Pioneer LX -6090

Μαλιστα. Σας ευχαριστω ολους παιδια. Απο θεμα θερμοκρασιας ισχυει οτι το πανελ μπροστα ειναι σαν καλοριφερ;

Επισης σχετικα με την ακτινοβολια τι γινεται; ειχα μεινει στο γεγονος οτι οι plasma εχουν ακτινοβολια, οχι σαν crt βεβαια. Εχει αλλαξει κατι με τα τελευταιας γενιας πανελ;

Η συγκεκριμένη TV είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Εχτές που ήμουν στην Έκθεση Ήχου και Εικόνας από τις Δυο ώρες που ήμουν εκεί την μια ώρα την πέρασα να χαζεύω την LX-6090!

Re: Απάντηση: Pioneer LX -6090

Πάντως η τηλεόραση είναι αλλού.... Πήγα στο καπάκι να δω κάτι LCD και δεν άντεξα να τις κοιτάξω πάνω από 5 λεπτά. Η εικόνα πλαστική σαν να βλέπεις σε υπολογιστή... Καμία σχέση. Λοιπάμαι που επαναφέρω κάτα κάποιο τρόπο το θέμα LCD-Plasma, αλλά Τάσο από όσο γνωρίζω τα γούστα σου, μάλλον μην κοιτάξεις προς LCD μεριά καθόλου.

Ολοι το ξερουμε οτι oi Pioneer σειρα 9 ειναι κορυφαιες.

Αλλο πλασμα (γενικα και αοριστα) και αλλο Kuro ομως.

Τάσο θα έχεις πρόβλημα ανκλάσεων εαν μπεί στην γνωστή θέση.
Η φωτεινότητα της καλιμπραρισένη δεν υπερβαίνει τα 180 nits.
Θα σου πρότεινα μια από τις 786 samsung, Sony x4500, αλλά μάλλον δεν θέλεις να δώσεις για άλλη μια φορά "πεταμένα χρήματα".

Γιάννη συμφωνώ πως άλλο πλάσμα γενικά, αλλά και πάλι στα δικά μου μάτια και πολλών άλλων οι LCD δεν βλέπονται σε σχέση με τις πλάσμα.... γενικά!

τι 46αρα; 46 εχω τωρα.... Στα 60 φρεναρω διοτι και να θελω μεγαλυτερη πρεπει να γκρεμισω τοιχους...
δεν μου λετε επειδη η χρηση θα ειναι 99.9% τηλεοραση δορυφορικα και ελληνικα και μπορει ανετα ολη την ημερα στην κυριολεξια να ειναι καρφωμενη σε ενα καναλι, υπαρχει η δεν υπαρχει θεμα burnin τελικα;

Γιάννη συμφωνώ πως άλλο πλάσμα γενικά, αλλά και πάλι στα δικά μου μάτια και πολλών άλλων οι LCD δεν βλέπονται σε σχέση με τις πλάσμα.... γενικά!

Αν μιλαμε για καποιες LCD συμφωνω και εγω.

Αλλα ας μην ισοπεδωνουμε πχ. την X4500 με την U4000.

H πρωτη ειναι κλασεις ανωτερη απο οποιαδηποτε πλασμα πλην Kuro , η δευτερη ειναι κλασεις χειροτερη απο την χειροτερη πλασμα.

Απάντηση: Re: Pioneer LX -6090

Αν μιλαμε για καποιες LCD συμφωνω και εγω.

Αλλα ας μην ισοπεδωνουμε πχ. την X4500 με την U4000.

H πρωτη ειναι κλασεις ανωτερη απο οποιαδηποτε πλασμα πλην Kuro , η δευτερη ειναι κλασεις χειροτερη απο την χειροτερη πλασμα.

+1

η δευτερη ειναι κλασεις χειροτερη απο την χειροτερη πλασμα.

Εδώ νομίζω πως υπερβάλλουμε λιγάκι...:BDGBDGB53::flipout:

Σε γενικές γραμμές, όμως, συμφωνώ μαζί σας...:a0210:

ευχαριστω. μολις το ειδα και εγω. Αλλα 5000+ που θελουν ειναι πολλα.
θα προτιμισω μια 5090 (λεω)

Και για να πάμε και στην "ταμπακιέρα" : Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (λίγο ακριβότερη η Pioneer) τι θα παίρνατε με κριτηριο την εικόνα;

Sony 55" ή την 6090; (ας πούμε ότι δεν μας πειράζουν οι 5 ίντσες παραπάνω).

Και για να πάμε και στην "ταμπακιέρα" : Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (λίγο ακριβότερη η Pioneer) τι θα παίρνατε με κριτηριο την εικόνα;

Sony 55" ή την 6090; (ας πούμε ότι δεν μας πειράζουν οι 5 ίντσες παραπάνω).

Θα σου απαντήσω με ερώτηση. Τι προτιμάς?

Την κορυφαία έκφραση μιας τεχνολογίας που ''ολοκληρώθηκε''?

ή

Το πρώτο δείγμα μιας τεχνολογίας που γεννιέται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (είτε καλό, είτε κακό)?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: