Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

περαστικά.......:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    73.4 KB · Views: 151
  • 2.jpg
    2.jpg
    69.3 KB · Views: 98
  • 3.jpg
    3.jpg
    61.3 KB · Views: 68
  • 4.jpg
    4.jpg
    61 KB · Views: 88
  • 5.jpg
    5.jpg
    80.7 KB · Views: 158

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ολες αυτες είναι με παύση.....που χαλάει λίγο την εικόνα....

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Απο τηλεοπτικο σημα πως παει? Το επηρεαζει η υψηλη αναλυση του πανελ? Δειξε καμια φωτο απο κανενα καναλι...

Δεν νομιζω.
Αλλο εννοει.
Χρειαζεται παντως ενα "καλιμπραρισμα"

Λεγοντας "περαστικα", εννοεις ????

Εννοώ οτι πέρασα να σας δω αν είστε καλα.....

Όπως σας είπα...μην περιμένετε να δείτε και πολλά απο τις φωτοφραφίες....
Δεν γίνεται αυτό....ουτε με την πιο επαγκελματική μηχανή....
Κάντε υπομόνη λίγες μέρες να την δείτε και απο κοντά....

Και ένα τελευταίο...ουτε οι μισοί απο εσάς δεν είπαν καλορίζικη.....γιατί άραγε......
Δε βαριέσε....αντε βίβα....:ernaehrung004:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ LX508D ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ....:smash::smash::smash:

Last edited:

Εννοώ οτι πέρασα να σας δω αν είστε καλα.....

Όπως σας είπα...μην περιμένετε να δείτε και πολλά απο τις φωτοφραφίες....
Δεν γίνεται αυτό....ουτε με την πιο επαγκελματική μηχανή....
Κάντε υπομόνη λίγες μέρες να την δείτε και απο κοντά....

Και ένα τελευταίο...ουτε οι μισοί απο εσάς δεν είπαν καλορίζικη.....γιατί άραγε......
Δε βαριέσε....αντε βίβα....:ernaehrung004:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ LX508D ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ....:smash::smash::smash:

Φιλε εγώ θα σου πω γιατί και ας στεναχωρεθείς... Εμένα ΔΕΝ με έχεις πείσει οτι η τηλεόραση είναι δικιά σου, ούτε απο το review (?) που έκανες ούτε από τις φωτογραφίες που παράθεσες ούτε από την ολη φάση..

Οταν έχεις ένα τοσο καλο προίόν και θέλεις πραγματικά να το δείξεις και να ενημερώσεις σωστά, τότε η παρουσίαση σου μάλλον θα είναι κάπως έτσι

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13140

Αν παρ' ελπίδα κάνω λάθος (που ειλικρινά το εύχομαι) τότε .. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ :music-smiley-005:

Βαρέθηκα να ακούω για φωτογραφίες και φωτογραφίες να μην βλέπω
και βραδιάτικα προσπάθησα με τα μέσα που διαθέτω να βγάλω φωτογραφίες της 508xd την οποία έχω εδώ και μία βδομάδα.

Κάποιος να με καθοδηγήσει πως ανεβάζουμε φωτογραφίες

Κάποιος να με καθοδηγήσει πως ανεβάζουμε φωτογραφίες

Πατα quote και μετα στην σελιδα που θα φορτωσει manage attachments.
Απο εκει μπορεις να ανεβασεις τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη σου. Καλο ειναι βεβαια να τις εχεις κανει resize σε καποιο λογικο μεγεθος (πχ. 800x600).

Re: Απάντηση: Mini Review PIONEER PDP-5080XD

Εγώ νομίζω ότι η C96 που έχω την τύχη να είμαι κάτοχος είναι πολύ υποτιμημένη TV. Εγώ τυχαία την είδα σε ένα μαγαζί που πήγα να δω τις Sony και τις Panasonic και με εντυπωσίασε!

Aν ψαξεις λιγο παλιοτερα θεματα θα δεις οτι ειχα γραψει πολλα πραγματα για τις Q96/C96. Ειχα μαλιστα αναφερει οτι η εικονα κατα πολλους ειναι καλυτερη της PX70.
Μαλιστα ειχα στειλει ερωτημα στον Vincent απο το HDTVtest και μου ειχε πει και αυτος οτι ειναι καλυτερη απο την Panasonic (το ιδιο που λεει και ο Μανωλης).
Δυστυχως ομως καποιοι που ειχαν XBOX ειχαν αναφερει image retention οποτε δεν προχωρησα στην αγορα της.

Φιλε εγώ θα σου πω γιατί και ας στεναχωρεθείς... Εμένα ΔΕΝ με έχεις πείσει οτι η τηλεόραση είναι δικιά σου, ούτε απο το review (?) που έκανες ούτε από τις φωτογραφίες που παράθεσες ούτε από την ολη φάση..

Οταν έχεις ένα τοσο καλο προίόν και θέλεις πραγματικά να το δείξεις και να ενημερώσεις σωστά, τότε η παρουσίαση σου μάλλον θα είναι κάπως έτσι

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13140

Αν παρ' ελπίδα κάνω λάθος (που ειλικρινά το εύχομαι) τότε .. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ :music-smiley-005:

Ναι έχεις δίκιο...με στεναχωρεί το γεγονός οτι μετά απο τόσες φωτογραφίες(της κούτας,της βάσης,της TV με τα νάιλον,της εικόνας) θα μπορούσε κάποιος(έστω ένας) να πιστεύει οτι ολα είναι ψεύτικα....τι να πω...ειναι για γέλια δηλαδή.....

Προς υπεύθυνους και admins....αν μετά απο τόσα πόστ αυτό δεν είναι προσβολή...τότε τι είναι...???
Είμαι ένας κακόγουστος ψεύτης που δεν έχει τι να κάνει απο το να διαδίδει λευκές αγορές με σκοπό να κοροηδέψει όλους εσάς που τα βλέπετε και τα διαβάζετε....

Δεν έχω πλέον θέση σε ένα φόρουμ στο οποίο υπάρχουν ή μάλλον τους επιτρέπεται να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι εκθέτουν τους άλλους σε τέτοιο σημείο...

Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Αγαπητέ Γιώργο...

προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση...αυτή οφείλεται στην ανυπομονησία των φίλων να ενημερωθούν γι' αυτή την καταπληκτική τηλεόραση!!!

δεν πλάθω σενάρια συνωμοσίας γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου...οπότε δεν πιστεύω ότι λες ψέματα...

σε καλώ να δώσεις "τόπο στην οργή" και να λήξει εδώ το θέμα...

καλώ επίσης και τους υπολοίπους φίλους νάναι πιο προσεκτικοί και να μην αφήνουν υπονοούμενα ή ευθείες βολές χωρίς αποδείξεις...