Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

τι τετρατετιας και τριετιας!!
εδω κυκλοφορανε πανελ lcd ακομα και σημερα που δεν βλεπονται απο την απο το πρωτο δευτερολεπτο,ειναι απλα απαραδεκτα.
για ποια φωτεινοτητα συζηταμε

αν και δεν ειναι λαθος,το διορθωσα...
ηθελα να πω χωρις-σχετικα-χωρις πτωση φωτεινοτητας,αλλα νομιζω οτι ο etien το ειπε καλυτερα...

Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

ευχομαι ο φιλος να ειναι καπου εδω γυρω και στο μελλον να μας πει αν εκανε καλα που πηρε πλασμα
σε καθε περιπτωση ο καθενας κανει οτι νομιζει σωστο αλλα μην ξεχνατε οτι εγω εμφανιζομαι παντα αμυντικα σε οποιο νημα καποιος αυθαιρετα μιλαει για την Χ χωρις να την εχει δει και την συγκρινει για να εχει ο μελλοντικος αγοραστης τηλεορασης που μας διαβαζει και μια αλλη αποψη και να μην παει ακλαφτος
προσωπικα οι λογοι που δεν θα αγοραζα πλασμα αναφερθηκαν το ιδιο και οι λογοι υπερ του πλασματος
ας κρινει ο καθενας μονος του αλλωστε εδω θα ειμαστε και την επομενη φορα που θα γινει αυτο (υποθετω συντομα γιατι το φαινομενο εμφανιζεται συχνα) θα πουμε παλι τα ιδια σε καποιο αλλο νημα που καποιος αλλος θα επαναλαβει τετοιες συγκρισεις

Εγκω ντεν ξερει γκια ντρια η ντεσερα κρονια .......... ξερει γκια ωρες που γραφει το κοντερι .
Στου εκτεση κι στου παρκιν ντεν χαλαει τιπουτις .-bye-

ευχομαι ο φιλος να ειναι καπου εδω γυρω και στο μελλον να μας πει αν εκανε καλα που πηρε πλασμα
σε καθε περιπτωση ο καθενας κανει οτι νομιζει σωστο αλλα μην ξεχνατε οτι εγω εμφανιζομαι παντα αμυντικα σε οποιο νημα καποιος αυθαιρετα μιλαει για την Χ χωρις να την εχει δει και την συγκρινει για να εχει ο μελλοντικος αγοραστης τηλεορασης που μας διαβαζει και μια αλλη αποψη και να μην παει ακλαφτος
προσωπικα οι λογοι που δεν θα αγοραζα πλασμα αναφερθηκαν το ιδιο και οι λογοι υπερ του πλασματος
ας κρινει ο καθενας μονος του αλλωστε εδω θα ειμαστε και την επομενη φορα που θα γινει αυτο (υποθετω συντομα γιατι το φαινομενο εμφανιζεται συχνα) θα πουμε παλι τα ιδια σε καποιο αλλο νημα που καποιος αλλος θα επαναλαβει τετοιες συγκρισεις

ειπαμε -ειναι καταρχην θεμα γουστου και μετα ακολουθουν τα υπολοιπα.
επιμενω παντως οτι αξιζει τον κοπο να δεις μια pioneer.
εχουν μια δικια τους κατηγορια πανελ.
ακουγεται εγωιστικο αλλα ειναι ομοφωνη "αποφαση" οσων τις εχουν αντικρυσει.σχετικων-ασχετων.
δεν ευλογω τα γενια μου σαν κατοχος της προηγουμενης σειρας.
ισα-ισα που "φωναξα" για το μαυρο της απο την πρωτη στιγμη που την ανοιξα.
στα υπολοιπα ομως ειλικρινα δεν παιζεται.φαντασου οι kuro....

