Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

H 428ΧD ειναι καλυτερη απο την 40Χ3500 αλλα χανει απο την 46Χ3500.

Πάμε σε άλλη διάσταση όμως, η 46Χ3500 είναι τεράστια.

Re: Απάντηση: Κριτικες τηλεορασεων LCD και Plasma.

Πάμε σε άλλη διάσταση όμως, η 46Χ3500 είναι τεράστια.

Σιγα μην ειναι τεραστια.

Απο διασταση οθονης θα ελεγα οτι ειναι μικρομεσαια...:BDGBGDB55:

Μεγαλη ειναι απο τις 70" και πανω...:Banane0:

Και τεραστια ειναι απο τις 100" και πανω...:award:

Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Ναι, αλλά έχει μεγάλο πλαίσιο με plexiglass γύρω γύρω, οπότε έχει εξωτερικές διαστάσεις 50' περίπου.

Απάντηση: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

Μάλλον δεν τις είδες δίπλα δίπλα!!!
ΔΕΣ´ ΤΕΣ!!!
Ειλικρινά είχα την ίδια άποψη έως ότου τις είδα να παίζουν δίπλα δίπλα... ασε μην το ψάχνεις!!!

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κι όσο για τις ρυθμήσεις λέω να το κάνω σε κανένα μήνα όταν θα έχει ψιλοστρώσει καλύτερα.. Τι λες κι εσύ φίλε
hariskar?

Καλημέρα και νά´στε καλά!

Re: Απάντηση: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

ΔΕΣ´ ΤΕΣ!!!
Ειλικρινά είχα την ίδια άποψη έως ότου τις είδα να παίζουν δίπλα δίπλα... ασε μην το ψάχνεις!!!

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κι όσο για τις ρυθμήσεις λέω να το κάνω σε κανένα μήνα όταν θα έχει ψιλοστρώσει καλύτερα.. Τι λες κι εσύ φίλε
hariskar?

Στο φόρουμ σου έγραψα πιο πάνω, λέει ότι μπορείς να βάλεις τις τελικές ρυθμίσεις που γράφει στο 1ο ποστ του λινκ που έστειλα από τις πρώτες μέρες.
Εγώ αυτό έκανα και χρησιμοποίησα ένα CD στρωσίματος για plasma (που δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο).
Δεν υπάρχει φόβος burn in, κανένας δεν έχει αναφέρει ότι έχει πάθει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

ΔΕΣ´ ΤΕΣ!!!

hariskar?

Τι εννοείς; Ότι η Χ3500 είναι καλύτερη από την 428ΧD και στις 40, ή ότι η 428ΧD ρίναι καλύτερη και από την 46Χ3500;

Εννοει μαλλον, οτι η 46Χ3500 "κερδιζει" την 428XD συνολικα διοτι εχει την ιδια περιπου τιμη, το 99% της αποδοσης και 4" περισσοτερες.

Εννοει μαλλον, οτι η 46Χ3500 "κερδιζει" την 428XD συνολικα διοτι εχει την ιδια περιπου τιμη, το 99% της αποδοσης και 4" περισσοτερες.

Πολυ σωστα.

Οσο καλη και να ειναι η 428 ειναι ακριβη για τα λεφτα της.

Οπως εχω πει και σε αλλο νημα χανει και απο την Panasonic 50PZ70.

Το media markt εχει διπλα-διπλα την pio 4280 και την 40x3500 και τις εβλεπα σε τηλ. σημα [ποδοσφαιρο στο ερτ ψηφιακο].Παρολο που ειμαι plasmaτακιας με εκπληξη ειδα την εικονα της 3500 που μου αρεσε καλλιτερα απο την pio.[Λιγοτερα περιγραμματα στους παικτες πολυ καλη κινηση].Παντως και η pio ηταν καλλιτερη απο τις υπολοιπες. Επισης η w3000 ηταν αισθητα υποδεεστερη στο συγκεκριμενο τηλ. σημα.

Πολυ σωστα.

Οσο καλη και να ειναι η 428 ειναι ακριβη για τα λεφτα της

Αν και νομίζω πως είναι μάλλον άστοχη η σύγκριση με την Χ3500 δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνεται με την 428 και όχι με την 4280 ή με την 5080 που παίζουν γύρω στα 1800 και 2800 αντίστοιχα. Δηλαδή σε τιμές παρόμοιες και φθηνότερες από αυτές της Sony.

Η επιλογή ττου μάλλον δείχνει ότι εννοεί το αντίθετο, δηλαδή ότι η 428 είναι καλύτερη και από την 46x3500

ας περασει κανενα 200ωρο ++ να την στρωσει,ας της βαζει το dvd που εξαλειφει τις κολλημενες εικονες καθε λιγο και λιγακι,ας αλλαζει καναλι καθε λιγο μη τυχον του καει το σημα,ας περασουν 2-3 χρονια μεχρι να εξασθενησει ο φωσφορος,ας δει πως θα καταφερει να βλεπει full hd υλικο(τωρα που επικρατησε το bluray και συντομα θα διαδοθει) downscaled-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟ- στην 2500 ευρω και 42'' HD-READY(!!) τηλεοραση του και μετα θα δουμε τι εννοουσε

ας περασει κανενα 200ωρο ++ να την στρωσει,ας της βαζει το dvd που εξαλειφει τις κολλημενες εικονες καθε λιγο και λιγακι,ας αλλαζει καναλι καθε λιγο μη τυχον του καει το σημα,ας περασουν 2-3 χρονια μεχρι να εξασθενησει ο φωσφορος,ας δει πως θα καταφερει να βλεπει full hd υλικο(τωρα που επικρατησε το bluray και συντομα θα διαδοθει) downscaled-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟ- στην 2500 ευρω και 42'' HD-READY(!!) τηλεοραση του και μετα θα δουμε τι εννοουσε

Εισαι πολυ "σκληρος" με τον φιλο μας και λιγουλακι υπερβολικος στα "μειονεκτηματα" των πλασμα. Ασε που η διαφορα HD με HD Ready εξαφανιζεται στην αποσταση των 120cm και αρχιζουν να παιζουν αλλα πραγματα ρολο στην τελικη αξιολογηση μιας τηλεορασης.

Η εικόνα είναι φοβερή από την πρώτη στιγμή, δε χρειάζεται στρώσιμο, το dvd που λες δε χρειάζεται επίσης, burn in δεν έχει αναφέρει κανείς παγκοσμίως ακόμα και με παιχνίδια, ο φώσφορος έχει διάρκεια ζωής 60000 ώρες και σε αυτές τις ίντσες η διαφορά μεταξύ hd και hd ready είναι ορατή μόνο από πολύ κοντινή απόσταση.

Απάντηση: Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

.... σε αυτές τις ίντσες η διαφορά μεταξύ hd και hd ready είναι ορατή μόνο από πολύ κοντινή απόσταση.

Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δώ πόσοι από αυτούς που έχουν σαν φετίχ το Full HD θα μπορούσαν να διακρίνουν μιά τηλεόραση 1920 Χ 1080 από μία 1024 Χ 768 από απόσταση 1 μέτρου την ώρα που παίζει η ταινία. -bye-

καταρχην φιλε vasdar,το "στρωσιμο" ειναι μια προληπτικη διαδικασια,αφου-ειδικα τα τελευταια πανελ-εχουν εξαλειψει τετοιου ειδος προβληματα.

τωρα οσο αναφορα το hd,νομιζω τα εχουμε 1000πει.
σαφως μια "σοβαρη" fullhd θα εχει καλυτερη ευκρινεια, αλλα καλως ή κακως δεν ειναι αυτο το νουμερο 1 ζητουμενο.
υπαρχουν κ`αλλοι παραμετροι που θα σε πεισουν να ξεχασεις το σηματακι των 1080p.
ενα τετοιο παραδειγμα ειναι και η 428xd.
δεν ειναι τυχαιο οτι σε οποια δοκιμη και να κοιταξεις(ανεξεραιτως τυπου και διαστασεων)οι πλασμα εχουν την πρωτια.
απο εκει και περα ειναι βεβαια καθαρα θεμα γουστου του καθενος.....:2thumb22sup:

ολα τα παραπανω τα ξερω και συμφωνω αλλα
οποιος αγοραζει μια τηλεοραση ερχεται εδω,μας μιλαει γιαυτην,μαθαινουμε και εμεις και κρινουμε
απορω γιατι οταν καποιος εχει μια τηλεοραση(καλη η κακη δεν ενδιαφερει κανεναν) σπευδει να την συγκρινει με καποια αλλη που ειτε δεν ειδε ποτε στη ζωη του(μονο ακουσε η διαβασε λογια αλλων) ειτε την ειδε φευγαλεα κατω απο αθλιες συνθηκες σε ενα καταστημα..απορω
Πες μας για την τηλεοραση σου κα ας μην κανουμε συγκρισεις ιδιως μρ τηλεορασεις που εχουν πολλα μελη και τους εχουν αφησει 100% ικανοποιημενους
Επιμενω σε οσα ειπα γιατι
1)εχω δει πλασμα 3τιας με ελαχιστη φωτεινοτητα,οποτε ας περασει αυτο το διαστημα και μετα μιλαμε για 60 η 100.000 ωρες
2)ειναι μια τηλεοραση 720ρ που υποβιβαζει το σημα και αυτο δεν αλλαζει..το θεμα ειναι αν αυτο ειναι πολυ κακο η απλα κακο..λετε οτι ειναι απλα κακο και συμφωνω μαζι σας αλλα ως εκει..υποθετω οτι αυτη η διαδικασια δημιουργει τεχνουργηματα και ''βιαζει'' το σημα..μπορει οι διαφορες να μην ειναι ιδιαιτερα ορατες σε αυτα τα μεγεθη αλλα καλο ειναι το σημα να απεικονιζεται ως εχει
3)Εγω και μονο οτι υπαρχει το (μακρυνο) ενδεχομενο καταστροφης μιασ τοσο ακριβης τηλεορασης χωρις να φταιω και χωρις καλυψη δεν θα αγορασζα πλασμα
4)2500 ευρω για 42αρα τηλεοραση ειναι πολλα γιαυτο και δεν θα αγοραζα ποτε sony / philips που πουλανε 40αρες σε αυτη την τιμη (σε αυτα τα χρηματα αγορασαμε την 46αρα)
Φιλικα ολα αυτα,εννοειται να χαιρεσαι την (κορυφαια) τηλεοραση που αγορασες αλλα προσοχη λιγο στις ανετες και χωρις κοστος συγκρισεις γιατι καθε λογος εχει και αντιλογο-bye-

Νομιζω οτι οι πλασμα 3τιας ειχαν χαμηλη φωτεινοτητα και σαν καινουριες. Ασε που αν δεις την εικονα σε LCD 3τιας θα ειναι (συνηθως) πολυ κακη.

ολα τα παραπανω τα ξερω και συμφωνω αλλα
οποιος αγοραζει μια τηλεοραση ερχεται εδω,μας μιλαει γιαυτην,μαθαινουμε και εμεις και κρινουμε
απορω γιατι οταν καποιος εχει μια τηλεοραση(καλη η κακη δεν ενδιαφερει κανεναν) σπευδει να την συγκρινει με καποια αλλη που ειτε δεν ειδε ποτε στη ζωη του(μονο ακουσε η διαβασε λογια αλλων) ειτε την ειδε φευγαλεα κατω απο αθλιες συνθηκες σε ενα καταστημα..απορω
Πες μας για την τηλεοραση σου κα ας μην κανουμε συγκρισεις ιδιως μρ τηλεορασεις που εχουν πολλα μελη και τους εχουν αφησει 100% ικανοποιημενους
Επιμενω σε οσα ειπα γιατι
1)εχω δει πλασμα 3τιας με ελαχιστη φωτεινοτητα,οποτε ας περασει αυτο το διαστημα και μετα μιλαμε για 60 η 100.000 ωρες
2)ειναι μια τηλεοραση 720ρ που υποβιβαζει το σημα και αυτο δεν αλλαζει..το θεμα ειναι αν αυτο ειναι πολυ κακο η απλα κακο..λετε οτι ειναι απλα κακο και συμφωνω μαζι σας αλλα ως εκει..υποθετω οτι αυτη η διαδικασια δημιουργει τεχνουργηματα και ''βιαζει'' το σημα..μπορει οι διαφορες να μην ειναι ιδιαιτερα ορατες σε αυτα τα μεγεθη αλλα καλο ειναι το σημα να απεικονιζεται ως εχει
3)Εγω και μονο οτι υπαρχει το (μακρυνο) ενδεχομενο καταστροφης μιασ τοσο ακριβης τηλεορασης χωρις να φταιω και χωρις καλυψη δεν θα αγορασζα πλασμα
4)2500 ευρω για 42αρα τηλεοραση ειναι πολλα γιαυτο και δεν θα αγοραζα ποτε sony / philips που πουλανε 40αρες σε αυτη την τιμη (σε αυτα τα χρηματα αγορασαμε την 46αρα)
Φιλικα ολα αυτα,εννοειται να χαιρεσαι την (κορυφαια) τηλεοραση που αγορασες αλλα προσοχη λιγο στις ανετες και χωρις κοστος συγκρισεις γιατι καθε λογος εχει και αντιλογο-bye-

1)εδω συμφωνω με τον etien ποιο πανω..
2)θα ελεγα το προσαρμοζει και όχι το υποβιβαζει.
3)το ενδεχομενο καταστροφης όπως αναφερεις ,μπορει να σου κατσει και σε lcd σε ανυποπτο χρονο(καθετες γραμμες,ασπριλες,κοκκινιλες..κτλ).εαν διαβασεις μεσα στο φορουμ για πανακριβα lcd πανελ που εβγαλαν προβλημα,θα απογοητευθεις.
4)πανακριβη για 42αρα.δυστηχως όμως για αλλα μια φορα επιβεβαιωνεται το «ότι πληρωνεις παιρνεις»

Εννοηται φιλικα,αλλα δυστηχως-όπως βλεπεις και από την υπογραφη μου-δεν εχω kuro,αλλα την προηγουμενη 427xd.
Ποτε δεν μιλω αυθαίρετα και με δικη μου κριση σχολιαζω το προιον και όχι βασιζομενος σε ότι ακουω και διαβαζω.
Παντως εάν δεν εχεις δει pioneer-εστω και παλαιοτερη-θα σου προτεινα να πας να την δεις.
Δεν χρειαζεται να εχεις διπλα της άλλη για αμεση συγκριση………:music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ήρθε η Pioneer PDP-428XD!

1)σχετικο-αντιστοιχα εχω δει πανελ 4ετιας που δεν ειχε τετοιο προβλημα.

τι τετρατετιας και τριετιας!!
εδω κυκλοφορανε πανελ lcd ακομα και σημερα που δεν βλεπονται απο την απο το πρωτο δευτερολεπτο,ειναι απλα απαραδεκτα.
για ποια φωτεινοτητα συζηταμε