Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Το ξέρεις ότι δεν ήταν για εσένα, αλλά για όλους μας, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου :ADFADF1:

Παραπονιάρη :D

Αμ δεν το ξερω ?
Ξερω ομως οτι μ αγαπατε κιολας , τουλαχιστον αυτοι που τρεχουμε στα ιδια ΗΖ .
Απλα δεν ξερετε ποτε τι μπορει να βγει στον αερα μ εμενα :flipout: mode on .....508 ....mode of ...... εχω μπερδεψει και το ΕΣΡ του φορουμ mode on ...... Pioneer PDP-LX508D και ξερο ψωμι .........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Αμ δεν το ξερω ?
Ξερω ομως οτι μ αγαπατε κιολας , τουλαχιστον αυτοι που τρεχουμε στα ιδια ΗΖ .
Απλα δεν ξερετε ποτε τι μπορει να βγει στον αερα μ εμενα :flipout: mode on .....508 ....mode of ...... εχω μπερδεψει και το ΕΣΡ του φορουμ mode on ...... Pioneer PDP-LX508D και ξερο ψωμι .........

Εγω παντως να ξερεις οτι σε αγαπω...:HTEHEH56:

Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

το LX50 το πήρες ?

αυριο θα στειλω στο παιδι το 600αρι
και μεσα στην εβδομαδα ερχεται

σορυ Πανο για το oftopic-bye-..ειμαι υπο την επιδραση του ποτου αρα εχω το ακατολογιστο:flipout:

αυριο θα στειλω στο παιδι το 600αρι
και μεσα στην εβδομαδα ερχεται

σορυ Πανο για το oftopic-bye-..ειμαι υπο την επιδραση του ποτου αρα εχω το ακατολογιστο:flipout:

Βαδιζω και παραμιλω και καιγετ η καρδια μου
οταν την 508 συγκρινω με τη δικια μου
ετσι το ριχνω στο ποτο και θελω να ξεχασω
γιατι αυτη η παιονιρ μ εκανε να τα χασω

γιαυτο το παραδεχομε , οχι δεν ειναι ψεμα
καμμια φορα επιτηδες ξεφευγω απ το θεμα
και οπως ολοι ξερετε καταγομε απο μερος
που το αλκοολ το χαιροντε prive κ ιδιαιτερως

Ολο σε on mode ......αφιερωμενο ( αφου λεει μεσα 508 )-bye-

καλα τωρα 6000 ευρω εσκασε ο ανθρωπος τι να του πω
οτι πηρε σαβουρα?
ας πεσει η τιμη της στα 2500 που πηρα εγω την Χ και τοτε τη συγκρινουμε
αλλωστε αυτη δεν την εχω δει οποτε λεω οτι λετε εσεις
α..και σε λιγους μηνες που η pioneer θα παρουσιασει την πραγματικη κουρο οπως λεει η ιδια τοτε πολλοι θα αλλαξουν γνωμη για την πραγματικη αξια αυτων των 6000 σημερινων χρηματων-bye-

πολλα ειπα και ξεραθηκε ο λαιμος μου:flipout: παω να τον βρεξω:food-smiley-005:

Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Πάντως εγώ την αγόρασα χωρίς παζάρια αλλά μετρητοίς 5280 ευρώ, από γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

ας πεσει η τιμη της στα 2500 που πηρα εγω την Χ και τοτε τη συγκρινουμε

αμα πεσει η τιμη της στα 2500 η X θα παει κανενα 500ρικο,παλι συγκριση δεν θα υπαρχει-bye-

Re: Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

αμα πεσει η τιμη της στα 2500 η X θα παει κανενα 500ρικο,παλι συγκριση δεν θα υπαρχει-bye-

Ας παει η Χ 500 ευρω .............και χεστηκα για την συγκριση:flipout::flipout:
Μη σου πω οτι θα της βαλω και αυτοκολητο να λεει : [FONT=&quot]unacceptable[/FONT]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Ας παει η Χ 500 ευρω .............και χεστηκα για την συγκριση:flipout::flipout:
Μη σου πω οτι θα της βαλω και αυτοκολητο να λεει : [FONT=&quot]unacceptable[/FONT]

σου αρεσε η τιμη ετσι?

και φυσικα θα παρουμε 2 για το PiP και pat και pop και korn και παπ (οχι το γνωστο τεστ)θα κανουμε μετα :Banane0::Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

σου αρεσε η τιμη ετσι?

και φυσικα θα παρουμε 2 για το PiP και pat και pop και korn και παπ (οχι το γνωστο τεστ)θα κανουμε μετα :Banane0::Banane0:

Αν μ αρεσε λεει ? δωσμου τραπεζικο λογαριασμο και στα βαζω μεσα ακομα και Κυριακη :flipout:

Και οχι μονο πιπ - παπ αλλα και σκιρλιμπιποπ θα εχουμε.

ΥΣ
Φακ παλι ξεχαστηκα .......on LX 508 ..........of

Λαμπατερ ειναι μονο μια ..........η AUREA η οποια ανηκει στα 24τερασπονδυλα , δεν νομιζω ο rivers να εννοουσε την 52Χ

Αρε smooth μονο εσυ επιασες το υπονοουμενο με το ... πολυφωτο.:flipout:

Η 52Χ ανηκει στις αδυναμιες μου οποτε το να την βρισω θα ηταν σαν να φτυνω την Jessica Βiel.:BDGBGDB55:

Η 52Χ ανηκει στις αδυναμιες μου οποτε το να την βρισω θα ηταν σαν να φτυνω την Jessica Βiel.:BDGBGDB55:

Βλεπω οτι συνενοουμαστε στο νεο "κωδικα" τηλεπικοινωνιας ..........σε ευρεια μορφη πλεον -bye-

Την παρελαβα και εγω (επιτέλους) χθες... Την ειχα παραγγελει πριν τα χριστουγεννα και τα ειχα παρει ελαφρως με την καθυστερηση.

Χθες βραδυ βαλαμε κανονικο DVD οχι HD με τη συζηγο και παθαμε ΣΟΚ...
http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/Banane0.gif
:Banane0:
Τωρα την εχω κατω και την ψηνω με το δισκακι που βρηκα εδω.

ΥΓ. Διαβασα το μανουαλ και επαθα πλακα με τις 10δες ρυθμισεις που εχει. Ειμαι σχεδον βεβαιως οτι ποτε δεν θα καταφερω να την ρυθμισω "τελεια" http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/confused.gif
:confused:

Το οτι θα ελεγα καλοριζκη ............ σε ενα τυπο που εχει για avatar τον πανυβλακα να πουλαει μουρη !!! εεεε αυτο δεν το περιμενα -bye-.

Αμα βαλετε μπλουρεονια, καλου κακου , εχετε απο διπλα νερακι και κανενα υπογλωσιο ............

Ευχαριστω για τις ευχες...

Η χρηση του πασυβλακα ως avatar ειναι ακριβως για ξωρκισμα... (εξ αλλου το βρηκα σε εικονες του γουγλη ως ουπς ή βλακεια, δεν θυμαμαι) :BDGBGDB55:

Το μπλουρεονι το βλεπω για λιγο αργοτερα, αφου τελειωσει το "ψησιμο" αλλα το υπογλωσιο ειναι καλη συμβουλη, και λογω ηλικιας :grandpa:

Την παρελαβα και εγω (επιτέλους) χθες... Την ειχα παραγγελει πριν τα χριστουγεννα και τα ειχα παρει ελαφρως με την καθυστερηση.

Χθες βραδυ βαλαμε κανονικο DVD οχι HD με τη συζηγο και παθαμε ΣΟΚ...
http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/Banane0.gif
:Banane0:
Τωρα την εχω κατω και την ψηνω με το δισκακι που βρηκα εδω.

ΥΓ. Διαβασα το μανουαλ και επαθα πλακα με τις 10δες ρυθμισεις που εχει. Ειμαι σχεδον βεβαιως οτι ποτε δεν θα καταφερω να την ρυθμισω "τελεια" http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/confused.gif
:confused:

Καλορίζικη !!!
Πιάσαν τόπο τα χρήματα έτσι;

Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Καλορίζικη !!!
Πιάσαν τόπο τα χρήματα έτσι;
Για πες μου τις εντυπώσεις σου απο την lx 508;
Αύριο παω να την παραγγείλω (είχα την 436xde ) και ομολογουμένως έπαιζε πολύ καλά!

Re: Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Για πες μου τις εντυπώσεις σου απο την lx 508;
Αύριο παω να την παραγγείλω (είχα την 436xde ) και ομολογουμένως έπαιζε πολύ καλά!

Εάν κάποιος προτίθεται να διαθέσει τόσα χρήματα, νομίζω οτι είναι η
καλύτερη τηλεόραση που μπορεί να πάρει.
Πέρα απ'την πολύ καλή εικόνα, προσφέρει πληθώρα ρυθμίσεων
καθώς και πολλών ευκολιών διασύνδεσης με άλλα μηχανήματα.
Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής είναι ο αμυδρός
θόρυβος οδήγησης του panel, ο οποίος όμως είναι ελάχιστα αισθητός
και σίγουρα εντός ολίγων ημερών συνηθίζεται.
Φιλικά
Σπύρος