Απάντηση: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Λοιπόν όπως φαίνεται δεν έγινα κατανοητός ίσως δεν το έγραψα ξεκάθαρα ότι η kuro είναι σαφώς καλύτερη!! και όσο μεγαλώνει η οθόνη δηλαδή όταν πάμε στις 50αρες + τόσο και η διαφορά υπέρ της PIONEER γίνεται πιο εμφανής!
Τώρα όσων λέτε για υψηλές ευκρίνειες + λοιπά δείτε τις να παίζουν δίπλα δίπλα με την ίδια πηγή σήματος..
Παιδιά το έψαξα πολύυυυυυ... και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι kuro είναι άλλη κλάση!! Δεν παίζονται τουλάχιστον επί του παρόντος!
Γενικά δεν είμαι άτομο που θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία αλλά επί του προκειμένου επιμένω γιατί το έψαξα τόοοοοσο πολύ που πλέον είμαι απόλυτος ότι αυτό που λέγεται ότι δηλαδή η PIONEER είναι μια άλλη κατηγορία από μόνη της είναι απολύτως αληθές!!
Και πάλι όμως σας λέω δείτε τες πριν αποφασίσετε για αγορά να παίζουν δίπλα δίπλα με όποια θέλετε και με την ίδια πηγή σήματος!
Μην εμπιστεύεστε μπλα μπλά... και νούμερα παρά μόνο τα μάτια σας!!!!
Ελπίζω να βοήθησα ή να βοηθήσω κάποιους να μην χμμ.. παραμυθιαστούν από τους πωλητές που νορμάλ τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί..
Όσο για το οικονομικό παλέψτε το όσο πιο πολύ μπορείτε γιατί κι εκεί παίζεται χοντρό παιχνίδι.. Εγώ ξεκίνησα από 2800 κι έφτασα να την πάρω στα 2260!!! και μιλάμαι για Κρήτη όχι για Αθήνα ή Θεσ/νίκη..
Ελπίζω να βοήθησα ή καλύτερα να βοηθήσω κάποιους πριν το τελικό βήμα!!

Re: Απάντηση: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Ελπίζω να βοήθησα ή να βοηθήσω κάποιους να μην χμμ.. παραμυθιαστούν από τους πωλητές που νορμάλ τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί..
Όσο για το οικονομικό παλέψτε το όσο πιο πολύ μπορείτε γιατί κι εκεί παίζεται χοντρό παιχνίδι.. Εγώ ξεκίνησα από 2800 κι έφτασα να την πάρω στα 2260!!! και μιλάμαι για Κρήτη όχι για Αθήνα ή Θεσ/νίκη..
Ελπίζω να βοήθησα ή καλύτερα να βοηθήσω κάποιους πριν το τελικό βήμα!!

Kαι εγω για να βοηθησω καποιους τους λεω να παρουν μια 50αρα με τα 2260 ευρω.

Οπως και να το κανουμε καλο ειναι το 5-10% πανω στην αποδοση αλλα οι 8" παραπανω οθονης ειναι ακομα καλυτερες.

Απάντηση: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Οπως και να το κανουμε καλο ειναι το 5-10% πανω στην αποδοση αλλα οι 8" παραπανω οθονης ειναι ακομα καλυτερες.

Ναι αν έχεις τον χώρο!!
Πάντως καλού κακού εγώ έχω και το προβόλη μου καβάντζα χαχαχα!!!

Χρόνια πολλά σε όλους μας και καλή σαρακοστή να ´χουμε!!!

Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

Κυριοι (και κυριες) τελικα την πηρα την αποφαση και την εκλεισα!
Αν και αργοπορημενα σχετικα με το ποτε βγηκε σαν μοντελο την θεωρω μια τελεια αγορα και πιστευω οτι θα με καλυψει για πολλα χρονια! Την θεωρησα και την θεωρω οτι υποστηριζει ολες τις τελευταιες τεχνολογιες και την προτιμησα απο το να επαιρνα μια Lcd Full HD!
Θεωρω θα δικαιωθω απο την αγορα μου!
Την Τριτη η' Τεταρτη το πολυ θα μου την φερουνε!
Οσο για τιμη την πηρα 1930 Ευρω Μαζι με την βαση!
Θα την δω και θα σας πω!
Μολις παραλαβω την ''Κουρακλα'' μου θα σας μεταφερω εντυπωσεις!

Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

Απο που την πηρες;;;;
2000 για 42'
2300 για 50'
το σκέπτομαι και εγώ σοβαρά

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

:a0210::a0210::a0210::a0210:...άμα το σκέφτεσαι για πολύ...δεν θα έχει μείνει καμία...:grandpa:

Σε αυτό έχεις δίκιο. Εσύ τι προτείνεις για απόσταση 2 μέτρα
4280xd or 508xd

να βαλω και την LCD 37v στα 1740

Last edited:
Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

Στα 2 μέτρα η 50άρα (για μένα) είναι υπερβολή...με 42άρα θα είσαι μια χαρά..και ειδικά με την 428 (ή την 4280) ακόμα καλύτερα...:a0210:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

Στα 2 μέτρα η 50άρα (για μένα) είναι υπερβολή...με 42άρα θα είσαι μια χαρά..και ειδικά με την 428 (ή την 4280) ακόμα καλύτερα...:a0210:

Συμφωνώ απόλυτα αλλά κοιταω και την 37v γιατί θα πέσει σύνδεση με πισι να μην έχουμε κανένα απο τα γνωστά προβλήματα.

