Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Η Pioneer κατασκευάζει μια τηλεόραση που κοστίζει περίπου 6000 Ευρώ, η τιμιότητα της ανωτέρω συναλλαγής έγκειται στο γεγονός οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση αποδίδει ποιότητα εικόνας για 6000 Ευρώ, όπως μια τηλεόραση 2000 Ευρώ αποδίδει εικόνα της τάξεως των 2000 Ευρώ, πρόβλημα θα ήταν αν η τηλεόραση των 6000 Ευρώ είχε απόδοση εφάμμιλη της τηλεόρασης των 2000 Ευρώ και καταστροφή αν η τηλεόραση των 2000 Ευρώ απέδιδε όπως
η αντίστοιχη των 6000 Ευρώ.
Με δεδομένα τα παραπάνω νομίζω οτι είσαστε OFF TOPIC!!!!!!!!!!!!!

Tα ιδια λεμε .......... απλα εγω ειμαι ποιο πεζος .
Να μην πω οτι ακομα και τα Καγιεν που κυκλοφορουν εκει εξω, ειναι περισσοτερα απο τις LX στα απανταχου χλιδατα σαλονια.

Tα Porche ως αυτοκίνητα (κρίνοντας τα καθαρά ως κατασκευές) δικαιολογούν την αξία τους μέχρι το τελευταίο Ευρώ, τώρα αν δικαιολογείται η χρήση τους ορμόμενη απο ΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ απο τους απανταχού ΑΚΥΡΟΥΣ ουδεμία σχέση έχει με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.

Ε ναι γιατί οι Kαγιεν φαινονται στο δρόμο και καλύπτουν τα διάφορα συμπλέγματα & ανασφάλειες που κουβαλανε (ενίοτε) οι ιδιοκτήτες τους, ενώ η έρμη η Pioneer (ή οπως αλλιως μπορεί να λεγονται τα μπιχλιμπιδια που βάζουμε στο σαλόνι μας ) δεν ειναι για πουλ μούρ...

Και στο χλιδάτο club/bar/dog club τι θα παρκάρεις από εξω ?
Και οταν μπεις μέσα τι θα αφήσεις επιδεικτικά στο τραπέζι ; τα κλειδιά της Καγιέν η το τηλεχειριστήριο της X3500 ?

Τελος πάντων ας επανέλθουμε...

Oταν δινεις 6000 για τηλεοραση, απλα δεν σε ενδιαφερουν τα χρηματα. Τιποτε αλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Σιγα μην θελουν να κανουν τον κοσμο μας και καλυτερο .
Ωραιο αυτο για ανεκδοτο του μηνα , απο τα κορυφαια :flipout::flipout::flipout:
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω...

Μην τον παρεξηγεις, ειναι μεγαλος ανθρωπος.......:flipout:-bye-

Oταν δινεις 6000 για τηλεοραση, απλα δεν σε ενδιαφερουν τα χρηματα. Τιποτε αλλο.

Mode of....
Γιο μεν , γιο.
Λειντις & τζεντλεμεν ..........μα μεν , γιο μπαδερ ιν χαρτ.-bye-
Καποια πραγματα εχουν το άβατό τους ,οι καθολικοι τον Παπα στο Βατικανο και τα μεσα προβολης τον Αγγελιοφορο της pioneer.

Για μας καλες ειναι για να εχουμε το μετρο να συγκρινουμε , απο κει και περα αυτος που αφηνει τα σκυλια εξω .........εχει να πληρωσει και τις ζημιες .

Mode on.....
Pioneer PDP-LX508D...... to be continiue

Απάντηση: Pioneer PDP-LX508D... Άρτι αφιχθείσα!

Κανείς δεν παρεξηγείται. Κουβέντα κάνουμε.
Πάντως αν ψάξετε λίγο, την 50'' θα τη βρείτε πολύ παρακάτω απο 6.000.
Καλημέρα!

Επιτέλους παρέλαβα και εγώ την LX 508...μια ερώτηση στούς έχοντες την ίδια, η λειτουργία pc τι πλεονεκτήματα έχει;

Επιτέλους παρέλαβα και εγώ την LX 508...μια ερώτηση στούς έχοντες την ίδια, η λειτουργία pc τι πλεονεκτήματα έχει;
Καλορίζικη!!!
Εννοείς το κουμπί στο τηλεχειριστήριο που επιλέγει την RGB είσοδο για υπολογιστή;

Καλορίζικη!!!
Εννοείς το κουμπί στο τηλεχειριστήριο που επιλέγει την RGB είσοδο για υπολογιστή;
Εννοώ τη λειτουργία pc ( που κάνει overscan).
Σε γενικές γραμμές η τηλεόραση είναι άριστη αλλά παντελώς άστρωτη αυτό φαίνεται πρός το παρόν (επειδή είχα και την pdp 436xde και το ξέρω)
και κάνει αρκετό καιρό να παίξει σωστά.
Ενα σημαντικό και καλό νέο είναι ότι η τηλεόραση δεν καταλαβαίνει από burn-in...και το λέω αυτό διότι μόλις βγήκε απο το κουτί και τοποθετήθηκε είδα ένα αγώνα ποδοσφαίρου στό HD Suisse και δεν παρατήρησα το παραμικρό.
Η είκονα της έτσι όπως παίζει μοιάζει με καλό βιντεοπροβολέα και όχι με αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε απο άλλες....

Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

αν και δεν σκέφτομαι να αγοράσω kuro θέλω να κράξω κάπως τα ελληνικά καταστήματα που έχουν τισ χειρότερες τιμές ενώ έχουμε τους χειρότερους μισθούς.
σε αμερικανικό site τη δίνουν 2.088 USD (1.4082 EUR) , σε βρετανικό 1,900 GBP (2,522 EUR) και στο πιο φτηνό ελληνικό 3.239,00 . Γαμώ;

αν και δεν σκέφτομαι να αγοράσω kuro θέλω να κράξω κάπως τα ελληνικά καταστήματα που έχουν τισ χειρότερες τιμές ενώ έχουμε τους χειρότερους μισθούς.
σε αμερικανικό site τη δίνουν 2.088 USD (1.4082 EUR) , σε βρετανικό 1,900 GBP (2,522 EUR) και στο πιο φτηνό ελληνικό 3.239,00 . Γαμώ;
Μόλις προσφατα, απ ότι άκουσα, έπεσαν στην Ελλάδα οι τιμές κατά 500-600 Ευρώ.

(Μαμώ; :p)

αν το άκουσες πες που να πάμε να κάνουμε ντου. και πάλι βέβαια επειδή πληρωνόμαστε αδρά είμαστε ενάμισι χιλιάρικο πιο ακριβή από αμέρικα. αλλά πεινάνε μωρέ εκεί, τους λυπήθηκε η pioneer αι γκες.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Καλημερα.Για που τουλαχιστον υπαρχουν αυτα τα μοντελα,απο το site της intersys γραφει Pioneer Platinum & Gold Dealers εκει εχει ολα τα καταστηματα με τα τηλεφωνα τους,οποτε μπορειτε να μαθετε αν ειναι και στημενες.Εγω παντως αγορασα πριν ενα μηνα την PDP-428XD KURO η οποια ειναι κορυφη,σε σχεση με μια 42αρα LG που ειχα.Καμια σχεση στην αποδοση του μαυρου,στο χρωμα του δερματος που τωρα ειναι φυσικο απο παστελ που ηταν στην αλλη.Ουτε πιξελαρισματα ουτε τιποτα,παρολο τα αθλια καναλια μας,και φυσικα τα αθλια FILMNET.
Από φωτεινότητα πώς πάει η PDP 428XD;

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Μια ερώτηση ακόμα.
Η τηλεόραση πωλείται χωρίς ηχεία;
Απ' ότι είδα πάνε χωριστά. Άρα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η τιμή της;
Ξέρει κανείς αυτά πόσο κοστίζουν και αν μπορείς να επιλέξεις (αριστερό-δεξί ή το από κάτω);