-Γιώργος-
Supreme Member
οκ-ευχαριστω
ειχα χασει επεισοδια....
Λες να κανονίσουμε μια συνάντηση οι τηλεορασάκηδες, όπως αυτή που έγινε χθες στην κατηγορία των προβολέων ?
Έτσι για σύσφιξη σχέσεων, γιατί πολύ γκρίνια έχει πέσει
οκ-ευχαριστω
ειχα χασει επεισοδια....
Λες να κανονίσουμε μια συνάντηση οι τηλεορασάκηδες, όπως αυτή που έγινε χθες στην κατηγορία των προβολέων ?
Έτσι για σύσφιξη σχέσεων, γιατί πολύ γκρίνια έχει πέσει![]()
εγω το ειπα και στο "νημα" των προβολεων.
λογω οικογενειακων υποχρεωσεων,το καλοκαιρι(εκτος καποιων συντομων αποδρασεων)θα ειμαι Αθηνα.
επειδη ανηκω και στις 2 κατηγοριεςaktion033
ειμαι μεσα ετσι κι`αλλιως.
αλλα το νους σας
MONO ME ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛ....!!!!
ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ LCD ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
πλακιτσα.....:ADFADF1:
κανονιστε τα και ριξτε συρμα....![]()
Μα αν αυτό που λέει ο Sandman ισχύει τότε και τα 2 χρόνια της πανευρωπαϊκής εγγύησης της Pioneer υπερέχουν του ενός έτους της αντιπροσωπείας! Δηλαδή τι θα πεί η Intersys σε πελάτη; 1 χρόνος είναι τελικά ή 2;
Με βαση οσα εχω ακουσει για την intersys και απο το περιπτερο της γειτονιας να ειναι η εγγυηση καλυτερη θα ειναι...
Όταν η καλύτερη LCD της αγοράς κάνει γύρω στα 3500 (ΚDL-52X3500) πως γίνεται να περιμένετε απο την καλύτερη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να κάνει κάτι λιγότερο ???????? παρακολουθώ τα γραφόμενα κάποιων εδώ μέσα και πραγματικά βλέπω μεγάλη μιζέρια πραγματικά χωρίς λόγο...
οι KURO είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...Δεν είναι για όλους και δεν πρόκειται να γίνει
άκου να φτάσει 2500.... εδώ τόσο δεν έχει πάει η 5080 HD READY ...
Πολυ παντως θα ηθελα να δω διπλα διπλα αυτες τις 2 να παιζουν με ιδια πηγη!Μεταφέρθηκε σε νήμα που κολλάει λίγο περισσότερο :a0210: (στον τίτλο τουλάχιστον, γιατί στο περιεχόμενο εκτροχιάστηκε κάποια στιγμή)
Εγώ φίλε blind θα συμφωνήσω μαζί σου σε γενικές γραμμές, αλλά μην ξεχνάμε και την διαφορά στην τιμή που είχαν αυτά τα μοντέλα (όσο η Pioneer ήταν διαθέσιμη).
Αν ηταν 50 ιντσες ισως τα πραγματα να ηταν πιο δυσκολα για την 1024*768 αναλυση.....
Εσεις τι πιστευετε?
Όταν η καλύτερη LCD της αγοράς κάνει γύρω στα 3500 (ΚDL-52X3500) πως γίνεται να περιμένετε απο την καλύτερη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να κάνει κάτι λιγότερο ???????? παρακολουθώ τα γραφόμενα κάποιων εδώ μέσα και πραγματικά βλέπω μεγάλη μιζέρια πραγματικά χωρίς λόγο...
οι KURO είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...Δεν είναι για όλους και δεν πρόκειται να γίνει
άκου να φτάσει 2500.... εδώ τόσο δεν έχει πάει η 5080 HD READY ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.