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

Τα γνωστά προβλήματα σε όλο το δικό μας forum (αν δεν κάνω λάθος) είναι μόνο ένα, του etien σε SAMSUNG plasma με το σήμα του MEGA....

....βέβαια υπάρχουν παραδείγματα από όλο το κόσμο και η αλήθεια είναι ότι 'όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά'...ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει και φιλτράρει τις πληροφορίες ανάλογα με τις δικές του ανάγκες....

...πάντως για χρήση με PC σε λογικά πλαίσια (μέχρι 4 ώρες έχω δοκιμάσει LINUX/ από PS3, χωρίς πρόβλημα πέραν του προσωρινού image retention, διάρκειας 30 δευτερολέπτων), εγώ δεν θα ανησυχούσα...(άλλο όμως εγώ και άλλο εσύ...εσύ πληρώνεις...εσύ αποφασίζεις....)

...για παραπάνω χρήση υπάρχουν τα PC monitors και οι LCD...-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

Απο που την πηρες;;;;
2000 για 42'
2300 για 50'
το σκέπτομαι και εγώ σοβαρά
Απο τον Πειραια απο ενα τοπικο μαγαζι! Αλλα νομιζω τετοια τιμη και εχουν και αποθεμματα ακομη,θα τη βρεις στην Αθηνα στον Κοσμα Στοα Φεξη και στονμ Λημναιο επισης στην Στοα!
Καλες ΑΓΟΡΕΣ!

blind guardian καλοριζικη να ναι και καλες θεασεις.αααα και που σαι??οταν θα βαζεις ταινια να παρακολουθεις την ταινια κι οχι τα χρωματα και το μαααααααααααααααυρο ε??:firstprize:

Καλοριζικη και απο μενα Blind Guardian. Great choice.

Οσον αφορα τα δυο μετρα που ρωτησε ο Κarakatsanisg
, εγω θα πηγαινα για την 50αρα. Εχω την LX6090 και βλεπω μεταξυ στα 2,9 και 3,7 μετρα, εξαρταται που καθεσαι στο σαλονι μου και μου φαινεται καπως μικρη τωρα. Οχι οτι χρειαζομαι μεγαλυτερη, αλλα δεν μου κανει εντυπωση αλλο σαν μεγεθος. Αρα η 50αρα θα ειναι οτι πρεπει στα 2 μετρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Εεεερχεται...

blind guardian καλοριζικη να ναι και καλες θεασεις.αααα και που σαι??οταν θα βαζεις ταινια να παρακολουθεις την ταινια κι οχι τα χρωματα και το μαααααααααααααααυρο ε??:firstprize:
Εννοειται πως θα βλεπω το μαυρο και τα χρωμματα της & γενικα την αποδοση της για ενα μεγαλο διαστημα και μετα θα επικεντρωθω και στην ταινια! χιχιχιχιχι! Βλεπεις αυτο το διαστημα βλεπω τηλεοραση και Dvd απο μια Samsung 32 r 71! Δεν λεω καλη ειναι αλλα θα χαζεψω απο την Kuro! Που να παρω και Blue Ray!(Περιμενω το νεο φθηνο της Pioneer lx 51)που θα ερθει σε λιγο καιρο! Μεχρι τοτε θα της δινω φαι απο ενα Dvd Recorder Pioneer LX 60 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ 1080p σημα! Λιγο η συμβατοτητα σχετικα με τα μελλοντικα σηματα με φοβιζει,δηλαδη αν θα βλεπω καλα σε σχεση με μια Full HD lcd που θα μπορουσα να ειχα παρει,αλλα πιστευω θα βλεπω καλυτερα! Το καλο ειναι πως η Kuro Μου υποστηριζει 1080p/24 fps και ετσι πιστευω θα ειμαι εντος εποχης! Αυτα και ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια! Με το που την παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις!