Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

παρακαλετό νιμού, ξινό γ..ήσι!!!!!

άντε αγόρι μου, δεν ζητάμε συγχώρεση, αλλά έταξες παρουσίαση.

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

παιδια υποθεστε οτι ειμαι ο geosoy και απο το πολυ :BDGBGDB55::sleep:τωρα να ξεκουραστω

:flipout:

και οσο πιο μικρο νησι πιο πολυ :sleep: σας το ειπα εγω

μηπως να του τραγουδουσαμε ολοι μαζι?

λετε να πηρε την τηλεοραση αγκαλια?

Last edited:

Λετε να του καηκε και ειναι λιποθυμος? :afro: :smash:

Ρε δεν τρώγεστε εσείς.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Προσπάθισα να βγάλω φώτο με το κινητο(5Μ) αλλα δεν φαίνεται κάτι το ιδιέταιρο,άδικα θα τις βάλω...
Περιμένω να μου φέρει ένας φίλος μου μια ψιφιακή μπας και δείτε λίγο φώς...

Αυτό που σας είπα χτές περί λεπτομέριας στην εικόνα μέσω Νόβα σε σχέση με την CRT...τελικά ήταν άστοχο....:flipout::flipout::flipout:
Είχα κάνει το εξής κουφό......είχα βάλει σαν επιλογή εικόνας το ZOOM και οχι το ΕΥΡΕΙΑΣ ή κάτι άλλα που έχει για να δείχνει όλη την εικόνα...
Οπότε μπορούσες και να διακρίνεις κάποιες λεπτομέριες στην ποιότητα της εικόνας....:flipout::flipout::flipout:
Φανταστείτε τώρα οτι ακόμα και σε σήμα μέσω Νόβα η εικόνα φαίνεται σα να είναι απο DVD...χωρίς υπερβολές....
Αυτό όμως που κάνει την διαφορά παιδιά είναι η ζωντάνια των χρωμάτων,το αληθοφανές μαύρο,και η μεγάλη διαφορά στην λεπτομέρια που διακρίνεις λόγο της υψηλής ανάλυσης,όλα τα λεφτά που λέμε...:BDGBGDB55:

Τώρα όσο για τις φώτο....απο μέρα σε μέρα,αλλά όπως σας είπα..μην περίμένετε να δείτε κάτι σημαντικό στις φώτο,το πιο σημαντικό που μπορείτε να εκλάβετε είναι τα σχόλια και οι εντυπώσεις αυτων που τις έχουν δει,ακούστε τους...πιστέψτε τους...σεβαστίτε τους.....και τότε θα καταλάβετε το μέγεθος της εικόνας....

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=614834&page=19
Σε όλες τις σελίδες αυτού του τόπικ όλλοι μιλάνε για απίστευτη εικόνα,και σε συνγκριση με άλλες,αλλα και σε ποιότητα SD(το οποίο είναι και το πρόβλημα σας).......δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο για να ακούσετε πλέον....

Υ.Γ. Επιτέπους πια σταματήστε να ψάχνετε για τα "κατα" της LX,η για καλά επιχηρηματα που θα αποτρέψουν κάποιον από το να πάρει την LX,απ´οτι βλέπω κάποιοι ακόμα συνεχίζουν.

Last edited:
Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Υ.Γ. Επιτέπους πια σταματήστε να ψάχνετε για τα "κατα" της LX,η για καλά επιχηρηματα που θα αποτρέψουν κάποιον από το να πάρει την LX,απ´οτι βλέπω κάποιοι ακόμα συνεχίζουν.

Γιώργη, στα κορυφαία μηχανήματα δεν ψάχνεις τα καλά, είναι αυτονόητα. Τα κακά ψάχνεις....
icon12.gif

Γιώργη, στα κορυφαία μηχανήματα δεν ψάχνεις τα καλά, είναι αυτονόητα. Τα κακά ψάχνεις....
icon12.gif

Αυτο να το θυμασαι κι οταν σου λεω για το ντιλα :flipout:

...αλλα μην το πιστεψεις κιολας..

βρε συ, τι κινητα μας λες τωρα,μια canon A 520 δεν εχετε εκει περα?

παει την κατσαμε την βαρκα!!!

Last edited:

βρε συ, τι κινητα μας λες τωρα,μια canon A 520 δεν εχετε εκει περα?

παει την κατσαμε την βαρκα!!!

Ρε δεν έχω Cannonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:bigcry::bigcry:
Να φωνάξω ενα φωτογράφο που πάει στους γάμους και να του πώ.....ελά να τραβήξεις τον δικό μου γάμο....παντρεύτικα με την Κ. Τελειότητα....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ρε δεν έχω Cannonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:bigcry::bigcry:
Να φωνάξω ενα φωτογράφο που πάει στους γάμους και να του πώ.....ελά να τραβήξεις τον δικό μου γάμο....παντρεύτικα με την Κ. Τελειότητα....:flipout::flipout::flipout::flipout:

ακομα στο γαμο εμεινε εσυ,εμεις γκ@στρ@θηκαμε κιολας με αυτα που μας κανεις :violent-smiley-030:

Μην μου ανχώνεσε....κανε υπομονή 10 μέρες....
Απο 1η Οκτωμβρίου και μετά θα υπάρχουν μόνο επίσημες αντιπροσωπιες της PIONEER,και που δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να πουλήσει,θα πρέπει να αγοράζεις μόνο απο αυτούς.
Οι κατηγοριες θα είναι τρείς,η πρώτη περιλαμβάνει κατάστημα με πλήρες γκάμα όλλων των ειδών ακόμα και των πιο ακριβών και πάντα με παρουσίαση,η δεύτερη θα περιλαμβάνει μόνο ηχεία ενισχυτές και τέτοια,κα η τρίτη μόνο τις απλές σειρές DVD και λοιπά....

Αυτό σημαίνει οτι απο αρχες Οκτώμβρη θα μπορείτε να συνγκρίνετε όποια τηλεόραση θέλετε μπροστά στα μάτια σας αλλά μόνο σε αντηπροσωπία πρώτης κατηγορίας....

Υ.Γ. Μην πείτε πουθενα οτι σας το είπα.....:rifle:

Last edited:

Απο 1η Οκτωμβρίου και μετά θα υπάρχουν μόνο επίσημες αντιπροσωπιες της PIONEER,και που δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να πουλήσει,θα πρέπει να αγοράζεις μόνο απο αυτούς.
Οι κατηγοριες θα είναι τρείς,η πρώτη περιλαμβάνει κατάστημα με πλήρες γκάμα όλλων των ειδών ακόμα και των πιο ακριβών και πάντα με παρουσίαση,η δεύτερη θα περιλαμβάνει μόνο ηχεία ενισχυτές και τέτοια,κα η τρίτη μόνο τις απλές σειρές DVD και λοιπά....

Αυτό σημαίνει οτι απο αρχες Οκτώμβρη θα μπορείτε να συνγκρίνετε όποια τηλεόραση θέλετε μπροστά στα μάτια σας αλλά μόνο σε αντηπροσωπία πρώτης κατηγορίας....

Τι εννοείς ?
Ότι τα υπόλόιπα καταστήματα δεν θα πουλάνε pioneer?

Ενδιαφέρον .. κάτι πήρε το μάτι μου στο AVforums για κάποια παρόμοια προσπάθεια στην Αγγλία, αλλά δεν έδωσα βάση.

Μέχρι τώρα η προσέγγιση περί "elite brand" αφορούσε μόνο τις τιμές. Από αυτά που λες φαίνεται πως θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στο δίκτυο πωλήσεων-υποστήριξης.

Καλό ακούγεται αρκεί τα παραρτήματα να λειτουργούν ανταγωνιστικά και μεταξύ τους όσον αφορά τις τιμές.

Re: Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Τι εννοείς ?
Ότι τα υπόλόιπα καταστήματα δεν θα πουλάνε pioneer?

Ναι ακριβώς αυτό....
Αλλά πολύ δύσκολα ενα μεγάλο κατάστημα δεν θα θελήσει να μπεί στην πρώτη κατηγορία μόνο και μόνο επειδη υπάρχει ολική παρουσίαση των νέων προιόντων....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Ενδιαφέρον .. κάτι πήρε το μάτι μου στο AVforums για κάποια παρόμοια προσπάθεια στην Αγγλία, αλλά δεν έδωσα βάση.

Μέχρι τώρα η προσέγγιση περί "elite brand" αφορούσε μόνο τις τιμές. Από αυτά που λες φαίνεται πως θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στο δίκτυο πωλήσεων-υποστήριξης.

Καλό ακούγεται αρκεί τα παραρτήματα να λειτουργούν ανταγωνιστικά και μεταξύ τους όσον αφορά τις τιμές.

Αυτό θα γίνει γιατί είναι ρητή εντολή της PIONEER EUROPE προς όλες τις αντιπροσωπίες σε όλες τις χώρες μέλη,και εκτός απο αυτό θα είναι αναγκασμένες όλες οι αντιπροσωπίες να έχουν και να κρατάνε τιμές ευρώπης και μόνο αυτές...

Δηλαδή θα "γδέρνουν" αλύπητα, σωστά???

γιατί άλλο να πωλούνται σε όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά κι άλλο να τα έχουν μόνο αυτοί.......

ε ρε κλάμα που έχουμε να ρίξουμε εμείς οι "υποψήφιοι"...........

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Δηλαδή θα "γδέρνουν" αλύπητα, σωστά???

γιατί άλλο να πωλούνται σε όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά κι άλλο να τα έχουν μόνο αυτοί.......

ε ρε κλάμα που έχουμε να ρίξουμε εμείς οι "υποψήφιοι"...........

ααααααααααααααα...........:violent-smiley-030:
Είπαμε.....όλλοι θα έχουν ίδιες τιμές με βάση τις υπόλειπες τιμές που υπάρχουν στην ευρώπη....!!!!!:ernaehrung004: