Pioneer PDP-5000EX

Θεωρώ δεδομένο οτι ΤΩΡΑ θα αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικά διαμάντια όσον αφορά τα πάνελ.. τα ξαναείπαμε οτι εφόσον έχουνε φτάσει οι κατασκευαστές σ'αυτό το σημείο απο κατασκευαστικής άποψης θα'ρχίσουν να "παίζουν" με το λογισμικό και είμαι σίγουρος οτι σε λίγο καιρό θα "χαζέψουμε" μ'αυτά που θα δούμε... Η εξέλιξη τώρα αρχίζει!

Plasma Rulez σε μεγάλα μεγέθη , και LCD rulez σε μικρότερα μεγέθη, στο τέλος όλα δικά μας θα είναι οπότε who cares about plasma or LCD ... Τhe interested point is 1080p screen native and 1080p HDMI rv1.3 ...

Σπύρος Προδρόμου said:
Mέσα κι εγώ για το Powerbuy !!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Μισό λεπτό να το πω και στην Μαλβίνα !!! :violent-smiley-008:

:flipout: :flipout: :flipout:

Σπύρος Προδρόμου said:
Mέσα κι εγώ για το Powerbuy !!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Μισό λεπτό να το πω και στην Μαλβίνα !!! :violent-smiley-008:

Αι βρε ψωριάρη,που μου θες και την καινούρια πλάσμα..
Ευτυχώς που σε μαντρώνει και η Μαλβίνα..:flipout: :flipout: :flipout:

Δημήτρης Ιωάννου said:
Αι βρε ψωριάρη,που μου θες και την καινούρια πλάσμα..
Ευτυχώς που σε μαντρώνει και η Μαλβίνα..:flipout: :flipout: :flipout:

Δημητρη το μοντελακι στην υπογραφη σου τι ειναι ;:award: οπισθιας προβολης;:flipout: :flipout: :flipout:

Είναι το..πίσω μέρος της Agnetha των ΑΒΒΑ, το1977 τότε που είχε ψηφιστεί ως τα ωραιότερα οπίσθια της μουσικής σκηνής:music-smiley-005: ! Αλλά και σε εμπρόσθια προβολή..έσκιζε !:firstprize:

Re: Απάντηση: Pioneer PDP-5000EX

Δημήτρης Ιωάννου said:
Είναι το..πίσω μέρος της Agnetha των ΑΒΒΑ, το1977 τότε που είχε ψηφιστεί ως τα ωραιότερα οπίσθια της μουσικής σκηνής:music-smiley-005: ! Αλλά και σε εμπρόσθια προβολή..έσκιζε !:firstprize:

Ti μου θύμισες τώρα ..... (αν και να πώ την αμαρτια μου δεν την γνώρισα...:bang: )

Δημήτρης Ιωάννου said:
Αλλά και σε εμπρόσθια προβολή..έσκιζε !:firstprize:
Καλά, Δημήτρη, περιορίσου στην οπίσθια, άστη την εμπρόσθια.....:ernaehrung004:

Παιδιά, απλά μια αναφορά είπα να κάνω σε μια νέα τηλεόραση και από ότι βλέπω έχει εξελιχθεί σε οπίσθιας και εμπρόσθιας προβολής!!! :flipout: :flipout:

Πάντως φίλοι μου πρόκειται για 9000 ευρώ!!!
Καταρχήν η 5000ΕΧ είναι μόνιτορ ,δηλαδή ΔΕΝ περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της τηλεοπτικό δέκτη...
έπειτα η Sony X-2000 υπολείπεται ΜΟΝΟ 4 ίντσες και κοστίζει τα μισά λεφτά....
τι πληρώνεις τελικά???..την παγκόσμια πρωτιά πάνελ πλάσματος 1920x1080(δηλαδή το μάρκετινγκ)???...ή την δυσκολία του εγχειρήματος???

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Πάντως φίλοι μου πρόκειται για 9000 ευρώ!!!
Καταρχήν η 5000ΕΧ είναι μόνιτορ ,δηλαδή ΔΕΝ περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της τηλεοπτικό δέκτη...
τι πληρώνεις τελικά???..την παγκόσμια πρωτιά πάνελ πλάσματος 1920x1080(δηλαδή το μάρκετινγκ)???...ή την δυσκολία του εγχειρήματος???

Πολύ σωστό το επιχείρημά σου Νάσο.
Οπως τα λες, οι περισσότεροι θα πηγαίναμε φυσικά για τη Sony, με τα υπάρχοντα δεδομένα πάντα. Ας ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα πεσουν κι άλλο οι τιμές.
-bye-

Μα Νάσο μιλάμε για πάνελ οπίσθιας αλλά ΚΑΙ εμπρόσθιας προβολής...(αστειέυομαι φυσικά...)

Και για να σοβαρευτώ λιγάκι πιστεύω οτι έχεις δίκιο και είναι τρελά λεφτά..κοινώς "αμαρτία"!

Πάντως Νάσο έχεις το "χάρισμα" εκεί που πάμε να βγάλουμε άκρη να μας μπερδεύεις ακόμα πιο πολύ...

Μια χαρά τα λές αδερφέ...:grinning-smiley-043

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
εεχμμμμ...κύριοι στο θέμα μας!!!
τι λέτε για το μοντελλάκι της Pio???

Nαι ειναι σιγουρο:award: :award: ,θα σου πω στις 25/08/2007 που θα τις φερει η Intersys.:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Νομίζω πως στην σύγκριση με την SONY x2000 αδικείται το πραγματικό πλεονέκτημα της Plasma που είναι το εκπληκτικό κόντραστ για θέαση σε σκοτείνή αίθουσα ...

Εισαι πρωι και πινεις καφε στο γραφειο και ξαφνικα χτυπαει το τηλέφωνο.

α) Ποιος ειναι?

β) Ειμαστε απο την Ιntersys και σας ενημερωνουμε οτι η τηλεωραση σας ήρθε
αλλα λόγω μεγαλης διαστασης θα σας την φερουμε εμεις στο σπιτι. Ποτε μπορειτε να ειστε εκει?

α) Τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μεταφορικη ξεκιναει και εσυ τρεχεις να παρεις το αυτοκινητο να φτασεις οσο
ποιο γρυγορα γινεται. Τελικα μετα απο 45 λεπτα φτανεις στην πόρτα. Λιγο αγχος λιγο στρες (μηπως ηρθαν και φυγανε? η μηπως ακομα ερχονται?) Τελικα μετα απο 1 τσιγαρακι και λιγο σκεψη αποφασιζεις να παρεις τηλεφωνο και σε ενημερωνουνε οτι ειναι στο δρομο και σε 5" θα ειναι εκει.

Τρεχεις κατευθειαν στο σαλονι και με βιαστικες κινησεις και μετα κοπων και βασανων μετακινεις την 32" Sony Vega Μπαουλο version Crt συν ολα τα καλωδια που ειναι σφυνομενα απο πισω. Βιαστικα ριχνεις και ενα καθαρισματακι στο επιπλο γιατι εχει μαζεψει 2 δαχτυλα σκόνη και χτυπαει το κουδουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρέχεις να ανοίξεις και με το που ανοιγεις την πόρτα βλεπεις μια τεραστια χαρτοκουτα!!!!!!!!

"Ειναι αλήθεια" το ονειρο εγινε πραγματικοτητα!!!!!!!!!

Ξεπακεταρεις και αντικριζεις 1 θεαμα που ομοιο του δεν εχεις δει ποτε...

Ουτε τοτε που ειδες για 1 φορα γυναικα γυμνη στο κρεβατι σου.

Την τοποθετεις και την ανοιγεις!!!

Ασχολεισαι περιπου 2 ώρες με ρυθμισεις και δοκιμες και καποια στιγμη βαρίεσαι και λες να κανεις 1 μικρο review στο site.

Αφου εχεις λαβει τα ευσημα και καποιες συμβουλες αποφασιζεις να δεις 1 ταινια dvd...

Τελεια εικόνα:speechless-smiley-0

Καποια στιγμη λες να πας για υπνο και στηνεις με το μυαλο σου το mega post που θα κανεις στο site την επομένη.

Την αλλη μέρα.....

Ξυπνας και αφου πιεις 1 coffee με λιγο tv φυσικα και διαβαζοντας λιγο το manual ανακαλυπτεις τις τεραστιες δυνατοτητες που εχει και τα αναριθμητα settings που εχει και σχεδον εισαι ετοιμος να δηλωσεις αδιαθεσια τηλεφωνικα και να μην πας στη δουλεια.Δυστηχώς ομως χτυπαει το κουδουνι και ειναι η καθαριστρια.

Αποφασιζεις να πας τελικα στην δουλεια γιατι σκεφτεσαι το μπαχαλο που θα δημιουργηθει με σκουπισματα και σφουγγαρισματα. Φτάνεις στο γραφειο και το μονο που σκεφτεσαι ειναι η τηλεωραση:slapface: Προσποιησαι οτι δουλευεις αλλα στην ουσια εχεις μπει σε forum το οποιο απευθυνεται στο μοντελο αυτο.
Συνεχιζεις να ανακαλυπτεις καινουργια πραματα και κοιτας συνεχεια το ρολοι. Καποια στιγμη αγανακτεις αλλα κανεις υπομονη.

Ωρα 16:55 κλεινεις το pc μαζευεις κλειδια τσιγαρα κλπ και εισαι ετοιμος.
Ωρα 16:59 Αναχωρηση
Ωρα 17:34 Αφιξη στο σπίτι.

Η καθαριστρια ειναι ακομα εκει αλλα σιδερωνει.

Βαζεις την βερμουδιτσα αναβεις και το aircondition και εισαι αρχοντας:music-smiley-005:

Επιτελους!!!!!!!!!

Πατας το κουμπι ΟΝ και ανοιγει....αλλα:eek: κατι δεν παει καλα:eek:

Τα χρωματα εχουν ξεθωριασει:eek:

Η εικονα ειναι θολή:eek:

Εχει σκιες παντου:eek:

"Οχι θεε μου οχι σε μενα. Γιατι τι σου εχω κανει?"

Φρίκη...

Καθως χτυπιεσαι και εισαι ετοιμος να τα σπασεις ολα ερχεται η καθαριστρια και ρωταει

Α) Τι επαθε κυριο και φωναζει...

Β) Τι να παθω χαλασε η τηλεωραση και την πειρα μολις χθές!!!
Μηπως καταλαθως την κουνησες μηπως χτηπησες καμια σκουπα επανω της?

Α) Οχι κυριε Γιωργο εγω μόνο καθαρισα με χλωρινη Οθονη τηλεωρασης

Νιωθεις οτι χανεις τον κοσμο απο τα ποδια σου. Ολα γυριζουν και ολα ειναι θολα. Χανεις τα χρώματα. ΟΠΩΣ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Γυριζεις και βλεπεις ενα τσεκουρι μεσαωνικο που πηρες σαν souvenir απο το ταξιδι σου στη Σκωτία.

:violent-smiley-008:

Τελικος απολογισμος
9000,00
10 χρονια φυλακη
και τρελα:captain:

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 1 ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!! ΑΞΙΖΕΙ???