Υ.Γ. Επιτέπους πια σταματήστε να ψάχνετε για τα "κατα" της LX,η για καλά επιχηρηματα που θα αποτρέψουν κάποιον από το να πάρει την LX,απ´οτι βλέπω κάποιοι ακόμα συνεχίζουν.
Γιώργη, στα κορυφαία μηχανήματα δεν ψάχνεις τα καλά, είναι αυτονόητα. Τα κακά ψάχνεις....![]()
βρε συ, τι κινητα μας λες τωρα,μια canon A 520 δεν εχετε εκει περα?
παει την κατσαμε την βαρκα!!!
Ρε δεν έχω Cannonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:bigcry::bigcry:
Να φωνάξω ενα φωτογράφο που πάει στους γάμους και να του πώ.....ελά να τραβήξεις τον δικό μου γάμο....παντρεύτικα με την Κ. Τελειότητα....![]()
Μην μου ανχώνεσε....κανε υπομονή 10 μέρες....
Απο 1η Οκτωμβρίου και μετά θα υπάρχουν μόνο επίσημες αντιπροσωπιες της PIONEER,και που δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να πουλήσει,θα πρέπει να αγοράζεις μόνο απο αυτούς.
Οι κατηγοριες θα είναι τρείς,η πρώτη περιλαμβάνει κατάστημα με πλήρες γκάμα όλλων των ειδών ακόμα και των πιο ακριβών και πάντα με παρουσίαση,η δεύτερη θα περιλαμβάνει μόνο ηχεία ενισχυτές και τέτοια,κα η τρίτη μόνο τις απλές σειρές DVD και λοιπά....
Αυτό σημαίνει οτι απο αρχες Οκτώμβρη θα μπορείτε να συνγκρίνετε όποια τηλεόραση θέλετε μπροστά στα μάτια σας αλλά μόνο σε αντηπροσωπία πρώτης κατηγορίας....
Υ.Γ. Μην πείτε πουθενα οτι σας το είπα.....:rifle:
Μην μου ανχώνεσε....κανε υπομονή 10 μέρες....
Απο 1η Οκτωμβρίου και μετά θα υπάρχουν μόνο επίσημες αντιπροσωπιες της PIONEER,και που δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να πουλήσει,θα πρέπει να αγοράζεις μόνο απο αυτούς.
Οι κατηγοριες θα είναι τρείς,η πρώτη περιλαμβάνει κατάστημα με πλήρες γκάμα όλλων των ειδών ακόμα και των πιο ακριβών και πάντα με παρουσίαση,η δεύτερη θα περιλαμβάνει μόνο ηχεία ενισχυτές και τέτοια,κα η τρίτη μόνο τις απλές σειρές DVD και λοιπά....
Αυτό σημαίνει οτι απο αρχες Οκτώμβρη θα μπορείτε να συνγκρίνετε όποια τηλεόραση θέλετε μπροστά στα μάτια σας αλλά μόνο σε αντηπροσωπία πρώτης κατηγορίας....
Υ.Γ. Μην πείτε πουθενα οτι σας το είπα.....:rifle:
Τι εννοείς ?
Ότι τα υπόλόιπα καταστήματα δεν θα πουλάνε pioneer?
Ενδιαφέρον .. κάτι πήρε το μάτι μου στο AVforums για κάποια παρόμοια προσπάθεια στην Αγγλία, αλλά δεν έδωσα βάση.
Μέχρι τώρα η προσέγγιση περί "elite brand" αφορούσε μόνο τις τιμές. Από αυτά που λες φαίνεται πως θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στο δίκτυο πωλήσεων-υποστήριξης.
Καλό ακούγεται αρκεί τα παραρτήματα να λειτουργούν ανταγωνιστικά και μεταξύ τους όσον αφορά τις τιμές.
Δηλαδή θα "γδέρνουν" αλύπητα, σωστά???
γιατί άλλο να πωλούνται σε όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά κι άλλο να τα έχουν μόνο αυτοί.......
ε ρε κλάμα που έχουμε να ρίξουμε εμείς οι "υποψήφιοι"...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.