Τι εννοείς Σπύρο? Σε απόλυτη ησυχία ακούγονται οι ανεμιστήρες της τηλεόρασης?
Οι Pioneer έχουν σίγουρα εδώ και μια τριετία (από την 6η γενιά) και 100Hz και 72Hz.
Πριν λίγα ποστ είχα πει πως η Pioneer είναι μια γενιά μπροστά, το παίρνω πίσω .... είναι τουλάχιστον δύο![]()
Η 436xde δεν εκανε καθόλου θόρυβο το πάνελ της.Εάν κάποιος προτίθεται να διαθέσει τόσα χρήματα, νομίζω οτι είναι η
καλύτερη τηλεόραση που μπορεί να πάρει.
Πέρα απ'την πολύ καλή εικόνα, προσφέρει πληθώρα ρυθμίσεων
καθώς και πολλών ευκολιών διασύνδεσης με άλλα μηχανήματα.
Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής είναι ο αμυδρός
θόρυβος οδήγησης του panel, ο οποίος όμως είναι ελάχιστα αισθητός
και σίγουρα εντός ολίγων ημερών συνηθίζεται.
Φιλικά
Σπύρος
Λοιπόν το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,αν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου για κάποιους μήνες.Ίσως και για ένα χρόνο.Θα μπορούσε να πάθει κάτι απ'αυτό;
Δεν ξερω να σου πω ...............αλλα μετα χαρας θα προσφερονταν πολλοι απο εδω μεσα , να την κρατανε σε φορμα
ΥΣ
Σ εμενα χωραει και στ αυτοκινητο:ears:
Μμμμ....πρέπει να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο ε?
Εξαιρετικα ευτυχης με το εκραν...
Δεν παρατηρησα θορυβο παρ'ολο που, επειδη ειχα ακουσει γι αυτο το προσεξα. Υποθετω πως ειμαι τυχερος... :music-smiley-005:
Κατα τα λοιπα, ακομα πιστευω οτι εχω πολλα να δω, καθως την παιζω σε χαμηλη φωτεινοτητα κοντραστ κλπ, λογω ψησιματος και δεν εχω ακομα παρει πηγη HD (επι τη ευκαιρεια, PS3 ή ειδικο BluRay player?? οποιος εχει αποψη ή παραπομπη σε φορουμ την ακουω)
Να'μαι κι εγώ!Γειά σας και πάλι,θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά δεν ξέρω που πρέπει να κάνω την ερώτηση και επειδή πρόκειται για την 508 είπα να την κάνω εδώ.
Λοιπόν το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,αν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου για κάποιους μήνες.Ίσως και για ένα χρόνο.Θα μπορούσε να πάθει κάτι απ'αυτό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.