Pioneer SC-LX 75 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απο οτι θυμαμαι,μου ειπε 3 χρονια,θα το τσεκαρω αυριο-μεθαυριο που θα ερθει(αργησε να μου το στειλει)

Επειδη στον ιδιο χωρο ακοω και τη μουσικη μου και βλεπω τις ταινιες,μεχρι τωρα ειχα ενωσει τον Denon,χρησιμοποιοντας τα pre outs του με τον Yamaha AS2000.Να κανω και τωρα το ιδιο,αφου θελω να ακουω απο τα ιδια ηχεια και δεν ειμαι να μεταφερομαι σε αλλους χωρους και να αγοραζω και αλλο ζευγος,αφου ειναι ολα Elac(μπρος πισω και παρηγγειλα και της ιδιας σειρας το κεντρικο).Μηπως θα χασει κατι ο Pionner με αυτη τη συνδεσμολογια?Να συνεχισω να ακουω stereo με τον Yamaha η εχει τοσο καλη ποιοτητα ο pioneer και στη μουσικη(πραγμα που δε το νομιζω).

Καλορίζικος! Σε ταινίες θα πάθεις πλάκα, και ειδικά με το MCACC το οποίο είναι απλά το καλύτερο και κάνει κυριολεκτικά θαύματα (δεν είχαν άδικο όλα τα παιδιά που στην περίπτωσή μου με προέτρεψαν να πάρω Pioneer για ταινίες...). Όσο για τη μουσική, αφού έχεις τόσο καλό δικάναλο, να είσαι σίγουρος οτι θα παίζει απο πολύ, έως πάρα πολύ καλύτερα, οπότε όπως σου είπε και ο Κώστας να τον συνδέσεις όπως ακριβώς είχες και τον Denon...Μουσική απο τον Yamaha δαγκωτό...

Υ.Γ. Να συμπληρώσεις το ειδικό έντυπο για 3ετη εγγύηση Intersys το οποίο και θα αποστείλεις στην αντιπροσωπεία.
:ernaehrung004:

Last edited:
Χρηστο ευχαριστω για τις οδηγιες,αλλα μαλλον μετα την παραλαβη θα με φατε πολυ στη μαπα μεχρι να γινει ολοκληρωτικα το setup του.
Απλως μια απορια,επειδη σε forum του εξωτερικου,εχω διαβασει οτι ειναι πολυ ζημιαρικο,εχουν παρει κατι τ'αυτια σου?

Για να δουμε.Τα ηχεια που εχω,Elac 248 μπροστα,elac 241 κεντρο και elac 244 πισω,θα τον παιξουν ανετα?(μαζι με τον Yamaha παντα),τι λετε??

O S2000 θα κουνήσει ικανοποιητικά τα 248 και τα υπόλοιπα τρία θα τα αναλάβει ο LX75.
Tα 244 τα είχα, δεν το λές εύκολο ηχείο, όμως θεωρητικά θα οδηγηθούν και αυτά ικανοποιητικά.

Πολύ καλές επιλογές, ελπίζω να κάτσει και ο συνδυασμός.

Καλορίζικα και καλοτάξιδα Άγη!

ps. Kάνε μου μια χάρη. Δοκίμασε τα 244 με τον Υamaha σε δικάναλη ακρόαση και πες μας τις εντυπώσεις σου.

-bye-

Νικο θα κανω τη δοκιμη και θα σου πω,αλλα μαλλον το σαββατοκυριακο.Ανα πασα στιγμη περιμενω να μου τον φερουν τον ενισχυτη αλλα μλογω δουλειας σημερα δε θα κινηθει φυλλο.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και χαιρομαι που λες οτι ειναι καλες επιλογες,ας ελπισουμε οτι θα οδηγηθουν ικανοποιητικα.
Leo1964,ευχαριστω για τις ευχες,θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μερες,αλπιζω να πανε ολα καλα.
P.S.Νικο,υπαρχει περιπτωση να δεις στο mail σου photos απο το ξεπακεταρισμα και να τις προωθησεις εσυ για μενα,ναι ακομη ασχετος!!

Καλοριζικος φιλε Colombos74 και καλες ακουστικοθεασεις.Περιμενω τις εντυπωσεις σου γιατι ενδιαφερομαι και εγω για τον Pioneer

Μεγειά και καλάκουστος Άγη !!! :ernaehrung004:

Ολική ανάπλαση έκανες στο σύστημα... :laugh:

Γιαννη ευχαριστω πολυ!Απο τωρα κλεινουμε τηλεθεαση-ακροαση(για τη μεθεπομενη Δευτερα αφου αυτη φευγω Γερμανια για Ολυμπιακο!),μη φερεις ομως παλι κανενα prokofiev και μας καταστρεψεις!
gkpapad θα ενημερωσω το ταχυτερο δυνατο!Αλλο που δε θελω και γω βλεπεις..

Χρηστο ευχαριστω για τις οδηγιες,αλλα μαλλον μετα την παραλαβη θα με φατε πολυ στη μαπα μεχρι να γινει ολοκληρωτικα το setup του.
Απλως μια απορια,επειδη σε forum του εξωτερικου,εχω διαβασει οτι ειναι πολυ ζημιαρικο,εχουν παρει κατι τ'αυτια σου?

Να´σαι καλά! Τι "θα με φάτε στη μάπα", αν μιλήσω για τον εαυτό μου, χαρά μου να βοηθώ όπου μπορώ και μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου!
Όσο για την ερώτηση, δεν έχω ακούσει κάτι για ζημιές πέραν ενός θέματος σε κάποιους LX75/85 με το τροφοδοτικό τους το οποίο παρουσίαζε ένα ανεπαίσθητο υψίσυχνο ήχο είτε είναι ανοικτός είτε κλειστός. Αυτό το θέμα δεν ξέρω σε τι ποσοστό ενισχυτών παρουσιαζόταν και αν ήταν μεμονομένα περιστατικά, αλλά γενικότερα συμβαίνει μερικές φορές με τα switching τροφοδοτικά στους Η/Υ (δεν ξέρω αν και αυτός διαθέτει τέτοιο), παρόλο που λειτουργούν απρόσκοπτα.

Την επόμενη φορά πάρε μαζί και την ταινία. Θα τον στείλεις τελείως..... :p

Δεν εννόησες το είδος της καταστροφής. Η ακρόαση του Prokofiev από τα παλιά του ηχεία τον έκανε να αγοράσει άλλα... :laugh:

Η θέαση της ταινίας δεν μπορεί να έχει το ίδιο αντίκτυπο στο μέσο προβολής του. Αν είχε καμμιά LG-LCD, θα του πήγαινα κανένα Van Helsing ή τη σκηνή με το φίδι από το Harry Potter... :p

Παιδια μολις τον συνδεσα και οι εντυπωσεις ειναι απιστευτες!!Ακομη ειναι βεβαια νωρις αλλα ολα καλα.Αυτες τις μερες θα πρεπει μαλλον να πεσει πολυ διαβασμα,σα να δινω εγχειριοδιολογια 1!
Ελα βεβαια εσυ Γιαννη,γιατι θυμασαι τι ειχα κανει με τον προηγουμενο A/V οσον αφορα τις video ρυθμισεις του!

P.S.Νικο,υπαρχει περιπτωση να δεις στο mail σου photos απο το ξεπακεταρισμα και να τις προωθησεις εσυ για μενα,ναι ακομη ασχετος!!

Παιδια μολις τον συνδεσα και οι εντυπωσεις ειναι απιστευτες!!Ακομη ειναι βεβαια νωρις αλλα ολα καλα.

Στείλε φωτογραφίες... ;-)

Χαχα ελα ρε τεμετερον!Δεν ειχα τα κουραγια να τις βγαλω,κατευθειαν τον φορτωσα για να τον ακουσω.Αυτο που θα κανω σιγουρα μεσα στο σαββατοκυριακο ειναι να ακουσω τα BS 244 απο τον Yamaha...
Να μην ειχε και το σπιτι το γνωστο πηγαδι στα νωτα μου....