Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Ολα αυτά τα κάνει μην αγχώνεσαι:captain:

Απλά δεν τα κάνει τόσο εύκολα όσο η Philips. Αλλά γιά εμένα τουλάχιστον αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στην διαφορά ποιότητας στην εικόνα. Μιλάω βέβαια πάντα για την LX-508D

Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Όχι, οι ανεμιστήρες είναι αθόρυβοι. Ο θόρυβος προέρχεται από τον
τρόπο λειτουργίας της οθόνης. Αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με τα
pixels και τον φώσφορο. Σε μερικές εικόνες δεν ακούγεται, σε άλλες είναι πιο διακριτός.
Η εταιρία το αναφέρει σαν φυσιολογικό και δεν το συγκαταλέγει στις βλάβες.

ine mono thema ton pioneer i oles i plasma to kanoun ?

Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Ερωτηση: Ποιος ξέρει πως δειχνει τις ώρες που έχει παίξει η 508lx?

Το ερώτημα έχει απαντηθει σε άλλο thread αλλα είναι τόσα πολλά και πραγματικά δεν έχω την υπομονη να τα ξαναδιαβάσω όλα απο την αρχή :hanged: (τα είχα διαβάσει πριν αποφασίσω)

Ερωτηση: Ποιος ξέρει πως δειχνει τις ώρες που έχει παίξει η 508lx?

Το ερώτημα έχει απαντηθει σε άλλο thread αλλα είναι τόσα πολλά και πραγματικά δεν έχω την υπομονη να τα ξαναδιαβάσω όλα απο την αρχή :hanged: (τα είχα διαβάσει πριν αποφασίσω)

Σου αντιγράφω εδώ ένα post από το avforums. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στη δικιά μου. Αν το καταφέρεις, πες μου κι εμένα.

''Have the TV on a normal channel,press stanby on the remote and then press and hold the INFO button before the screen click goes off.
Press LEFT, UP, LEFT, RIGHT then POWER.The service menu will appear and start to flash,wait until it's stable and then press down (directional down arrow button below enter) to scroll through about two pages,and then the hours page will come up.
xyxthumbs.gif

Alter nothing in the menu,you could wreck your TV.
frown.gif
''

Σου αντιγράφω εδώ ένα post από το avforums. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στη δικιά μου. Αν το καταφέρεις, πες μου κι εμένα.

''Have the TV on a normal channel,press stanby on the remote and then press and hold the INFO button before the screen click goes off.
Press LEFT, UP, LEFT, RIGHT then POWER.The service menu will appear and start to flash,wait until it's stable and then press down (directional down arrow button below enter) to scroll through about two pages,and then the hours page will come up.
xyxthumbs.gif

frown.gif
''
Λειτουργεί κανονικά.

Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Εσείς που έχετε παραλάβει ηδη την τηλεόραση μπορείτε να μας πείτε αν oi οδηγίες χρήσεως είναι στα Ελληνικά;

xyxthumbs.gif

frown.gif
''

το INFO το εχεις πατημενο κατα την διαρκεια των LEFT,UP,....?

κατι δεν κανω καλα.

η τηλ αναμενη παταω το standby/power και αμεσως μετα το INFO. με κλειστη την tv παταω τα left,.... και μετα την ανοιγω με το standby/power ??

η τηλ αναμενη παταω το standby/power και αμεσως μετα το INFO. με κλειστη την tv παταω τα left,.... και μετα την ανοιγω με το standby/power ??
ΣΩΣΤΑ......:award:

αφηστε την πλακα ρε παιδια. δεν βγαινει.

Απάντηση: Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

αφηστε την πλακα ρε παιδια. δεν βγαινει.
Και εγώ στην αρχή δεν μπορούσα. Ξαναπροσπάθησε πάλι. Το info πρέπει να το κρατήσεις πατημένο 2-3 δευτερόλεπτα.

θα το τσεκαρω το βραδυ
υπαρχει μελος-κατοχος παιδια να μου πει ρυθμισεις για την LX? οι δικες της δεν ειναι ιδανικες?
πχ στο setting ταινια δεν μπορω να δω τιποτε . χανει ευκρινεια και φως.
πολλες επιλογες βεβαια και την επαγγελματικη ρυθμιση οι οποιες δεν ξερω αναλογα την πηγη (sd, nova, dvd, ps3) πρεπει να ειναι ενεργοποιημενες ή οχι.
επισης πρεπει να βαλω ups στις τηλεορασεις? τελος μετα απο ps3 πρεπει να παιξει 2-3 ωρες τηλεοπτικο?

θα το τσεκαρω το βραδυ
υπαρχει μελος-κατοχος παιδια να μου πει ρυθμισεις για την LX? οι δικες της δεν ειναι ιδανικες?
πχ στο setting ταινια δεν μπορω να δω τιποτε . χανει ευκρινεια και φως.
πολλες επιλογες βεβαια και την επαγγελματικη ρυθμιση οι οποιες δεν ξερω αναλογα την πηγη (sd, nova, dvd, ps3) πρεπει να ειναι ενεργοποιημενες ή οχι.
επισης πρεπει να βαλω ups στις τηλεορασεις? τελος μετα απο ps3 πρεπει να παιξει 2-3 ωρες τηλεοπτικο?
Θα ανεβάσω αναλυτικά settings αύριο την έχω καλιμπράρει με DVE και δείχνει απίστευτα, για αρχή δοκίμασε..............

AV SELECTION MOVIE

CONTRAST 36
BRIGHTNESS +1
COLOUR +8
TINT +2
SHARPNESS -2

PRO ADJUST

PURE CINEMA
FILM MODE OFF (BLUE RAY/HD DVD/PS3 Smooth)
TEXT OPTIMISATION OFF

INTELIGENT MODE OFF

PICTURE DETAIL
DRE Med
BLACK LEVEL OFF
ACL OFF
ENHANCER MODE 2
GAMMA 3

COLOUR DETAIL
COLOUR TEMP MID-LOW

CTI ON

COLOUR SPACE 1

DRIVE MODE 3

ok θα τις περασω.
Αύριο θα ποστάρω αναλυτικά και σταμάτα να αγχώνεσαι με το PS3, έχθές έπαιζα 3 ώρες HALO 3 και Ι.R. δεν είδα ούτε για πλάκα, να έχεις το orbiter στην θέση 2 και ολα καλά.:2thumb22sup:

Εξαιρετικα ευτυχης με το εκραν...

Δεν παρατηρησα θορυβο παρ'ολο που, επειδη ειχα ακουσει γι αυτο το προσεξα. Υποθετω πως ειμαι τυχερος... :music-smiley-005:

Κατα τα λοιπα, ακομα πιστευω οτι εχω πολλα να δω, καθως την παιζω σε χαμηλη φωτεινοτητα κοντραστ κλπ, λογω ψησιματος και δεν εχω ακομα παρει πηγη HD (επι τη ευκαιρεια, PS3 ή ειδικο BluRay player?? οποιος εχει αποψη ή παραπομπη σε φορουμ την ακουω)
PS3 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ BLU ΠΟΥ ΚΑΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ

Νομίζω οτι τα τελευταία μοντέλα Pioneer έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα
που είχαν προηγούμενες plasma, όσον αφορά σε image retention κ.λ.π.
Κι εγώ δουλεύω αρκετά το PS3 και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό.