Επειδη στον ιδιο χωρο ακοω και τη μουσικη μου και βλεπω τις ταινιες,μεχρι τωρα ειχα ενωσει τον Denon,χρησιμοποιοντας τα pre outs του με τον Yamaha AS2000.Να κανω και τωρα το ιδιο,αφου θελω να ακουω απο τα ιδια ηχεια και δεν ειμαι να μεταφερομαι σε αλλους χωρους και να αγοραζω και αλλο ζευγος,αφου ειναι ολα Elac(μπρος πισω και παρηγγειλα και της ιδιας σειρας το κεντρικο).Μηπως θα χασει κατι ο Pionner με αυτη τη συνδεσμολογια?Να συνεχισω να ακουω stereo με τον Yamaha η εχει τοσο καλη ποιοτητα ο pioneer και στη μουσικη(πραγμα που δε το νομιζω).
....μη φερεις ομως παλι κανενα prokofiev και μας καταστρεψεις!..
Το Dance of the Knights απ' τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα σου έφερε;
Χρηστο ευχαριστω για τις οδηγιες,αλλα μαλλον μετα την παραλαβη θα με φατε πολυ στη μαπα μεχρι να γινει ολοκληρωτικα το setup του.
Απλως μια απορια,επειδη σε forum του εξωτερικου,εχω διαβασει οτι ειναι πολυ ζημιαρικο,εχουν παρει κατι τ'αυτια σου?
Tσ-τσ-τς...
The Battle On The Ice από Alexander Nevsky...
Την επόμενη φορά πάρε μαζί και την ταινία. Θα τον στείλεις τελείως.....![]()
P.S.Νικο,υπαρχει περιπτωση να δεις στο mail σου photos απο το ξεπακεταρισμα και να τις προωθησεις εσυ για μενα,ναι ακομη ασχετος!!
Παιδια μολις τον συνδεσα και οι εντυπωσεις ειναι απιστευτες!!Ακομη ειναι βεβαια νωρις αλλα ολα καλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.