Pioneer N-50A vs Marantz NA6005

ΟΥΟΥΟΥΠΣ.... Εχεις δικιο,δεν το προσεξα,αρα στο Ν50Α δεν πρεπει να με απασχολει....
Μιας και εισαι κι εσυ κατοχος εχω να κανω αλλη μια ερωτηση-παρατηρηση, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ή ειναι ιδεα μου? Το volume control του ενισχυτη με δυσκολια το παω μεχρι το 6 (φτανει μεχρι το 30).Αυτο συμβαινει λογω της μεγαλης δυναμικης περιοχης?

Δεν είμαι κάτοχος.

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα μόλις παρελαβα το N-P01 αλλά δε μου παίζει web-radio!
Κάνω επιλογή net service και μου βγάζει server error!
Ξερει κανεις τι παίζει?

O player έχει συνδεθεί στο δίκτυό σου; μπορείς στο Network config να δεις ότι έχει πάρει IP address? Μπορείς δηλ να παίξεις μουσική από το δίκτυό σου; (π.χ. NAS)
Αν όχι προφανώς δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο Internet και να παίξει internet radio

Μα δε με αφηνει να κανω setup και να επιλέξω δίκτυο!
Μου λέει κατευθείαν server error και δε με αφηνει να κάνω κάτι άλλο!

Μα δε με αφηνει να κανω setup και να επιλέξω δίκτυο!
Μου λέει κατευθείαν server error και δε με αφηνει να κάνω κάτι άλλο!

Μηπως εχει προκαθορισμενο το DHCP off και δεν μπορει να παρει ip?

Γεια χαρα! Να δωσω μια πληροφορια για καποιους που μπορει να μην το ξερουν και ισως δε θελουν να δωσουν 90 ευρω για τον "μαμα" wifi ανταπτορα του Pioneer N50A, λειτουργει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και με αυτον εδω...
http://www.netgear.com/home/products/connected-entertainment/gaming-home-theater/WNCE2001.aspx
Με μονο 39 ευρω... !!!!! Το πηρα εχθες και λειτουργει σε ολες τις συσκευες του σπιτιου (Ν50Α,TV,Home Cinema).

Καλησπέρα.
Λειτουργεί και το control app με τον παραπάνω αντάπτορα; Αν ναι από ποιο μαγαζί τον πήρες γιατί δεν τον βρίσκω πουθενά.
Ξέρει κανείς για άλλου συμβατούς ανταπτορές.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.
Λειτουργεί και το control app με τον παραπάνω αντάπτορα; Αν ναι από ποιο μαγαζί τον πήρες γιατί δεν τον βρίσκω πουθενά.
Ξέρει κανείς για άλλου συμβατούς ανταπτορές.
Ευχαριστώ.

Ναι φιλε μου,λειτουργουν ολα κανονικοτατα!!! Τον ειχα παρει απο το eshop.....

καλημέρα, όσοι έχετε το N-50a ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα για απενεργοποίηση της οθόνης;

καλημέρα, όσοι έχετε το N-50a ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα για απενεργοποίηση της οθόνης;

ναι,υπαρχει το κουμπι display στο τηλεχειριστηριο που την απενεργοποιει.