Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι που μερικοι μου ειπαν και θορυβηθηκα?
Οπως διαβασατε στην αρχη της ενοτητας η τηλεοραση θα συσκευαστει ξανα και θα παραμεινει αποθηκευμενη (σε ορθια θεση φυσικα) για αρκετο διαστημα! Δηλαδη 6-7 μηνες! Θα παθει τιποτα?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

σε ps3 και blu ray η pio απλα γαμαει.εγω που δεν ειχα ξαναδει γενικα εικονα σε lcd ή plasma οταν πηρα την pio με την πρωτη εβλεπα διαφορα blu ray που εχω και οταν εβγαινα εξω για βολτα [στον κοσμο εννοω]μου φαινοταν παραξενο.ηταν σαν να εβλεπα καποια ταινια στην piooner kuro μου παιδια.αυτο που λεω οντως μου συνεβη τις πρωτες μερες που την πηρα[οποιος θελει με πιστευει] και ισως εχει συμβει και σ αλλους παρομοιο πραγμα...

απο εκει ψηλα σε βλεπω,θαρρω πως το λενε Κεφαλοβρυσι,μα εχει και ψηλοτερα,που αυτο θαρρω πως το λενε Μακρυ Λιβαδι απο την μια μερια,και απο την αλλη παλι θαρρω πως το λενε Καμινακι.
piges.jpg

με πιανεις ετσι?

σορυ blind guardian για το εκτος θεματος αλλα δεν αντεξα.
καλοθεατη και απο μενα,εξαιρετικη επιλογη.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι που μερικοι μου ειπαν και θορυβηθηκα?
Οπως διαβασατε στην αρχη της ενοτητας η τηλεοραση θα συσκευαστει ξανα και θα παραμεινει αποθηκευμενη (σε ορθια θεση φυσικα) για αρκετο διαστημα! Δηλαδη 6-7 μηνες! Θα παθει τιποτα?

Φυσικά και δεν θα πάθει τίποτα :a0210:

Τι σου είπαν ότι θα εξατμιστεί το αέριο που έχουν ? :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Τι σου είπαν ότι θα εξατμιστεί το αέριο που έχουν ? :flipout:

γιατι γελας συ?
που ειναι το παραξενο?
αμα ανοιξεις την κοκα-κολα δεν εξατμιζεται?:argue:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

γιατι γελας συ?
που ειναι το παραξενο?
αμα ανοιξεις την κοκα-κολα δεν εξατμιζεται?:argue:

Εσύ να ασχοληθείς με την πολυοργασμικότητα των Kuro και να αφήσεις τα τεχνικά θέματα ...

... ακόμα δεν έχεις καταφέρει να βρεις αν η PX70 έχει 100Hz :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε

... ακόμα δεν έχεις καταφέρει να βρεις αν η PX70 έχει 100Hz :BDGBGDB55:

δεν εχει....εξατμιστηκαν:BDGBGDB55::flipout:

edit:αλλα θα παρω τον συντοπιτη μου απο την Ιεραπετρα και θα παμε για μανιταρια-αγγεισαριτες λεγονται,ακουσα οτι εχουν αερια....χε..χε

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλο

edit:αλλα θα παρω τον συντοπιτη μου απο την Ιεραπετρα και θα παμε για μανιταρια-αγγεισαριτες λεγονται,ακουσα οτι εχουν αερια....χε..χε

:flipout:-bye-

Οντως αξιζει να λεμε και κανενα αστειο αλλα νιωθω οτι σας προκαλω εγω η' καποιοι ανθρωποι και γελατε! Anyway ειχα μια φοβια γιατι οτι καινουργιο το προσεχεις και λιγο παραπανω! Παντως ευχαριστω τον G10RG0S για την βοηθεια του!

Last edited:
Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Όχι φίλε μου δεν πήγαινε σε εσένα το αστείο, λογικό είναι να θέλεις να είσαι καλυμμένος:a0210: και συγνώμη αν φάνηκε επί προσωπικού το δεύτερο σκέλος της απάντησης.

Απευθυνόμουν γενικά για την παραπληροφόρηση που επικρατεί. Ειδικά για τις πλάσμα έχουμε ακούσει ότι μπορείς να φανταστείς, για αυτό το συνέχισε ο Κώστας (akren) που είναι πλασματάκιας και αυτός :D

Άσχετο αλλά καλό μαργαριτάρι και αυτό. Χθες στο Πλαίσιο άκουσα (από πελάτη) ότι η Samsung έχει ειδική σύμβαση με την ΕΡΤ και έχει την αποκλειστικότητα στα ψηφιακά :bang:

Όχι φίλε μου δεν πήγαινε σε εσένα το αστείο, λογικό είναι να θέλεις να είσαι καλυμμένος:a0210: και συγνώμη αν φάνηκε επί προσωπικού το δεύτερο σκέλος της απάντησης.

Απευθυνόμουν γενικά για την παραπληροφόρηση που επικρατεί. Ειδικά για τις πλάσμα έχουμε ακούσει ότι μπορείς να φανταστείς, για αυτό το συνέχισε ο Κώστας (akren) που είναι πλασματάκιας και αυτός :D

Άσχετο αλλά καλό μαργαριτάρι και αυτό. Χθες στο Πλαίσιο άκουσα (από πελάτη) ότι η Samsung έχει ειδική σύμβαση με την ΕΡΤ και έχει την αποκλειστικότητα στα ψηφιακά :bang:
OK My Friend!

Τελικα με αυτο το εξτρα καλωδιο δεν μου ειπε κανεις! Φοβαμαι μηπως ειναι παραεισαγωγης η τηλεοραση και το ειχε μεσα! Παντως το ελληνικο Manual το αναφερει ως παρεχομενο καλωδιο! Ειναι αυτο το φις το πλατυ με τα 3 πλατια βυσματακια! Αν καποιος την εχει η' εχει την αδελφη της την 4280 ας μου πει αν το ειχε δει μεσα στην κουτα! Thanks

UK_Standard_Power_Cord_Mains_Plug_Power_Lead.jpg

Αν κατάλαβα σωστά αναφέρεσαι στο φις που χρησιμοποιείται στην Αγγλία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά όταν συσκευάζεται η τηλεόραση βάζουν και τα δύο μέσα. Made in UK δεν είναι η 428 ?

UK_Standard_Power_Cord_Mains_Plug_Power_Lead.jpg

Αν κατάλαβα σωστά αναφέρεσαι στο φις που χρησιμοποιείται στην Αγγλία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά όταν συσκευάζεται η τηλεόραση βάζουν και τα δύο μέσα. Made in UK δεν είναι η 428 ?
Ναι φιλε μου! Αυτο ειχε μεσα! Και Οντως Made in United Kingdom ειναι η 428!
Δεν νομιζω να ειναι παραεισαγωγης! Το μαγαζι που την πηρα απο τον Πειραια Νομιζω την προμηθευτηκε απο την Στοα Φεξη Απο Το μαγαζι που υπαρχει στην πρωτη σελιδα του Forum Δηλαδη απο τον ''Κοσμα''! Νομιζω!
Ευχαριστω παντως για την βοηθεια! υ.γ=Να ηξερα να ανεβαζα και εγω φωτο οπως εσυ θα σας εβαζα και καμια φωτογραφια την Kuro Που εχω τραβηξει!

Ενα θεμα που ηθελα να πω σε ολους ειναι πως διαβαζοντας το Manual στην δουλεια (κατα τον ελευθερο χρονο....) ειναι πως τελικα η τηλεοραση κανει υπερπηδηση καναλιων στον αναλογικο δεκτη! Δηλαδη το δηλωνεις και κατα την αλλαγη καναλιων απο το +p -p προσπερναει αυτα που εχεις δηλωσει! Ειναι καλο γιατι μετα απο ενα συντονισμο αυτοματο μην καθεσαι και πας ενα ενα απο το 20 εως το 99 για να πας πισω στο 1! Θα μου πεις τοσο σημαντικο ειναι? Οχι αλλα το εχουν αλλες υποδεεστερες TVs και δεν θα το ειχε η Pio? Το ειχα δει και γραπτως οτι δεν το κανει απο ενα τεστ τηλεορασεων περυσινο σε γνωστο περιοδικο. Εδω:
http://www.4pi.gr/hitech//data/xls/T130_TV40_42_INTERNET.xls

Αλλα τελικα δεν ισχυει!
Το τελευταιο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι τελικα η pIoneer Δινει 1 η' 3 ετη εγγυηση! Αλλοι λενε 1 και αλλοι το διαφημιζουν 3 ετη!

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Να ηξερα να ανεβαζα και εγω φωτο οπως εσυ θα σας εβαζα και καμια φωτογραφια την Kuro Που εχω τραβηξει!

Εκεί που γράφεις το μήνυμα, πατάς το συνδετηράκι:

attachment.php

Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πατάς το browse, επιλέγεις το αρχείο από τον υπολογιστή και μετά επιλέγεις το upload. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία με τις εικόνες που θέλεις και μετά πατάς close this window.

attachment.php

Αναμένουμε τις φώτο -bye-

Attachments

• step1.JPG
    step1.JPG
    27.7 KB · Views: 120
  • step2.JPG
    step2.JPG
    36.5 KB · Views: 121

Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στην 4280xd με την 428xd?

Και αλλη μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος τι ειναι "plasma με DVB"???