ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
"ok,we admit it,this is a great job..."
Όταν ξεκινάς έτσι το review...αυτή η φράση τα λέει όλα....
Όταν ξεκινάς έτσι το review...αυτή η φράση τα λέει όλα....
Σπύρος Προδρόμου said:Mέσα κι εγώ για το Powerbuy !!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:
Μισό λεπτό να το πω και στην Μαλβίνα !!! :violent-smiley-008:
Σπύρος Προδρόμου said:Mέσα κι εγώ για το Powerbuy !!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:
Μισό λεπτό να το πω και στην Μαλβίνα !!! :violent-smiley-008:
Δημήτρης Ιωάννου said:Αι βρε ψωριάρη,που μου θες και την καινούρια πλάσμα..
Ευτυχώς που σε μαντρώνει και η Μαλβίνα..![]()
![]()
![]()
Δημήτρης Ιωάννου said:Είναι το..πίσω μέρος της Agnetha των ΑΒΒΑ, το1977 τότε που είχε ψηφιστεί ως τα ωραιότερα οπίσθια της μουσικής σκηνής:music-smiley-005: ! Αλλά και σε εμπρόσθια προβολή..έσκιζε !:firstprize:
Καλά, Δημήτρη, περιορίσου στην οπίσθια, άστη την εμπρόσθια.....:ernaehrung004:Δημήτρης Ιωάννου said:Αλλά και σε εμπρόσθια προβολή..έσκιζε !:firstprize:
ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:Πάντως φίλοι μου πρόκειται για 9000 ευρώ!!!
Καταρχήν η 5000ΕΧ είναι μόνιτορ ,δηλαδή ΔΕΝ περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της τηλεοπτικό δέκτη...
έπειτα η Sony X-2000 υπολείπεται ΜΟΝΟ 4 ίντσες και κοστίζει τα μισά λεφτά....
τι πληρώνεις τελικά???..την παγκόσμια πρωτιά πάνελ πλάσματος 1920x1080(δηλαδή το μάρκετινγκ)???...ή την δυσκολία του εγχειρήματος???
ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:εεχμμμμ...κύριοι στο θέμα μας!!!
τι λέτε για το μοντελλάκι της Pio???
stavros kamoulakos said:Nαι ειναι σιγουρο:award: :award: ,θα σου πω στις 25/08/2007 που θα τις φερει η Intersys.:music-smiley-005: :music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.