From:
Βαλίδορος ο Ταλαιπωρημένος
Sent: Thursday, August 01, 2013 1:55 PM
To:
'[email protected]'; '[email protected]'
Cc: '
[email protected]'
Subject: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ INTERSYS A.E.
Importance: High
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
Κύριοι,
Στις 21/04/2011 προέβηκα στην αγορά ενός ενισχυτή Pioneer μοντέλου SC-LX 73 με το S/N: JHMP001377ER από την εταιρία: ΚΟΣΜΑΣ ΗΛ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. η οποία εδρεύει εντός της Στοάς Φέξη νούμερο 39 στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του ανωτέρου καταστήματος (μεταπωλητής), προκειμένου να αποκτήσω την επιπλέον διετή εγγύηση της INTERSYS AE έστειλα εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία αγοράς το συμπληρωμένο απόκομμα με απλό ταχυδρομείο και εγώ κράτησα το πρώτο μισό το οποίο φέρει την υπογραφή και τη σφραγίδα του μεταπωλητή.
Στις 23/07/2013 λόγω τεχνικού προβλήματος το οποίο παρουσίασε ο ενισχυτής ,μετέβηκα κατόπιν υποδείξεως της INTERSYS AE ,στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα service ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ που εδρεύει επί της οδού Αγορακρίτου 29 στην Πλ. Αττικής. Εκεί παρέλαβαν τον ενισχυτή στην συσκευασία με την οποία αγοράστηκε και συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς και το έντυπο της παράτασης της εγγύησης.
Στις 30/07/2013 δέχτηκα μία κλήση από την εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ όπου με ενημέρωσαν ότι η INTERSYS AE αρνείται να κάνει αποδεκτά τα δύο επιπλέον έτη της εγγύησης λόγω του ότι δεν υπάρχει στα αρχεία τους το απόκομμα το οποίο εγώ έστειλα μετά την αγορά του ενισχυτή.
Μετέβηκα στο κατάστημα του μεταπωλητή προκειμένου να με βοηθήσει στον χειρισμό της εν λόγω κατάστασης. Εκεί παρουσία μου ο μεταπωλητής μίλησε με τον τεχνικό υπεύθυνο της INTERSYS AE ο οποίος τον παρέπεμψε στο Νομικό Τμήμα της εταιρίας από το οποίο έλαβε την απάντηση ότι ποτέ δεν έστειλα το ειδικό απόκομμα της παράτασης της εγγύησης και ότι προσπαθώ με δόλια μέσα να παραπλανήσω την INTERSYS AE.
Κατόπιν υποδείξεως του μεταπωλητή μετέβη στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου η οποία εδρεύει επί της Πλατείας Κάνιγγος, όπου υπέβαλα αναφορά καταγράφοντας τα παράπονα μου προς την INTERSYS AE και η οποία φέρει τον αριθμό πρωτοκόλλου Ζ2-13461. Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η INTERSYS AE όχι μόνο αρνήθηκε να ακούσει το πρόβλημά μου παρά με κατηγόρησε ότι προσπαθώ να κλέψω την εταιρία.
Δεν μπορώ να κατανοήσω, το πώς μία εταιρία πληροφορικής του μεγέθους της INTERSYS AE, στηρίζεται στο παραδοσιακό ταχυδρομείο εν έτη 2013 για την επέκταση των εγγυήσεων των προϊόντων της με αποτέλεσμα να αφήνει τους πελάτες των εταιριών που εκπροσωπεί στην Ελλάδα έρμαιο οποιουδήποτε εξωγενή παράγοντα. Στο έγγραφο παράτασης της εγγύησης δεν αναγραφόταν πουθενά ότι θα έπρεπε το εν λόγω απόκομμα να σταλεί συστημένο και να κρατηθεί αποδεικτικό έτσι ώστε να σταλεί μαζί με το απόκομμα της εγγύησης.
Εν κατακλείδι, η INTERSYS AE επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την κακή φήμη που έχει στις διαδικτυακές κοινότητες ανθρώπων που ασχολούνται με τον ήχο και την εικόνα υψηλής πιστότητας.
Κακή φήμη η οποία δεν αφορά μόνο την κακή συμπεριφορά αλλά και την άρνηση ή την ανικανότητα να διαχειριστεί και να δώσει λύση στα προβλήματα των πελατών της.
Επισυναπτόμενα θα βρείτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση όπως:
- Έντυπο εγγύησης (2 σελίδες)
- Αντίγραφο ταυτότητας
- Αναφορά στην Γ.Γραμματεία καταναλωτή
- Αριθμός πρωτοκόλλου της αναφοράς
- Απόδειξη αγοράς ενισχυτή
- Δελτίο αποστολής (όταν παρέδωσα τον ενισχυτή)
- Φωτογραφίες (μια του ενισχυτή συσκευασμένου και μια με το serial number, πρωτου το δώσω για επισκευή)
Ευελπιστώ η υπόθεση μου να εξετασθεί διεξοδικά και να δοθεί η λύση που θα προστατεύει τα δικαιώματά μου ως καταναλωτή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Με εκτίμηση,
Βαλίδορος ο Ταλαιπωρημένος