι με 2 γυαλιά 3d και BR player, αν δεν κάνω λάθος) η την V20 κανα χιλιάρικο και βάλε χαμηλότερα!!

σε κανένα μήνα έρχονται όλες σχεδόν οι νέες τηλεοράσεις. με 4000 ευρώ λογικά πάιρνεις ολα τα κορυφαία μοντέλα, όλων των εταιρειών στις ιντζες που θές, οπότε θα είναι καλύτερο να κάνεις λίγο παραπάνω υπομονή.
κορυφή η kuro αλλα την τεχνογνωσία τους την έχει πια η panasonic οπότε και λογικά θα την χρησιμοποιήσει φέτος.

Φιλε Δημήτρη όταν αναφερόσουν στις πολλές επιλογές τι ακριβώς εννοούσες?

οτι εχει γεμισει ο τοπος με πολυ καλα μοντελα τηλεορασων απ`ολους σχεδον τους κατασκευαστες,σε πλασμα,lcd,led.
τα λεφτα που ζηταει σημερα η απλη pioneer 5090,τα θεωρω υπερβολικα.