Pioneer S-1EX εναντιων Chario Ursa Major

Πριν λιγο εβαλα αυτο και το αποτελεσμα μου αρεσε, αν και δεν ειμαι της κλασικης μουσικης. Δεν εχω εμπειρια σε τετοια ακουσματα.

Δοκίμασε αν μπορείς τα Signature καλώδια της chord co. θα δεις τεράστια διαφορά από τα cardas.

Εγώ έχω τα S1ex και να σου πω ότι για να ακούσω από αυτά σωστά ήθελαν στρώσιμο πάνω από 180 ώρες (ΙΜΗΟ!)

Θα δεις τεράστια διαφορά!!!

Αν περάσουν τις 180 ώρες δεν παίζονται.

Και με εντάσεις έτσι, όχι σαν μερικούς που ακούν μουσική λες και κοιμάται κάποιος στο δίπλα δωμάτιο και κάνουν δοκιμές και ακούσματα!

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)Η PIONEER ΣΥΝΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIME ALLIGMENT ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 3m ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Απάντηση: Re: Pioneer S-1EX εναντιων Chario Ursa Major

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)Η PIONEER ΣΥΝΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIME ALLIGMENT ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 3m ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω σχεδον αποφασισει αλλα το θεμα θα λήξει μετα την πρωτοχρονια. Η θεση ακροασης ειναι πολυ καλη και τηρώ ολα αυτα που ανεφερες.

Γεια σου,
ετοιμαζομαι να παρω τα chario.
Ανωτερα, γιατι το θεμα μας ειναι η μουσικη. Τα chario ειναι φιαγμενα για μουσικη.
Αν θες τα παιρνω....

Πετρο καλησπερα νομιζω οτι μονο μια δοκιμη Α-Β θα σε πεισει πιο ειναι καλυτερο αρκει να γινει σωστα και φυσικα να εχεις τα απαραιτητα ενισχυτηκα και ντεσιμπελομετρο. Ειναι η δοκιμη που φοβουνται ολοι οι δηθεν χαιενταδες γιατι γινεται τυφλα. Μπορεις να την πατησεις χοντρα και να βρεις ηχειο των 500 ευρω να ειναι ιδιο σε ηχο με αλλο των 10000 ευρω . Φαντασου βεβαια να το βρεις και καλυτερο! Ειναι η μονη σωστη δοκιμη οταν συγκρινεις και καλο ειναι να γινεται και με αλλους μαζι.