Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Το τελευταιο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι τελικα η pIoneer Δινει 1 η' 3 ετη εγγυηση! Αλλοι λενε 1 και αλλοι το διαφημιζουν 3 ετη![/quote]

ΤΡΙΑ (3) -bye-

Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στην 4280xd με την 428xd?

1.USB
2.Subwoofer out
3.ISF calibration ready (δύο ξεχωριστές κλειδωμένες θέσεις στο μενού για να αποθηκεύσεις ρυθμίσεις μετά από calibration).
4.Multi-screen options (PIP/PAP με μονό δέκτη)
5.Intelligent Brightness Control (μεταβάλλει τις ρυθμίσεις ανάλογα με την φωτεινότητα του δωματίου)

Και αλλη μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος τι ειναι "plasma με DVB"???

Ότι έχει ψηφιακο δέκτη.

Νασαι καλα.Δεν ειχα ιδεα οταν μπηκα στο internet να ψαξω για tv οτι πρεπει να προσεξεις τοσα πραγματα!!ξεκινησα για 32' και νομιζα οτι θα ηταν πολυ μεγαλη για τα 3-3,5 μετρα αποσταση που εχω και στο forum σας καταλαβα οτι ειναι πολυ μικρη.ευτυχως που σας ανακαλυψα!!!!Ακομα ομως δεν καταλαβαινω και πολλα απο αυτα που λετε και ψαχνω!!

Καποιες Φωτο Απο Την Kuro Μου! Δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα αλλα παιρνεις μια εικονα! Τις εχω τραβηξει με κινητο!

Kuro 2.jpg

Kuro 5.jpg

Kuro 6.jpg

Kuro 7.jpg

Kuro 9.jpg

Μετα απο βολτα στο Mall την Δευτερα το πρωι,η τιμη τις στα 1748 ευρω σε 12 δοσεις.

φιλε μου marie19 η 32αρα που ειχες στο μυαλο σου δε θα σε ικανοποιει ουτε απ το 1 μετρο!!!!για τα μετρα που θελεις μια 50αρα και εισαι beautifull!!blind guardian μετριες φωτο[μονο το μαυρο μπορεις να καταλαβεις οτι μετραει απ τις φωτογραφιες..η αληθεια παντα να λεγεται]..μια kuro ποτε δεν λεει την αληθεια μεσα απο φωτογραφιες και δυστυχως την προσβαλλουμε γιατι πολλοι απο εδω μεσα βγαζουν γνωμες και κατακρινουν απο φωτογραφιες.anyway εχεις παιξει καθολου με ρυθμισεις??

Μετα απο βολτα στο Mall την Δευτερα το πρωι,η τιμη τις στα 1748 ευρω σε 12 δοσεις.
Εννοεις την 428 η' 4280?
Οπως και να εχει ειναι τελεια τιμη!

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

οποια και να ειναι απ τις 2 τσαμπε ειναι...εγω την ειχα παρει 1970 ντουκου την 4280 πριν μερικους μηνες..
Συμφωνω απολυτα! Η τηλεοραση ειναι οτι καλυτερο σε 42 ιντσες (μαζι με την Panasonic 42pz85) & δικαιολογει απολυτα τα χρημματα της!

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

blind guardian μετριες φωτο[μονο το μαυρο μπορεις να καταλαβεις οτι μετραει απ τις φωτογραφιες..η αληθεια παντα να λεγεται]..μια kuro ποτε δεν λεει την αληθεια μεσα απο φωτογραφιες και δυστυχως την προσβαλλουμε γιατι πολλοι απο εδω μεσα βγαζουν γνωμες και κατακρινουν απο φωτογραφιες.anyway εχεις παιξει καθολου με ρυθμισεις??[/quote]

Φιλε αλοιμονο δεν παρεξηγιεμαι! Το ξερω οτι οι φωτο ηταν απλες,απλα ηθελα να δωσω μια γευση! Οσον αφορα τις ρυθμισεις δεν εχω ασχοληθει πρωτον γιατι η τηλεοραση ηδη ειναι τελεια και δευτερον αφου θα την συσκευασω και θα μεινει για 6 μηνες στην κουτα της,ποιος ο λογος? Σιγουρα για να το λες εσυ που την εχεις πιο πολυ καιρο κατι θα ξερεις! Αρα με το καλο οταν παει στο καινουργιο της χωρο και μπει και στον τοιχο (αδικα πηρα την βαση την επιτραπεζια) θα τα φτιαξω ολα αυτα και θα σου ζητησω και την γνωμη σου & την βοηθεια σου!

φιλε μου marie19 η 32αρα που ειχες στο μυαλο σου δε θα σε ικανοποιει ουτε απ το 1 μετρο!!!!για τα μετρα που θελεις μια 50αρα και εισαι beautifull!!blind guardian μετριες φωτο[μονο το μαυρο μπορεις να καταλαβεις οτι μετραει απ τις φωτογραφιες..η αληθεια παντα να λεγεται]..μια kuro ποτε δεν λεει την αληθεια μεσα απο φωτογραφιες και δυστυχως την προσβαλλουμε γιατι πολλοι απο εδω μεσα βγαζουν γνωμες και κατακρινουν απο φωτογραφιες.anyway εχεις παιξει καθολου με ρυθμισεις??

ψαχνω ολη τη μερα σε μαγαζια της Αθηνας τηλεφωνικα [γιατι ειμαι απο νησι] και δυστυχως δε βρηκα την κουρο πουθενα. Μονο σε ενα μαγαζι αλλα πολυ ακριβα : 2290 χωρις τη βαση.
Που θα τη βρω ρε παιδια με 1700 ευρω?

@marios19
Κάποιος έγραψε ότι τόσο έχει στο fnac

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

@marios19
Κάποιος έγραψε ότι τόσο έχει στο fnac

Τηλεφωνησα μολις τωρα και στο μαγαζι στη Γλυφαδα και στο the Mall.
.......Δεν την εχουν ουτε εκει!!!
Τι εγινε ρε παιδια ανοιξε η γη και καταπιε ολες τις κουρο?

Sorry gia ta greeklish, alla grafo apo PS3...

...ontws tI Deutera eixe ti 428 to fnac sto Mall, sti timi poy grafei o gzoun..tora an tis poulise....who knows..????

παιδια ευχαριστω .ενθουσιαστηκα πολυ με αυτη την tv αλλα το μετανιωσα.πολυ ακριβη!!!λεω να παω για panasonic th-px8

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Συμφωνω απολυτα! Η τηλεοραση ειναι οτι καλυτερο σε 42 ιντσες (μαζι με την Panasonic 42pz85) & δικαιολογει απολυτα τα χρημματα της!

Καλα την Panasonic PZ τι την αναφερεις?

Σε HD πλησιαζει την Pioneer αλλα σε SD καμια σχεση.

Στο fnac στο Mall ειχε ενα κομματι 428xd demo-1700 ευρω, για ρωτα εκει... αλλιως στα περισσοτερα μαγαζια, αν μιλαμε για μετρητοις , την βρισκεις 1850 ευρω... homecinema.gr, ixoekfrasi.gr , στοα φεξη klp

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Τηλεφωνησα μολις τωρα και στο μαγαζι στη Γλυφαδα και στο the Mall.
.......Δεν την εχουν ουτε εκει!!!
Τι εγινε ρε παιδια ανοιξε η γη και καταπιε ολες τις κουρο?
Φιλε Marie αξιζει λιγο ψαξιμο ακομη! Η τηλεοραση Γ_ _ _ ΕΙ!
Ειναι τελεια! Οντως εχει φοβερη εικονα! Στο λεω ως κατοχος! Τωρα για να σε βοηθησω θα σου πω 3 μαγαζια που μεχρι σημερα το μεσημερι την ειχαν διαθεσιμη την Kuro 428 XD:

1.Kosmas Στοα Φεξη Αθηνα 1930 Ευρω Με Βαση Τηλ:210-3811720
2.Λημναιος Στοα Φεξη Αθηνα 2000 Ευρω Με Βαση Τηλ:210-3827441
Site: http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=6874
3.Ηχοεκφραση ''Ηλιουπολη'' - Αθηνα Τηλ:210-9953001 Εχει Την 4280 Με βαση Κομπλε οπως ερχεται 1880 Ευρω
Site: http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=39

Αυτα τα μαγαζια σιγουρα την εχουν και θα σε εξυπηρετησουν!
Τωρα για καλυτερες Τιμες και λοιπα παρε τους τηλεφωνο!
Εγω παντως σου προτεινω να την παρεις!
Παρ'ολα αυτα και Panasonic να παρεις τελειες ειναι! Αξιζουν ομως οι Pioneer τα λεφτα τους! Η Τελικη επιλογη δικη σου! Οτι και να παρεις ευχομαι καλες θεασεις!
Υ.Γ= Τους εκανα και διαφημιση!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Καλα την Panasonic PZ τι την αναφερεις?

Σε HD πλησιαζει την Pioneer αλλα σε SD καμια σχεση.
Την εχω δει και ηταν αρκετα καλη! Το ξερω οτι δεν ειναι Pioneer αλλα υπαρχουν και αλλες τηλεορασεις!
Τωρα οσον αφορα τα Sd σηματα εχεις δικιο! Δεν παιζεται σε αυτον τον τομεα!(Μηπως υστερει και καπου? Εγω νομιζω ειναι τελεια παντου)
Και επισης ενας τομεας που δειχνει οτι ειναι τηλεοραση για πολλα χρονια και το δειχνει,ειναι η ποιοτητα κατασκευης της! ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Ακομα και το τηλεκοντρολ να δεις,ειναι μεταλλικο! Σκετο Οπλο!

Ο μονός δέκτης που έχει για το PIP/PAP σημαίνει ότι παίζει συγχρόνος μόνο πχ. τηλεοπτικό σήμα και μιά άλλη είσοδο και όχι τηλεοπτικό - τηλεοπτικό;