Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στην 4280xd με την 428xd?
Και αλλη μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος τι ειναι "plasma με DVB"???
Εννοεις την 428 η' 4280?Μετα απο βολτα στο Mall την Δευτερα το πρωι,η τιμη τις στα 1748 ευρω σε 12 δοσεις.
Συμφωνω απολυτα! Η τηλεοραση ειναι οτι καλυτερο σε 42 ιντσες (μαζι με την Panasonic 42pz85) & δικαιολογει απολυτα τα χρημματα της!οποια και να ειναι απ τις 2 τσαμπε ειναι...εγω την ειχα παρει 1970 ντουκου την 4280 πριν μερικους μηνες..
φιλε μου marie19 η 32αρα που ειχες στο μυαλο σου δε θα σε ικανοποιει ουτε απ το 1 μετρο!!!!για τα μετρα που θελεις μια 50αρα και εισαι beautifull!!blind guardian μετριες φωτο[μονο το μαυρο μπορεις να καταλαβεις οτι μετραει απ τις φωτογραφιες..η αληθεια παντα να λεγεται]..μια kuro ποτε δεν λεει την αληθεια μεσα απο φωτογραφιες και δυστυχως την προσβαλλουμε γιατι πολλοι απο εδω μεσα βγαζουν γνωμες και κατακρινουν απο φωτογραφιες.anyway εχεις παιξει καθολου με ρυθμισεις??
@marios19
Κάποιος έγραψε ότι τόσο έχει στο fnac
Συμφωνω απολυτα! Η τηλεοραση ειναι οτι καλυτερο σε 42 ιντσες (μαζι με την Panasonic 42pz85) & δικαιολογει απολυτα τα χρημματα της!
Φιλε Marie αξιζει λιγο ψαξιμο ακομη! Η τηλεοραση Γ_ _ _ ΕΙ!Τηλεφωνησα μολις τωρα και στο μαγαζι στη Γλυφαδα και στο the Mall.
.......Δεν την εχουν ουτε εκει!!!
Τι εγινε ρε παιδια ανοιξε η γη και καταπιε ολες τις κουρο?
Την εχω δει και ηταν αρκετα καλη! Το ξερω οτι δεν ειναι Pioneer αλλα υπαρχουν και αλλες τηλεορασεις!Καλα την Panasonic PZ τι την αναφερεις?
Σε HD πλησιαζει την Pioneer αλλα σε SD καμια σχεση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.