Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

DSC03528.jpg

DSC03533.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±006.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±008.jpg

δεν ειχα τι να κανω και λεω δεν ανεβαζω καμια φωτογραφια βραδιατικα:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

που εισαι ρε blind??παλι αυπνιες??περιμενε να ανεβασω κατι φωτο...
Και εσυ νυχτοπουλι εισαι ομως! Εχω αδεια και το απολαμβανω!
Ωραιες οι φωτο!

thnks!!αντε κι εσυ με το καλο να την ξαναστησεις και να ανεβασεις καμια φωτο..θα μου πεις ποιος περιμενει 6 μηνες για να βγαλεις φωτο την 428 ενω θα εχουν βγει τοσες και τοσες πιο καινουργιες.κι ομως οι pionner ειναι το μελλον και θα επρεπε να μενει ξεχωριστα για καθε μοντελο απο ενα tread εδω στην κορυφη..

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

''Ειστε Τρελλοι Και Σας Εχουν Εξω!''
Αυτο μου ηρθε να πω οταν ειδα ποσο πωλειται τελικα η νεα Kuro Lcd 46 Ιντσων!
Οχι πως δεν το περιμενα,αλλα μου φανηκαν πολλα για τις πλεον καλες τιμες της αγορας τα 2760 Ευρω που ζητανε!
Γενικα παιζει απο 2600 εως 2820 ευρω στην αγορα!
Ενταξει αρχη ειναι & ειναι και καινουργιο μοντελο αλλα αν σκεφτετε πως πηρα την 428XD μου 1930 ευρω με βαση και ενας συναδελφος μου 2680 Ευρω την LX 5080D, δεν μου καθονται καλα τα λεφτα που την πουλανε! Αρα για αλλη μια φορα σωστα μαλλον επραξα και πηρα την Kuro μου!
Το περιμενα γιατι εχουν την 37 αρα Lcd αδερφη της 1870 ευρω αντε 1680 στην καλυτερη!
Αρα αναμενομενα τα λεφτα της!
Και να σας πω και κατι? Την ειδα να παιζει την 37 αρα και ειναι ετη φωτος μακρια η εικονα της σε σχεση με την δικη μου Plasma!
Αν και δεν προτιμω πλεον τις Sony Tv(Στο παρελθον μονο Sony Αγοραζαμε στο σπιτι!) θα ελεγα στον υποψηφιο αγοραστη της 37 & 46 Kuro Lcd της Pioneer να στρεφοτανε στην σειρα Χ της Sony γιατι νομιζω πως οποιος δεν θελει Plasma (για τους δικους του λογους) θα ευχαριστηθει και πιο πολυ την εικονα της Χ σειρας και πιο ποιοτικα κατασκευασμενη ειναι! Οταν δειτε ποσο πλαστικουρα εχουν πανω τους οι νεες Lcd Kuro της Pioneer θα απογοητευτειτε οσοι ειχατε δει την τελεια κατασκευη που ειχαν και εχουν οι Plasma της Pioneer!

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Εχοντας ενα σεμιναριο επαγγελματικο σημερα στην Κηφισσιας στο Δαχτυλιδι,πηγα να παρω τον Προαστιακο να επιστρεψω στην Βαση μου αλλα με επιασε η Απεργια(που δεν ηξερα) των 15.00-17.00!
Ενεκα αυτου προχωρησα εως την Νερατζιωτισσα να παρω τον Ηλεκτρικο!
Δεν μπαινω και μια στο Fnac στο The Mall Λεω εγω?
Και πηγα! Ετσι για να χαζεψω!
Ηξερα πως την εχει στημμενη την Tv Mου (428(0)XD) αλλα δεν ηξερα οτι θα επαιζε και Blue Ray και μαλιστα διπλα σε πολυ καλα καινουργια μοντελα της αγορας!
Η Πηγη ηταν ενα Blue Ray Player Της Lg μεσω Splitter για να δινει σε περιπου 30 τηλεορασεις εκει!
Κσταλαβαινετε λοιπον τις ηδη απωλειες!
Διπλα στην Δικη Μου (Pioneer 428(0)XD) ειχε την καινουργια Samsung Σειρα 7,Πιο διπλα Την Σειρα 6,Απο Πανω την Sony X3500,Διπλα Δεξια Την W4500 Sony και τελος την Panasonic 42 PX 80!

Αποτελεσματα:Εκανα Reset και επελεξα Standard Ρυθμισεις με την βοηθεια του πωλητη(αφου τον εψαχνα για περιπου 5 λεπτα και μετα αυτος αλλα 10 λεπτα που ειχε βαλει τα κοντρολ) στις προαναφερθεισες τηλεορασεις και μπορω να πω τα εξης:
Η Kuro μου εχει την καλυτερη εικονα μακραν!
Καλυτερα Χρωμματα,καλυτερη κινηση,σχεδον μηδενικο θορυβο (εικονας εννοω),οχι πιξελιασματα και ενα μαυρο Ολα Τα Λεφτα!
Θα μου πεις δεν το ηξερα?
Το Ηξερα αλλα μπορω να πω πως αυτα τα καλυτερα αποτελεσματατα ειδα οριακα μεν αλλα ορατα μονο απο την Panasonic και την W4500 Sony!
H Panasonic εχει οντως και το εζησα απο κοντα τελεια εικονα για τα λεφτα που κοστιζει!
Εκει την ειχαν 800 Ευρω αν θυμαμαι καλα!
Επισης με εξεπληξε η Panasonic που ειχε αν ειδα καλα μεταλλικη πλατη και γενικα καλη κατασκευη!
Μονο τα μενου δεν με τρελαναν σχεδιαστικα αλλα ειναι ευκολα για τον καθενα!
Αρα ισως να μην την επελεξε τυχαια η Pio Την Panasonic για συνεργασια!
Αρα ενα μεγαλο Μπραβο για αλλη μια φορα που η Pioneer ειναι αρχηγος ακομη και διπλα σε τηλεορασεις ημερων (σαν κυκλοφορια)!
Επισης καλη εικονα ειχε και η Sammy Σειρα 7 σχεδον αντιστοιχη της X3500 Sony!
Αυτα ειδα και ειναι και στην διαθεση του καθενος αφου επισκεφετει το συγκεκριμενο καταστημα στο Μαρουσι! Για οσο υπαρχει ακομη η Pioneer γιατι ηταν το τελευταιο κομματι και την δινουνε 1749 Euro! Και ειναι Demo!
Υ.Γ= H ταινια ηταν το Men In Black2 Σε BLUE RAY
Υ.Γ=Ειχε και τα νεα Blue Ray Players Των Sony & Panasonic!
Πολυ Ωραια αλλα θα περιμενω το επερχομενο Φθηνο της Pioneer! -bye-

Last edited:

Οι απώλειες σε ψηφιακό σήμα ήταν κατά πάσα πιθανότητα βέβαια ανάξιες λόγου.

Αν σου έλεγαν τώρα την 50άρα Πανασόνικ με λιγότερα λεφτά ή την δικιά σου σε 42 ποιά θα ήταν η επιλογή σου; Πάντως είναι ευχάριστο που ξεχώρισες τις 2 πλάσμα της παρέας, συμφωνώ απολύτως πως η φυσικότητα της εικόνας τους είναι πολύ ανώτερη από τις υγροκρύσταλλες.

ναι αλλα πολυ αλλοι εδω μεσα αμφιβαλλουν οτι η kuro 8ης γενιας κρατει καλα τα σκυπτρα ακομη και απο ολοκαινουργιες τηλεορασεις.οριστε λοιπον οι αποδειξεις και οποιος αμφιβαλει ακομη ας πεταχτει να ριξει μια ματια στο καταστημα και μετα τα λεμε!!!ευγε φιλε μου blind..

Εκτός από πολύ δύσκολο είναι και λίγο ανούσιο (κατά την γνώμη μου) να κουραζόμαστε προσπαθώντας να βρούμε ποια είναι καλύτερη. Σημασία έχει να ξέρουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε επιλογής και μετά να διαλέγουμε με βάση τις προσωπικές μας ανάγκες.

Υπάρχει πολύ κόσμος που θα μπορούσε να πάρει 42άρα Kuro, αλλά δεν το έκανε είτε γιατί πήγε σε κάτι μεγαλύτερο (underdog ;)) ή σε άλλη τεχνολογία. Όλες οι επιλογές σεβαστές είναι.

γιωργο εγω ομως δε μενω μονο στην 42αρα kuro 8ης γενιας αλλα και στις μεγαλυτερες...την ιδια εικονα εχουν ολες.και επισης για τα χαρακτηριστηκα τι σημασια εχει τι γραφουν οι κατασκευαστες απ την στιγμη που μπορεις να την δεις με τα ματια σου και να την κρινεις...

Δεν αναφερόμουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία λίγη σημασία έχουν. Αναφερόμουν γενικά για την συμπεριφορά της κάθε τηλεόρασης όταν προβάλλει εικόνα. Αν έχει καλό μαύρο αντίθεση, πως είναι χρωματικά, πως τα πάει με την κίνηση κλπ κλπ

Δεν αναφερόμουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία λίγη σημασία έχουν. Αναφερόμουν γενικά για την συμπεριφορά της κάθε τηλεόρασης όταν προβάλλει εικόνα. Αν έχει καλό μαύρο αντίθεση, πως είναι χρωματικά, πως τα πάει με την κίνηση κλπ κλπ

το πιο σημαντικο
+1

Οι απώλειες σε ψηφιακό σήμα ήταν κατά πάσα πιθανότητα βέβαια ανάξιες λόγου.

Αν σου έλεγαν τώρα την 50άρα Πανασόνικ με λιγότερα λεφτά ή την δικιά σου σε 42 ποιά θα ήταν η επιλογή σου; Πάντως είναι ευχάριστο που ξεχώρισες τις 2 πλάσμα της παρέας, συμφωνώ απολύτως πως η φυσικότητα της εικόνας τους είναι πολύ ανώτερη από τις υγροκρύσταλλες.
ΠΑΛΙ ΤΗΝ PIONEER ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η 42ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ!
Αλλα ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι ηθελα μια Pioneer και μαλιστα στις ιντσες που θελω!
Τι να κανεις? Το σημα μετραει και σημερα,αλλα νομιζω πως εκτος απο ονομα εχει και πολλααααα αλλα χαρισματα!

ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα φιλε Γιωργο αλλα νομιζω πως σε αυτους τους τελικα ουσιωδεις τομεις που ξεχωριζεις η PDP 428XD Μου ειναι παρα πολυ καλη εως και τελεια για τα σημερινα δεδομενα!(Για εμενα η καλυτερη!)
Επισης συμφωνω για τις ανουσιες συγκρισεις για το ποια ειναι η καλυτερη!
Εγω εκανα την παραπανω επισκεψη για να επιβεβαιωθω για την αγορα μου!
Το οτι θα μου αρεσε περισσοτερο η Pioneer το περιμενα γιατι παντου και σε πολλα τεστ μονο τελεια εως φανταστικα λογια εχω διαβασει! (Και η Panny Ομως Και H Sony W4500 φανταστικες ητανε)!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-428XD - Ηρθε και ...Συγκλονισε!!!!

Αλλα ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι ηθελα μια Pioneer και μαλιστα στις ιντσες που θελω!
Τι να κανεις? Το σημα μετραει και σημερα,αλλα νομιζω πως εκτος απο ονομα εχει και πολλααααα αλλα χαρισματα!

ΑΚΡΙΒΩΣ .......... -bye--bye- ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.......

ναι αλλα πολυ αλλοι εδω μεσα αμφιβαλλουν οτι η kuro 8ης γενιας κρατει καλα τα σκυπτρα ακομη και απο ολοκαινουργιες τηλεορασεις.οριστε λοιπον οι αποδειξεις και οποιος αμφιβαλει ακομη ας πεταχτει να ριξει μια ματια στο καταστημα και μετα τα λεμε!!!ευγε φιλε μου blind..

Φιλε ετσι ειναι!
Δεν ψευδομαι σε τιποτα!
Ειναι στην διαθεση του καθενος να παει να το δει με τα ματια του!
Ουτως η'αλλως η Pioneer προβλεπω να ειναι για αρκετο καιρο εκει στημμενη γιατι ειναι τελευταιο κομματι και δεν θα πουληθει ευκολα!ΕΙΝΑΙ DEMO!
Αν και οποιος την θελει και δεν την βρει αλλου την 4280 θα παρει αυτη και μια χαρα θα ειναι!

Παιδια καλησπερα.Επειδη θα συνδεσω σε αυτη την TV ενα δεκτη της Opticum τον Τ90 με HDMI σε ποια αναλυση μου προτεινετε να τον εχω?
Δηλαδη 720P η' 1080i η' 1080P?
Υπενθυμιζω πως η TV εχει πανελ 1024*768 αλλα σημειωτεο η TV δεχεται εως και 1080P/24FPS
Thanks προκαταβολικα!

Re: Απάντηση: Pioneer PDP-428XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλησπερα.Επειδη θα συνδεσω σε αυτη την TV ενα δεκτη της Opticum τον Τ90 με HDMI σε ποια αναλυση μου προτεινετε να τον εχω?
Δηλαδη 720P η' 1080i η' 1080P?
Υπενθυμιζω πως η TV εχει πανελ 1024*768 αλλα σημειωτεο η TV δεχεται εως και 1080P/24FPS
Thanks προκαταβολικα!

οπου βλεπεις καλυτερα.
εαν εχει επιλογη by native ή κατι παρομοιο,βαλτο εκει για να δινει την φυσικη αναλυση του καθε καναλιου.
συνηθως για τηλεοπτικο σημα,τα 720p ειναι ιδανικα εκτος και εαν βλεπεις erthd που ανεβαζεις στα 1080.