Pioneer PDP-LX5080/508XD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Εγω μιλαω για τις υπολοιπες plasma. Για τις LX δεν εχω ακουσει η διαβασει καποιο αρνητικο.

Βεβαια στην τιμη που εχουν ειναι λογικο να εχουμε και απαιτησεις απο την αποδοση τους

+1

Αυτο μας ελειπε με τοσα λεφτα να διαβαζαμε και αρνητικα! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Πρεπει επιτελους να γινει στο forum ενας διαχωρισμος:

Aλλο plasma και αλλο Kuro

Aλλωστε η ιδια η Pioneer στις διαφημισεις τις απο οτι εχω διαβασει δεν αναφερει τον ορο Plasma πουθενα γιατι προκειται ουσιαστικα για κατι τοσο εξελιγμενο που θα μπορουσε να λεγεται plasma v2.0 η κατι παρομοιο. Οποτε λενε οτι προκειται για Κuro και καθαρισαν.:worshippy:

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Σε τι κλεινει? Υπαρχουν πολλοι που λενε για παραδειγμα οτι οι LCD εχουν πολυ καλυτερο sharpness σε ΗD ενω οι πλασμα "μαλακωνουν" την εικονα με αποτελεσμα να χανουν.

Η καθε τεχνολογια εχει τα θετικα και τα αρνητικα της.

Απλά απάντησα σε συγκεκριμένο ερώτημα για το νόημα μιας παραγράφου στο άρθρο του "ΗΧΟΥ". Αυτό που λέει ο αρθρογράφος είναι πως η LX είναι η κορυφαία τηλεόραση που κυκλοφορεί σήμερα, αλλά δεν είναι σίγουρος αν θα ισχύει το ίδιο και για το μοντέλο επόμενης γενιάς, εννοώντας πως στην κορυφαία θέση μπορεί να είναι μια LCD σε λίγο καιρό.

Η προσωπική μου άποψη είναι κάπως διαφορετική. Θεωρώ πως η Pioneer είναι μια γενιά μπροστά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό ανεξαρτήτου τεχνολογίας και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα.

Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

με δεδομενο οτι η 42αρα pioneer(720p) κοστιζει οσο η καλυτερη 46αρα της αγορας(1080p) και επισης οτι η 1080p pioneer κοστιζει παραπανω απο 2 sony 46x3500 τοτε ειναι λογικο για μενα να ειναι και πολυ καλυτερη..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Πρεπει επιτελους να γινει στο forum ενας διαχωρισμος:

Aλλο plasma και αλλο Kuro

Aλλωστε η ιδια η Pioneer στις διαφημισεις τις απο οτι εχω διαβασει δεν αναφερει τον ορο Plasma πουθενα γιατι προκειται ουσιαστικα για κατι τοσο εξελιγμενο που θα μπορουσε να λεγεται plasma v2.0 η κατι παρομοιο. Οποτε λενε οτι προκειται για Κuro και καθαρισαν.:worshippy:

θα σε βολευε ε?Γιαννης...... rules

εγω θα ελεγα αλλο KURO αλλο LCD:flipout:

με καταλαβαινετε ετσι δεν ειναι?

Last edited:

Ταρατα τζουμ τζουμ τζουμ ... :D

Conclusion

I am not entirely sure if Pioneer has deliberately reserved its most advanced technologies for the PDP-LX508D, but even putting aside the extra resolution, this panel is really a few notches up from the PDP-508XD. Greyscale and gamma on the Pioneer PDP-LX508D in [Movie] mode were more accurate out of the box; scaling of lower resolution content was the best I have seen on any flat panel television; and there's less on-screen PWM noise.
Although its plasma buzzing may pose a problem for those with acute hearing, and its premium pricing may be hard to swallow for some, as an overall package I have not seen any other flat screen television in 2007 that could outperform the Pioneer PDP-LX508D in terms of sheer picture quality.

reference.gif

Pioneer PDP-LX508D Review

αμάν ρε Γιώργο με την τσίμπλα στο μάτι να διαβάζουμε τέστ....

Απάντηση: Re: PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

Ταρατα τζουμ τζουμ τζουμ ... :D

Conclusion

I am not entirely sure if Pioneer has deliberately reserved its most advanced technologies for the PDP-LX508D, but even putting aside the extra resolution, this panel is really a few notches up from the PDP-508XD. Greyscale and gamma on the Pioneer PDP-LX508D in [Movie] mode were more accurate out of the box; scaling of lower resolution content was the best I have seen on any flat panel television; and there's less on-screen PWM noise.
Although its plasma buzzing may pose a problem for those with acute hearing, and its premium pricing may be hard to swallow for some, as an overall package I have not seen any other flat screen television in 2007 that could outperform the Pioneer PDP-LX508D in terms of sheer picture quality.

reference.gif

Pioneer PDP-LX508D Review

τωρα ξυπνησαν και αυτοι?

Άντε και πες οτι μαζέψαμε τα λεφτά και αποφασίσαμε να την πάρουμε.
Μετά από λίγη έρευνα αγοράς, ενημερώθηκα οτι θα έρθουν λίγα κομμάτια κατά τις γιορτές. Προκαταβολές, λίστες προτεραιότητας, κτλ. Πιο εύκολα παίρνεις καινούργιο αμάξι μου φαίνεται, παρά την LX508!

Να ρωτησω κατι? Οι Plasma εχουνε 100Ηz οπως οι LCD?

Μπα ε?

Οι Pioneer έχουν σίγουρα εδώ και μια τριετία (από την 6η γενιά) και 100Hz και 72Hz.

Πριν λίγα ποστ είχα πει πως η Pioneer είναι μια γενιά μπροστά, το παίρνω πίσω .... είναι τουλάχιστον δύο :D

Pioneer Kuro PDP-5080XD

Καλημέρα,

Μπορεί να μου πεί κάποιος που μπορώ να δω την Pioneer Kuro PDP-5080XD ζωντανά να παίζει και μάλιστα με τηλεοπτικό σήμα και όχι μόνο με Blue Ray´, και εάν αξίζει η αγορά της.

Ευχαριστώ και αναμένω.

Απάντηση: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Στο fnac του Mall παίζουν δύο pioneer.
Η 428XD & η LX5080D.
Συνεπώς δεν μπορείς να δεις αυτήν που θέλεις εκεί.
Στο Πλαίσιο του ίδιου εμπορικού κέντρου έχουν μία 5080xd, αλλά είναι μέσα στο κουτί της. Πότε και αν θα την στήσουν άγνωστο...

Re: Pioneer Kuro PDP-5080XD

Eναι ίσως μαζί με τις Panasonic, η καλύτερη πλάσμα που έχει κατασκευαστεί εδώ και καιρό, μια εξαιρετικά κορυφαία πρόταση, ωστόσο λίγο αλμυρή ως προς την τιμή.