Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

οκ-ευχαριστω
ειχα χασει επεισοδια....

Λες να κανονίσουμε μια συνάντηση οι τηλεορασάκηδες, όπως αυτή που έγινε χθες στην κατηγορία των προβολέων ?

Έτσι για σύσφιξη σχέσεων, γιατί πολύ γκρίνια έχει πέσει -bye-

Μα αν αυτό που λέει ο Sandman ισχύει τότε και τα 2 χρόνια της πανευρωπαϊκής εγγύησης της Pioneer υπερέχουν του ενός έτους της αντιπροσωπείας! Δηλαδή τι θα πεί η Intersys σε πελάτη; 1 χρόνος είναι τελικά ή 2;

Λες να κανονίσουμε μια συνάντηση οι τηλεορασάκηδες, όπως αυτή που έγινε χθες στην κατηγορία των προβολέων ?

Έτσι για σύσφιξη σχέσεων, γιατί πολύ γκρίνια έχει πέσει -bye-

εγω το ειπα και στο "νημα" των προβολεων.
λογω οικογενειακων υποχρεωσεων,το καλοκαιρι(εκτος καποιων συντομων αποδρασεων)θα ειμαι Αθηνα.
επειδη ανηκω και στις 2 κατηγοριες(:aktion033:)ειμαι μεσα ετσι κι`αλλιως.
αλλα το νους σας
MONO ME ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛ....!!!!
ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ LCD ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.

πλακιτσα.....:ADFADF1:

κανονιστε τα και ριξτε συρμα....-bye--bye-

εγω το ειπα και στο "νημα" των προβολεων.
λογω οικογενειακων υποχρεωσεων,το καλοκαιρι(εκτος καποιων συντομων αποδρασεων)θα ειμαι Αθηνα.
επειδη ανηκω και στις 2 κατηγοριες(:aktion033:)ειμαι μεσα ετσι κι`αλλιως.
αλλα το νους σας
MONO ME ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛ....!!!!
ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ LCD ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.

πλακιτσα.....:ADFADF1:

κανονιστε τα και ριξτε συρμα....-bye--bye-

Μία από τα ίδια κι από μένα, αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους θα το κανονίσουμε :ernaehrung004:

Μα αν αυτό που λέει ο Sandman ισχύει τότε και τα 2 χρόνια της πανευρωπαϊκής εγγύησης της Pioneer υπερέχουν του ενός έτους της αντιπροσωπείας! Δηλαδή τι θα πεί η Intersys σε πελάτη; 1 χρόνος είναι τελικά ή 2;

Η Intersys θα πει 1, ο πελάτης θα υποστηρίξει πως η νομοθεσία ορίζει 2, η Intersys θα πει ξανά 1 και ο πελάτης θα απευθυνθεί σε κάποια ένωση καταναλωτών ή σε κάποιο δικηγόρο για να βρει το δίκιο του. Η πιο πιθανή κατάληξη θα είναι η δικαίωση του αγοραστή.

Απάντηση: Re: Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

Για το θεμα της εγγυησης θα επαναλαβω οτι ειπα στο αλλο νημα...

Με βαση οσα εχω ακουσει για την intersys και απο το περιπτερο της γειτονιας να ειναι η εγγυηση καλυτερη θα ειναι...

Η τιμή που αναφέρεις είναι χωρίς βάση, ηχεία. Με αυτά πάει στα 2500+

Με την εγγύηση ισχύει πως αν υπάρξει βλάβη πάει πακέτο για Γαλλία. Δεν ξέρω ποιος επιβαρύνεται με το κόστος όμως.

Όταν η καλύτερη LCD της αγοράς κάνει γύρω στα 3500 (ΚDL-52X3500) πως γίνεται να περιμένετε απο την καλύτερη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να κάνει κάτι λιγότερο ???????? παρακολουθώ τα γραφόμενα κάποιων εδώ μέσα και πραγματικά βλέπω μεγάλη μιζέρια πραγματικά χωρίς λόγο...

οι KURO είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...Δεν είναι για όλους και δεν πρόκειται να γίνει

άκου να φτάσει 2500.... εδώ τόσο δεν έχει πάει η 5080 HD READY ...

3000 και εχουμε 2 μηνες ακομα....

Περιμενω το σχολιο σου -bye-

Και που' σαι. Για την καλη λεω, την 5090 (!!)

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αν και δεν κολλαει και πολυ σε αυτο το Thread θα το πω γιατι εχει σχεση με Panasonic!
Εχω διεκπλητισμο εδω και πολλες μερες στην δουλεια με συναδελφο που κοιταζει τι τηλεοραση να παρει (Εως 1400 Ευρω) και απαντωντας του,του προτεινα αφου δεν ξερει απο αυτα και κοιταζει μονο τις ταμπελιτσες στα καταστηματα να κινηθει προς την Panasonic 42 pz 85 εφοσον θελει να εχει Full Hd (αν και δεν ξερει καλα καλα τι ειναι)!
Ειναι αυτη: http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/557585/index.html?view=&angle=1
Επανω εκει ανοιχτηκε κουβεντα σχετικα με το αν θα παιζει καλυτερα απο μια σαν την δικη μου (Pioneer KURO 428XD).
Εγω θελησα να αποφυγω την κουβεντα αλλα οταν μπλεχτηκε και συναδελφος που εχει μια γενικη αποψη επι του θεματος τα ''αιματα'' αναψαν!
Εγω ειπα πως η Pio ειναι καλυτερη και σε Sd & σε Hd! Σιγουρα η Panny εχει πιο συγχρονο Panel αλλα δεν παιζει μονο αυτο ρολο θεωρω σε 1 τηλεοραση!
Παιζει ρολο και τα χρωμματα και το Μαυρο και γενικως δεν πιστευω πως θα υπαρχει σαφη υπεροχη της Panny ας εχει και Full Hd Πανελ!
Θεωρω πως θα υπηρχε μεγαλυτερο χασμα αν ειχα μια πιο φτηνη Tv 1024*768
Αλλα επειδη πιστευω η Pio εχει δυνατα χαρτια δεν θα υπαρχει τρελλη διαφορα (Εως και καμια για μενα)
Και οι 2 αν παιζουν Blue Ray 1080p 24fps δυσκολα θα καταλαβεις το ανωτερο (Ονομαστικα) Panel Της Panny!
Μαλιστα εγω του προτεινα οτι με τα λεφτα(1380 Ευρω) που παιρνει την 42pz 85 μπορουσε να παρει μια Px80 και ενα pS3 γιατι τρελλες ορατες διαφορες δεν θα δει!
Αν ηταν 50 ιντσες ισως τα πραγματα να ηταν πιο δυσκολα για την 1024*768 αναλυση,ενω στις 42 ιντσες δυσκολα θα βρεις διαφορες!
Αυτα παντα κατα την αποψη μου!
Εσεις τι πιστευετε?

Μεταφέρθηκε σε νήμα που κολλάει λίγο περισσότερο :a0210: (στον τίτλο τουλάχιστον, γιατί στο περιεχόμενο εκτροχιάστηκε κάποια στιγμή :D)

Εγώ φίλε blind θα συμφωνήσω μαζί σου σε γενικές γραμμές, αλλά μην ξεχνάμε και την διαφορά στην τιμή που είχαν αυτά τα μοντέλα (όσο η Pioneer ήταν διαθέσιμη).

Απάντηση: Re: Pioneer pdp 5080xd VS Panasonic 50PZ800

Μεταφέρθηκε σε νήμα που κολλάει λίγο περισσότερο :a0210: (στον τίτλο τουλάχιστον, γιατί στο περιεχόμενο εκτροχιάστηκε κάποια στιγμή :D)

Εγώ φίλε blind θα συμφωνήσω μαζί σου σε γενικές γραμμές, αλλά μην ξεχνάμε και την διαφορά στην τιμή που είχαν αυτά τα μοντέλα (όσο η Pioneer ήταν διαθέσιμη).
Πολυ παντως θα ηθελα να δω διπλα διπλα αυτες τις 2 να παιζουν με ιδια πηγη!
πιστευω η ΚURO Θα επαιζε καλυτερα!
Στο Fnac παντως που την ειχα δει διπλα σε Lcd των 1800 Ευρω επαιζε καλυτερα! Και πιο σταθερη κινηση και χρωμματα καλυτερα!
Μην ξεχναμε ο λογος που εκανα την υπερβαση και εδωσα οντως αυτα τα παραπανω χρημματα ηταν που ειχα δει την 50 αρα αδελφη της PDP-508XD Και ειχα παθει πλακα!
Παντως αν καποιος εχει την Panny 42 pz85 ας μας μεταφερει εντυπωσεις!
Υ.Γ=Γιωργο καλυτερα που το μετεφερες εδω το Thread. Κολλαει καλυτερα!-bye-

Αν ηταν 50 ιντσες ισως τα πραγματα να ηταν πιο δυσκολα για την 1024*768 αναλυση.....

Δεν νομίζω να υπάρχει 50άρα με ανάλυση 1024*768, θα είναι είτε 1366*768 ή 1920*1080...-bye-

Εσεις τι πιστευετε?

Εννοείται ότι σε SD η Pioneer θα είναι καλύτερη από την Panasonic.
Τώρα σε μια απόσταση πάνω από 2μ, σε HD σήμα θα δείχνουν και οι 2 το ίδιο καλά. Βέβαια πλησιάζοντας πιο κοντά, εκεί θα παίξει ρόλο η ανάλυση του πάνελ και η Panasonic θα δείξει περισσότερες λεπτομέρειες.

Φιλε czoun αυτο εννοουσα!

Οπως και η 50 αρα εκδοχη της δικης μου που ειναι η PDP-508XD με αναλυση 1366*768
Παρεπιπτοντως το παιδι που σας ελεγα,πηρε σημερα το απογευμα την Panny 42PZ85 τελικα!
Δεν λεω φανταστικη θα ειναι!
Θα επιδιωξω να την δω απο κοντα και να σας πω σχετικα με την Kuro εντυπωσεις!
Οσον αφορα την αποψη του PANOSXGR αυτα ηθελα να πω! Δηλαδη
οτι αν δε κολλησεις το ματι σου στην Tv να δεις τις διαφορες που ειναι Full Hd η Panny δεν τρεχει τρομερος λογος για Full Hd στις 42 ιντσες!
Ενω τα χαρισματα της Kuro (428XD) φαινονται απο πιο μακρια! Χρωματα,κινηση,ποιοτητα κατασκευης και κατα πολλους......το απολυτο μαυρο!

Last edited:
Όταν η καλύτερη LCD της αγοράς κάνει γύρω στα 3500 (ΚDL-52X3500) πως γίνεται να περιμένετε απο την καλύτερη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να κάνει κάτι λιγότερο ???????? παρακολουθώ τα γραφόμενα κάποιων εδώ μέσα και πραγματικά βλέπω μεγάλη μιζέρια πραγματικά χωρίς λόγο...

οι KURO είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...Δεν είναι για όλους και δεν πρόκειται να γίνει

άκου να φτάσει 2500.... εδώ τόσο δεν έχει πάει η 5080 HD READY ...

Tι κριμα που δεν ειναι ενεργος ο psixakias.

Nαι αγορι μου, οπως ακριβως τα ειχα πει!

2500 η 50αρα η pioneer, και μαλιστα η 5090, οχι η ... 5080xd...

μπουαχαχαχαχαχαχαχα

Mακαρι να εκανες ενα σχολιο....

Λιγο ακομα υπομονη και παμε για την 5090Η στα 2500 ....