Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Geia se olous!!!! Eimai kainourgios sto forum to opoio kai mou proteinan gia polu kalo k telika den eixan adiko.
Meta apo polu psaksimom katarxin gia to an eprepe na parw LCD h Plasma eimai ena bhma prin paragilw thn 428XD, pou eilikrina me exei kerdisei ap'ola ta sigritika tis se What Hi Fi alla k opou allou epsaksa gia authn. Dustuxws den thn exw dei akoma live k einai to mono pou mainei isws gia na thn parw. Nomizw oti einai h korifea 42' kai gi'auto thn exw epileksei. Perimenw tyxwn sxolia sas. Opws episeis gia ton an xreiazete ontws ri8misis stin arxh h an erxete hdh me polu kales pi8misis. Isxuei oti sthn arxh mporeis na baleis kapoio dvd gia thn strwseis k an nai, apo pou mporw na to katebasw....

Euxaristw ek ton proterwn k na eistai kala oloi!!!!

Geia se olous!!!! Eimai kainourgios sto forum to opoio kai mou proteinan gia polu kalo k telika den eixan adiko.
Meta apo polu psaksimom katarxin gia to an eprepe na parw LCD h Plasma eimai ena bhma prin paragilw thn 428XD, pou eilikrina me exei kerdisei ap'ola ta sigritika tis se What Hi Fi alla k opou allou epsaksa gia authn. Dustuxws den thn exw dei akoma live k einai to mono pou mainei isws gia na thn parw. Nomizw oti einai h korifea 42' kai gi'auto thn exw epileksei. Perimenw tyxwn sxolia sas. Opws episeis gia ton an xreiazete ontws ri8misis stin arxh h an erxete hdh me polu kales pi8misis. Isxuei oti sthn arxh mporeis na baleis kapoio dvd gia thn strwseis k an nai, apo pou mporw na to katebasw....

Euxaristw ek ton proterwn k na eistai kala oloi!!!!

Γιατί 428XD και όχι 4280XD ; Νομίζω οτι οι διαφορές είναι για πολύ "ψαγμένους" και η διαφορα τιμής μεγάλη. Καλως ήρθες.

Καλώς ήρθες στο forum

Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτηρές για να μην μας πιάνει ναυτία :D Επίσης αν είναι εφικτό προσπάθησε να την δεις από κοντά για να είσαι 100% σίγουρος. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις δεν χρειάζεται να ασχοληθείς πολύ στην αρχή. Βάλτην σε cinema mode και μετά από καμιά 100ριά-200ριά ώρες μπορείς να περάσεις τις ρυθμίσεις που βρίσκονται στο πρώτο post του αγγλικού φόρουμ

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=544315

Επειδή η τηλεόραση έχει μπόλικες ρυθμίσεις για να παίξεις, μην απογοητευτείς αν κάτι δεν θα σου αρέσει στην αρχή. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια ρύθμιση για να την φέρει σε καλό επίπεδο.

Τέλος ρίξε και μια ματιά στην 4280 μήπως και γλιτώσεις κάνα ψιλό σε περίπτωση που δεν σε απασχολούν τα παραπάνω καλούδια της 428.

Καταρχήν ευχαρηστώ για την γρήγορη ανταπόκρηση!!! Φίλε Γιάννη είμαι ένα βήμα πριν την αγοράσω ύστερα από ερευνά αρκετών μοντέλων.
Εύλογο το ερώτημα φίλε mezzanine για την 4280.. Καταρχήν μ’αρέσει η λειτουργία (PiP/PaP) την χρησιμοποιούσα στο παρελθόν και θα τη χρησιμοποιήσω και τώρα γιατί πρόκειται να την συνδέσω με ένα HAC Symphony Blade μέσω HDMI, από όσο διάβασα το Intelligent Brightness Control είναι καλό και χρήσιμο και ίσως αργότερα μου φανεί χρήσιμο και το ISF Calibration Ready.
Επί της ευκαιρίας το παραπάνω HAC που ανέφερα είναι Η/Υ, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την 428XD σε σύνδεση με Η/Υ ή απλά είναι θέμα burn in;
Φίλε g10rg0 για DVD που βοηθάει στο στρώσιμο γνωρίζεις κάτι;

Εύλογο το ερώτημα φίλε mezzanine για την 4280.. Καταρχήν μ’αρέσει η λειτουργία (PiP/PaP) την χρησιμοποιούσα στο παρελθόν και θα τη χρησιμοποιήσω και τώρα γιατί πρόκειται να την συνδέσω με ένα HAC Symphony Blade μέσω HDMI, από όσο διάβασα το Intelligent Brightness Control είναι καλό και χρήσιμο και ίσως αργότερα μου φανεί χρήσιμο και το ISF Calibration Ready.

Αν είναι να χρησιμοποιείς το PiP τότε πάρε την 428. Το ISF όπως έχει πει και ο Μανώλης Καστρούνης είναι απλά δύο παραπάνω μνήμες για αποθήκευση ρυθμίσεων, ενώ το IBC αλλάζει τις ρυθμίσεις ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου που σημαίνει τζάμπα το ψάξιμο για ιδανικές ρυθμίσεις.

Επί της ευκαιρίας το παραπάνω HAC που ανέφερα είναι Η/Υ, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την 428XD σε σύνδεση με Η/Υ ή απλά είναι θέμα burn in;

Δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση και μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς το PC σαν πηγή για ότι υλικό θέλεις. Απλά καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς την τηλεόραση σαν PC μόνιτορ για διάφορες εργασίες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος burn in.

Φίλε g10rg0 για DVD που βοηθάει στο στρώσιμο γνωρίζεις κάτι;

http://www.eaprogramming.com/

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153

Νομίζω ότι έχω διαβάσει όλα τα forums του AVClub για την 428XD και η παραμικρή αμφιβολία μου για αυτήν έχει εξαλειφτεί. Τελικά τα αξίζει τα λεφτά της και από θέμα αξιοπιστίας δεν βλέπω σοβαρά προβλήματα.
Γιώργο ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές και links!!!

Δεν μας αναφερεις αποσταση θεασης ομως. Αν εισαι μεχρι τα 3 μετρα καλως αν οχι τοτε προσανατολισου σε κατι μεγαλυτερο. Αλλωστε για συνδεση με PC που αναφερεις δεν νομιζω οτι σου κανει καθως εχει αναλυση 1024*768.

Απάντηση: Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Νομίζω ότι έχω διαβάσει όλα τα forums του AVClub για την 428XD και η παραμικρή αμφιβολία μου για αυτήν έχει εξαλειφτεί. Τελικά τα αξίζει τα λεφτά της και από θέμα αξιοπιστίας δεν βλέπω σοβαρά προβλήματα.
Γιώργο ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές και links!!!

ριξε ενα phone να δεις και τιμες-bye-

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22556

Απάντηση: Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Αν είναι να χρησιμοποιείς το PiP τότε πάρε την 428. Το ISF όπως έχει πει και ο Μανώλης Καστρούνης είναι απλά δύο παραπάνω μνήμες για αποθήκευση ρυθμίσεων, ενώ το IBC αλλάζει τις ρυθμίσεις ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου που σημαίνει τζάμπα το ψάξιμο για ιδανικές ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση και μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς το PC σαν πηγή για ότι υλικό θέλεις. Απλά καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς την τηλεόραση σαν PC μόνιτορ για διάφορες εργασίες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος burn in.

http://www.eaprogramming.com/

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153

:offtopic: Μπορεί να έλειπες καιρό, αλλά γύρισες φορτσάτος βλέπω!!!! :2thumb22sup: :SFGSFGSF:

Τέλος του :offtopic:

Φίλε Γιάννη από τον τριθέσιο είμαι στα 2,5 (βρίσκετε πλάγια) μέτρα ενώ από το διθέσιο στα διθέσιο 3,5 (ακριβώς απέναντι).
Akren ευχαριστώ για το link, είσαι ο τρίτος που μου λέει για τη συγκεκριμένο κατάστημα, προς τα εκεί κλείνω και εγώ τελικά. θα σας ενημερώσω το συντομότερο για τιμές κτλ.

Οι τιμές φαίνετε να έχουν πέσει από τα 2600, τώρα κυμαίνονται από 2200-2500 μαζί με τη βάση έτσι μου είπε ένας φίλος που ψάχνει και αυτός.

Φίλε Γιάννη από τον τριθέσιο είμαι στα 2,5 (βρίσκετε πλάγια) μέτρα ενώ από το διθέσιο στα διθέσιο 3,5 (ακριβώς απέναντι).
Akren ευχαριστώ για το link, είσαι ο τρίτος που μου λέει για τη συγκεκριμένο κατάστημα, προς τα εκεί κλείνω και εγώ τελικά. θα σας ενημερώσω το συντομότερο για τιμές κτλ.

Στα 2.5 μετρα ειναι καλα αλλα για 3.5 μετρα ειναι μικρη.

Σκεψου να βλεπεις DVD η ΗD με τις μαυρες μπαρες πανω κατω , οι 42" ξαφνικα γινονται 38" , μπορει και λιγοτερο.

Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

Εδω και 3 μέρες πήρα την PIONEER PDP-428XD κι έχω πάθει την πλάκα μου!
Φοβερή! Παιδιά κακά τα ψέματα είναι ότι καλύτερο προς το παρόν στην αγορά!
Είχα σχεδόν αποφασίσει για την σόνυ 3500 αλλά όταν τις είδα δίπλα δίπλα εεε... καμμία σχέση! Κι όσο για την τιμή χμμ.. τα ίδια και καλύτερα θα έλεγα.. η PIONEER

Είχα σχεδόν αποφασίσει για την σόνυ 3500 αλλά όταν τις είδα δίπλα δίπλα εεε... καμμία σχέση! Κι όσο για την τιμή χμμ.. τα ίδια και καλύτερα θα έλεγα.. η PIONEER

Καλωρίζικη φίλε lorenzo :ernaehrung004: Είμαι σίγουρος ότι θα την χαρείς πολύ τη νεα σου τηλεόραση.

ΜΕτέφερα το θέμα στο σχετικό thread :2thumb22sup:

Καλορίζικη!
Βρές τώρα και το LOST 3 σε Hi-Def να το δείς στην KURO και θα σου φύγει ο τάκος... :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

Καλορίζικη! Είναι καταπληκτική τηλεόραση. Ήμουν και εγώ μεταξύ Sony 3500 και Pioneer και ακολούθησα τις συμβουλές των παιδιών του φόρουμ που σχεδόν ομόφωνα πρότειναν την 428. Δες στο http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=544315 για ρυθμίσεις.

Last edited: