Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Τι εννοείς Σπύρο? Σε απόλυτη ησυχία ακούγονται οι ανεμιστήρες της τηλεόρασης?

Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Τι εννοείς Σπύρο? Σε απόλυτη ησυχία ακούγονται οι ανεμιστήρες της τηλεόρασης?

Όχι, οι ανεμιστήρες είναι αθόρυβοι. Ο θόρυβος προέρχεται από τον
τρόπο λειτουργίας της οθόνης. Αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με τα
pixels και τον φώσφορο. Σε μερικές εικόνες δεν ακούγεται, σε άλλες είναι πιο διακριτός.
Η εταιρία το αναφέρει σαν φυσιολογικό και δεν το συγκαταλέγει στις βλάβες.

Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Buzzing λεγεται το φαινομεναο, και το εχουν οι περισσοτερες Plasma της Pioneer, οπως και το δικο μου (Pio 4270).
Στην αρχη ειναι πολυ ενοχλητικο, ειδικα το βραδυ οταν ακους με χαμηλη ενταση) αλλα συνηθιζεται.
Ειναι ενα απο τα 2 προβληματα που με ενοχλουν , ειδικα στις Plasma της Pioneer.

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Οι Pioneer έχουν σίγουρα εδώ και μια τριετία (από την 6η γενιά) και 100Hz και 72Hz.

Πριν λίγα ποστ είχα πει πως η Pioneer είναι μια γενιά μπροστά, το παίρνω πίσω .... είναι τουλάχιστον δύο :D

Ρε παιδιά για φωτίστε και μας τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες μιας LX508. Οι τεχνικές προδιαγραφές της, αναφέρουν οτι υποστηρίζει και 24p και 100Hz. Στη περίπτωση λοιπόν που κάποιος την τροφοδοτήσει με BD ή HD-DVD που υποστηρίζει επίσης 24p, τότε - αν δεν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με - θα τα δείξει αυτούσια, είτε στα 24Hz (cinema experience), είτε στα 3 Χ 24 = 72Hz για να μειωθεί το flickering. Όλα αυτά για να μην μπεις στη διαδικασία του 3-2 pull down έως τα 60p (με εμφανή προβλήματα στη κίνηση) όπως κάνουν αναγκαστικά τα περισσότερα panel. Μέχρι εδώ καλά. Τι γίνεται όπως με πηγές 25p?? Έχει δοκιμάσει κανείς 1080p στα 25Hz? :chinscratch: Η κάμερα που έχω (Canon HV20 PAL) γράφει progressive 1080p στα 25Hz ή αλλιώς 1080@25p. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια παρόμοια πηγή να μου πει τι κάνει το Panel? Τα δουλεύει όπως τα 24p ή όπως τα σήματα SD στα 50i?
Ο μόνος τρόπος βέβαια να το δοκιμάσεις αυτό, είναι είτε απευθείας συνδέοντας την HV20 μέσω HDMI είτε αντιγράφοντας τα .m2ts αρχεία σε ένα δίσκο και αναπαραγωγή από το PS3. Την κάμερα την έχω, PS3 για να δοκιμάσω μπορώ να βρώ, αλλά LX508 που να βρω ρε παιδιάαααααα. Για βοηθήστε να δω αν αξίζει να χρεωθώ πάλι...
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια του forum.
Tnx in advance

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Εάν κάποιος προτίθεται να διαθέσει τόσα χρήματα, νομίζω οτι είναι η
καλύτερη τηλεόραση που μπορεί να πάρει.
Πέρα απ'την πολύ καλή εικόνα, προσφέρει πληθώρα ρυθμίσεων
καθώς και πολλών ευκολιών διασύνδεσης με άλλα μηχανήματα.
Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής είναι ο αμυδρός
θόρυβος οδήγησης του panel, ο οποίος όμως είναι ελάχιστα αισθητός
και σίγουρα εντός ολίγων ημερών συνηθίζεται.
Φιλικά
Σπύρος
Η 436xde δεν εκανε καθόλου θόρυβο το πάνελ της.
Ισως επειδή έπαιζε με isolator;

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Τα 25p τα κανει νομιζω 50Hz χωρις κανενα προβλημα (εχω την ιδια καμερα και την 5080)..

Να'μαι κι εγώ!Γειά σας και πάλι,θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά δεν ξέρω που πρέπει να κάνω την ερώτηση και επειδή πρόκειται για την 508 είπα να την κάνω εδώ.
Λοιπόν το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,αν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου για κάποιους μήνες.Ίσως και για ένα χρόνο.Θα μπορούσε να πάθει κάτι απ'αυτό;

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Δεν ξερω να σου πω ...............αλλα μετα χαρας θα προσφερονταν πολλοι απο εδω μεσα , να την κρατανε σε φορμα:flipout::flipout:

ΥΣ
Σ εμενα χωραει και στ αυτοκινητο:ears:

Μμμμ....πρέπει να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο ε?

Λοιπόν το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,αν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου για κάποιους μήνες.Ίσως και για ένα χρόνο.Θα μπορούσε να πάθει κάτι απ'αυτό;

Δεν ξερω να σου πω ...............αλλα μετα χαρας θα προσφερονταν πολλοι απο εδω μεσα , να την κρατανε σε φορμα:flipout::flipout:

ΥΣ
Σ εμενα χωραει και στ αυτοκινητο:ears:

εχεις PM-bye-

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Μμμμ....πρέπει να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο ε?

Γιουνικ -bye-

DSC00002-1.jpg

Εξαιρετικα ευτυχης με το εκραν...

Δεν παρατηρησα θορυβο παρ'ολο που, επειδη ειχα ακουσει γι αυτο το προσεξα. Υποθετω πως ειμαι τυχερος... :music-smiley-005:

Κατα τα λοιπα, ακομα πιστευω οτι εχω πολλα να δω, καθως την παιζω σε χαμηλη φωτεινοτητα κοντραστ κλπ, λογω ψησιματος και δεν εχω ακομα παρει πηγη HD (επι τη ευκαιρεια, PS3 ή ειδικο BluRay player?? οποιος εχει αποψη ή παραπομπη σε φορουμ την ακουω)

Last edited:

Εξαιρετικα ευτυχης με το εκραν...

Δεν παρατηρησα θορυβο παρ'ολο που, επειδη ειχα ακουσει γι αυτο το προσεξα. Υποθετω πως ειμαι τυχερος... :music-smiley-005:

Κατα τα λοιπα, ακομα πιστευω οτι εχω πολλα να δω, καθως την παιζω σε χαμηλη φωτεινοτητα κοντραστ κλπ, λογω ψησιματος και δεν εχω ακομα παρει πηγη HD (επι τη ευκαιρεια, PS3 ή ειδικο BluRay player?? οποιος εχει αποψη ή παραπομπη σε φορουμ την ακουω)

Εγώ θα σου πρότεινα το PS3. Εκτός του οτι είναι αρκετά φθηνό,
είναι και από τα καλύτερα blu ray που κυκλοφορούν. Είναι πολύ γρήγορο
στην ανάγνωση και φυσικά είναι και playstation...

Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Σπύρο. Ενα PS3 θα σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τι πραγματικά μπορεί να κάνει η τηλεόρασή σου κι επιπλέον εαν σου αρέσουν τα παιχνίδια ή έχεις παιδιά, είσαι κερδισμένος κι απο εκεί.

To hdtvtest λεει: "Black level: Only surpassed by Samsung F96's true blacks"

ενω βγαινει και σε 70αρα
...

...

...

:beee:

Last edited:

Σχεδόν έτοιμο το συστηματάκι :ernaehrung004:
TV : Pioneer LX508
AMP : Denon AVR-4308
DVD : Denon A1XVA
HD-DVD : Toshiba XE-1
BLU RAY : Samsung BP-1400
XBOX 360
PLAYSTATION 3
MONITORS : ENERGY VERITAS
SUBWOOFER : VELODYNE DD-12

Attachments

• JDL 01.jpg
    JDL 01.jpg
    63 KB · Views: 99
  • JDL 02.jpg
    JDL 02.jpg
    63.3 KB · Views: 106
  • JDL 03.jpg
    JDL 03.jpg
    35.5 KB · Views: 72
  • JDL 04.jpg
    JDL 04.jpg
    60.5 KB · Views: 87
  • JDL 05.jpg
    JDL 05.jpg
    39.3 KB · Views: 73
Last edited:

Ωραίος ο παίκτης και πλήρης!!!
Άντε να δούμε πότε θα βγάλω κι εγώ καμμιά φωτό
που σας έχω τάξει...

Και εγω πάντως αυτο ακουω, για το PS3.

Απλα όταν ειχα παρει το PS2 και ειχα προσπαθησει να το κανω DVD player δεν με ειχε βολεψει καθολου (κατι τα κοντρολ, κατι οι καθυστερησεις στο φορτωμα). Ειχα παρει και απο τα πρωτα που δεν ειχαν δυνατοτητα για τηλεκοντρολ, γενικα χαλια - το εδωσα στα ανηψια μου.

Τωρα ελπιζω να το εχουν βελτιωσει.

BTW εχω να πω για την ΚΟΥΡΟ οτι εκτος απο την απιστευτη εικονα, εχει και απιστευτο ηχο (εχω παρει τα πλαινα ηχεια και εχω μεινει...)

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Να'μαι κι εγώ!Γειά σας και πάλι,θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά δεν ξέρω που πρέπει να κάνω την ερώτηση και επειδή πρόκειται για την 508 είπα να την κάνω εδώ.

Αν διαβάσεις λίγο τα manuals, λέει οτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα
καλό είναι να την ανάβεις αραιά και που. Δηλαδή στον ένα χρόνο,
να τη βάλεις σε λειτουργία τουλάχιστον 2 φορές. Δυστυχώς όμως
για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να την αποσυσκευάσεις, οπότε....
Πέρα απ'αυτό, φρόντισε να μην την αποθηκεύσεις σε μέρος με υγρασία
και πιστεύω οτι θα είναι εντάξει.