elite1987
Established Member
Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...
καλυτερα απο full hd παιζει και στο blue ray κλειδωνει στα 1080p..
καλυτερα απο full hd παιζει και στο blue ray κλειδωνει στα 1080p..
διαφορες 4280xd 428xd;;;;
Φιλε οι διαφορες μεταξυ τους ειναι οτι η 428xd εχει παραπανω απο την 4280xd τα εξης : pip & pap,usb slot(για φωτο),isf calibration και τελος τον αισθητηρα φωτος! Μπορω να πω πως για εμας που δεν ειμαστε ειδικοι σε καλιμπραρισμα μονο ο αισθητηρας φωτος( τον εχω σε μια οθονη Eizo στον υπολογιστη και κανει δουλεια) και το Pip Pap που και χωρις αυτο ζεις! Τελικως η 4280 ειναι τελεια αγορα! Βεβαια οταν ξεκινησε περυσι η καριερα της στις πωλησεις ειχαν 300 Euro διαφορα + 70 η βαση που δεν εχει 428 μας κανουν διαφορα τελικα 370 Euro Περυσι! Ελα που φετος ομως συμπεριλαμβανομενης της βασης εχει μονο 150? Ετσι εγω παρηγγειλα την 428! Αν ομως ισχυαν και φετος οι περυσινες διαφορες θα επαιρνα την 4280! Οπως και να εχει ειναι και οι 2 (1 ειναι με παραλλαγες) τελειες,ισως και οι καλυτερες 42αρες της αγορας! Καλες αγορες!!!!!!διαφορες 4280xd 428xd;;;;
Χρονια υποστηριζα τη LCD Τεχνολογια αλλα τελικα καποιο φιλοι ειχαν δικιο! Αλλο πραγμα η Plasma!
Παρε την κυρια (Κuro) να καθαρισεις!Αλλο πραγμα η pioneer θα ελεγα εγω καλυτερα! Δεν ειναι ολα τα plasma-τα ιδια! Πηρες το κορυφαιο! Για να καταλαβεις, εγω ετοιμαζομαι να σουταρω την 50" πανασονικ μου για Sony LCD![]()
Egw den katalaba giati anoikses neo nhma kai den sunexises se ayto pou hdh eiixes anoiksei hdh.
Elpizw ta epomena nhmata na mhn einai :
2 meres me thn kuro
1 minas me thn kuro
2 mines me thn kuro....kok
Na thn xareis einai mia kalh thleorash
φιλε blind θυμασε που σου ελεγα οτι θα χασεις τις υποθεσεις των ταινιων χαρη στην ΤΕΛΕΙΑ εικονα???Δεν λεω πολυ καλα βλεπαμε απλα σημερα με επιασα να εχω χασει αρκετες φορες τους υποτιτλους και γενικα την υποθεση γιατι χαζευα την εικονα της,την τελεια κινηση,τα φοβερα χρωμματα και γενικα χαμογελαγα γιατι μια επιθυμια εγινε πραγματικοτητα!
:a0210:
φιλε blind θυμασε που σου ελεγα οτι θα χασεις τις υποθεσεις των ταινιων χαρη στην ΤΕΛΕΙΑ εικονα???
καλοριζικη να ειναι και που να δεις και οταν στρωση..
Αυτο βλεπω και εγω φιλε μου! Αλλα βλεπεις πρεπει για να την εχω αρτια και να εχω και κατι καλο.....να περιμενω απο τον εγγαμο βιο!φιλε δεν σε βλεπω να την ξαναβαζεις στην κουτα της.......
παντως τα ιδια εχω παθει και εγω αφου εδω και 15 μερες περιπου ειμαι κατοχος μιας LX 5080... ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ............
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ........:BDGBGDB55: :a0210:
Καλορίζικη και από μένα!!!
Εγώ έχω την αδελφή της 4280xd και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Στο τηλεοπτικό σήμα δε παίζει..... Αλήθεια στη ψηφιακή, το epg της ΕΡΤ στο βγάζει στα ελληνικά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.