Pioneer LX -6090

α και κάτι ακόμα.

φίλος που έχει κορυφαία Sony Lcd και ακριβώς απέναντι απο την τηλεόραση έχει μπαλκονόπορτα,
όταν είναι πρωί κατεβάζει το παντζούρι .....

Re: Απάντηση: Pioneer LX -6090

Μηδέν όχι. Αλλά η ματ επιφάνεια των LCD έχει σχεδόν μηδαμινές ανακλάσεις σε σχέση με την γυαλιστερή.
Αν π.χ. το βράδυ έχεις ένα σποτάκι αναμμένο, σε μια ματ επιφάνεια βλέπεις κάτι φλου γενικό. Στην γυαλιστερή βλέπεις ακριβώς το σημείο που βρίσκεται το σποτάκι. κι αν αυτό συμβαίνει σε ένα σποτάκι φαντάσου τι γίνεται το πρωί με ολόκληρη μπαλκονόπορτα, παράθυρο κλπ.
Θυμάμαι σαν τώρα την crt. Φαινόντουσαν ΟΛΑ μέσα ξεκάθαρα.

Τάσο αν τελικά αποφασίσεις για LCD ξέχνα και την Samsung 956 γιατί έχει και αυτή πολύ γυαλιστερή επιφάνεια. Μόνο η 55άρα Sony μένει σαν επιλογή που η επιφάνεια της δεν είναι ακριβώς ματ, αλλά σίγουρα θα τα πηγαίνει καλύτερα από τις άλλες δύο σε θέμα αντανακλάσεων.

Καμιά απόφαση για LCD δεν έχω πάρει, απλά αν χτυπήσω την pioneer είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάνει μια ΜΕΓΑΛΗ υποχώρηση όσον αφορά τις αντανακλάσεις.

Ο Κάστρο που ξέρει καλά τον χώρο το έπιασε με την μία το θέμα (ποστ #25).

α και κάτι ακόμα.

φίλος που έχει κορυφαία Sony Lcd και ακριβώς απέναντι απο την τηλεόραση έχει μπαλκονόπορτα,
όταν είναι πρωί κατεβάζει το παντζούρι .....

Και το βράδυ τι κάνει; Ανάβει τα φώτα;
icon10.gif

Re: Απάντηση: Pioneer LX -6090

Δυστυχώς η δοκιμή όμως κοστίζει το κάτι τις παραπάνω.... :nounder:

Τι δυστυχως?

Πηγαινε παρτη εσυ, και αν δεν σου κανει, θα σου την αγορασω μετα εγω.
(ενα 3αρακι, μπορω να σου δωσω :flipout: )

Καμιά απόφαση για LCD δεν έχω πάρει, απλά αν χτυπήσω την pioneer είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάνει μια ΜΕΓΑΛΗ υποχώρηση όσον αφορά τις αντανακλάσεις.

Ο Κάστρο που ξέρει καλά τον χώρο το έπιασε με την μία το θέμα (ποστ #25).

Ρε Τασο, γιατι δεν βαζεις μια κουρτινα black out να καθαρισεις μια και καλη;
Αν ειναι τοσο φωτεινο το δωματιο σου, οτι τηλεοραση και να βαλεις, ανακλασεις θα εχεις= δεν θα ευχαριστιεσαι θεαση...

Ρε Τασο, γιατι δεν βαζεις μια κουρτινα black out να καθαρισεις μια και καλη;
Αν ειναι τοσο φωτεινο το δωματιο σου, οτι τηλεοραση και να βαλεις, ανακλασεις θα εχεις= δεν θα ευχαριστιεσαι θεαση...

το σκέφτηκα κι εγώ να το πω αλλά φοβήθηκα τις ντομάτες .:tomato:

χώρια που, για να μην βάζει κάτι θα του κολλάει άσχημα σ' αυτήν την ιδέα.

απο την άλλη πάλι, αυτός πρέπει να είναι ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα του Τάσου.

για να σας το πω αλλιώς, με LCD δεν βλέπω ή αν θέλετε δεν με πειράζουν ανακλάσεις.

εντάξει, αν θέλουμε και dedicated δωμάτιο για τηλεόραση έ εντάξει να πα να ζήσουμε σε καταφύγιο τότε.... :flipout:

Το να βαλεις μια κουρτινα για την αντηλιά δεν ειναι δα και δημιουργια dedicated δωματιου ρε Τασο! :D

Σους Τάκη, καλά τα λέει ο Τάσος, συμπάσχω :p

(μαμώ τις πάσες για να μου τα χώσεις πάλι σου έδωσα, ε; :p)

εντάξει, δεν είναι και cabrio το δωμάτιο. Εννοείται υπάρχει και η λεπτή και η χοντρή κουρτίνα, αλλά όπως και να 'χει σε ντάλα ήλιο το καλοκαίρι μου φαίνεται θα θέλει το παντζουράκι του.....

Πάντως έχοντας δει και Χ και ακριβές Σάμσουνγκ και ακριβές Φίλιπς, πάλι LCD δεν θα έπαιρνα....αποψη μου, αλλά η εικόνα τους απλά δεν μου κάνει.

Μακαρι να ειχα και εγω την ιδια αποψη με εσενα. Θα μου ειχαν μεινει και μερικα ευρουλακια παραπανω στην τσεπη.-bye-

Απάντηση: Re: Pioneer LX -6090

.....Εγώ κατέληξα στην 50άρα Panasonic καθαρά για οικονονικούς λόγους....

:offtopic:

:chinscratch:...ποια 50άρα Νικόλα, αν είναι ΡΧ8, ψάχνουμε με το ματογυάλι κάποιον κάτοχο να μας πει εντυπώσεις..:ears: