Και εσυ νυχτοπουλι εισαι ομως! Εχω αδεια και το απολαμβανω!που εισαι ρε blind??παλι αυπνιες??περιμενε να ανεβασω κατι φωτο...
Δεν αναφερόμουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία λίγη σημασία έχουν. Αναφερόμουν γενικά για την συμπεριφορά της κάθε τηλεόρασης όταν προβάλλει εικόνα. Αν έχει καλό μαύρο αντίθεση, πως είναι χρωματικά, πως τα πάει με την κίνηση κλπ κλπ
ΠΑΛΙ ΤΗΝ PIONEER ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η 42ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ!Οι απώλειες σε ψηφιακό σήμα ήταν κατά πάσα πιθανότητα βέβαια ανάξιες λόγου.
Αν σου έλεγαν τώρα την 50άρα Πανασόνικ με λιγότερα λεφτά ή την δικιά σου σε 42 ποιά θα ήταν η επιλογή σου; Πάντως είναι ευχάριστο που ξεχώρισες τις 2 πλάσμα της παρέας, συμφωνώ απολύτως πως η φυσικότητα της εικόνας τους είναι πολύ ανώτερη από τις υγροκρύσταλλες.
ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα φιλε Γιωργο αλλα νομιζω πως σε αυτους τους τελικα ουσιωδεις τομεις που ξεχωριζεις η PDP 428XD Μου ειναι παρα πολυ καλη εως και τελεια για τα σημερινα δεδομενα!(Για εμενα η καλυτερη!)Δεν αναφερόμουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία λίγη σημασία έχουν. Αναφερόμουν γενικά για την συμπεριφορά της κάθε τηλεόρασης όταν προβάλλει εικόνα. Αν έχει καλό μαύρο αντίθεση, πως είναι χρωματικά, πως τα πάει με την κίνηση κλπ κλπ
Αλλα ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι ηθελα μια Pioneer και μαλιστα στις ιντσες που θελω!
Τι να κανεις? Το σημα μετραει και σημερα,αλλα νομιζω πως εκτος απο ονομα εχει και πολλααααα αλλα χαρισματα!
ναι αλλα πολυ αλλοι εδω μεσα αμφιβαλλουν οτι η kuro 8ης γενιας κρατει καλα τα σκυπτρα ακομη και απο ολοκαινουργιες τηλεορασεις.οριστε λοιπον οι αποδειξεις και οποιος αμφιβαλει ακομη ας πεταχτει να ριξει μια ματια στο καταστημα και μετα τα λεμε!!!ευγε φιλε μου blind..
Παιδια καλησπερα.Επειδη θα συνδεσω σε αυτη την TV ενα δεκτη της Opticum τον Τ90 με HDMI σε ποια αναλυση μου προτεινετε να τον εχω?
Δηλαδη 720P η' 1080i η' 1080P?
Υπενθυμιζω πως η TV εχει πανελ 1024*768 αλλα σημειωτεο η TV δεχεται εως και 1080P/24FPS
Thanks προκαταβολικα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.