Pioneer SC-LX73 A/V Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews....)

Πριν λίγες μέρες έλαβε ένας φίλος τον sc-lx73 από Αγγλία που το είχε παραγγείλει.Όλα καλά , μόνο που δεν υπήρχε μέσα στο κουτί ο αντάπτορας bluetooth.Επίσης δεν αναφερόταν στο εγχειρίδιο χρήσης του , τα περιεχόμενα του προιόντος.Είναι λογικό να μην έχει τον αντάπτορα μαζί?

o BT ανταπτορας ειναι "κρυμμενος" στο πισω μερος του φενιζολ που βρισκεται στην συσκευασια!Δεν ειναι σε σακουλακι.
Πες στον φιλο σου να ψαξει καλα.

o BT ανταπτορας ειναι "κρυμμενος" στο πισω μερος του φενιζολ που βρισκεται στην συσκευασια!Δεν ειναι σε σακουλακι.
Πες στον φιλο σου να ψαξει καλα.

Δεν υπήρχε τίποτε μέσα στο κουτί και ούτε στο φελιζόλ ούτε στο σακουλάκι του.Ψάξαμε καλά αλλά δεν υπήρχε.

Θα τον ανοίξω αύριο μεθαύριο και θα σας πω αν υπάρχει και στο δικό μου κουτί!
(αν και με μια γρήγορη ματιά δεν υπήρχε και νομίζω θα το χρειαστώ)

:afro:

Ο Προσαρμογεας Bluetooth (AS-BT100) ηταν μεσα στο κουτι του δικου μου LX73, τυλιγμενος σε ενα λευκο υφασμα. Ισως να μην ειναι ευδιακριτος μεσα στην λευκη συσκευασια φελιζολ.

Και στον δικό μου lx73 μέσα στην συσκευασία ήταν…καλό θα είναι να το ψάξεις λίγο αν δεν είναι, αναγράφεται και στο επίσημο site της pioneer

Ναι, σίγουρα είναι....
σκέψου οτι είναι στο μέγεθος μπαταρίας κινητού.

Κι εγώ την πάτησα στην αρχή, ειδικά με το κάλυμμα του !!!

θα είναι καπως έτσι:
Pioneer_AS-BT100.jpg

:afro:

Ευχαριστώ πολύ με τις απαντήσεις περί του θέματος του αντάπτορα bluetooth.Μετά από ένα email που έστειλα στον πωλητή από το ebay για λογαριασμό του κολλητού μου (ο δικός μου 73άρης το είχε καθότι αγορασμένος από την Ελλάδα) , πήρα την απάντηση ότι δεν παρέχεται ο αντάπτορας με την συσκευασία.Μάλιστα μου γράψανε ότι προμηθεύονται προιόντα μόνο από την επίσημη αντιπροσωπεία της pioneer και όχι από τρίτους εισαγωγείς.Τι να πω? Ίσως στην Αγγλία να μην υπάρχει μέσα ο αντάπτορας.Ίσως να μου λέγανε μπαρούφες περί παραεισαγωγής.Δεν ξέρω.Πάντως όχι ότι είναι και ζωτικής σημασίας ο αντάπτορας για τον ενισχυτή , αλλά έτσι για την ιστορία τους έγραψα email.Εξάλλου και εγώ που τον έχω , σπανιότατα τον χρησιμοποιώ.

Έτυχε να δω παλιότερα διαφημίσεις εγγλέζικες που είχαν το Bluetooth σαν ...Δώρο
Σχετικά πρόσφατα είδα άλλη διαφήμιση που δεν έδινε τον αντάπτορα, αλλά ένα BDplayer επίσης σαν... Δώρο.
Ίσως είναι άλλη πολιτική της εκεί αντιπροσωπίας...

Παιδια θελω να αγορασω και εγω το συγκεκριμενο ενισχυτη αλλα εχω καποιες αποριες αν μπορειτε βοηθηστε!

1. Ειναι πολυ μεγαλος για τα B&W mt30 με κινδυνο αν παρασυρθω να παρω κανενα μεγαφωνο στο χερι η θα ημουν μια χαρα και με τον 2020;
2. Το επιπλο που θα μπει υπαρχει ηδη και εχει 1εκ κενο απο την πανω πλευρα του λετε να εχω προβλημα με θερμοκρασιες;
3. Υποστηριζει pass through σε standby;
4. Αξιζει η αγορα του η να περιμενω για τον αντικαταστατη του το Σεπτεβριο.
5. Και τελος ξερουμε αν θα εχει καποια σημαντικη διαφορα απο τον 73 εκτος απο τις διασυνδεσεις-δικτυωση;

Η βοηθεια σας ειναι σημαντικη,ακουω γνωμες!

1)Δεν θα τα καψεις αλλα και ο 2020 σου κανει
2)Οχι αν εχεις χωρο διπλα και πισω
3)Νομιζω οχι
4)Αξιζει.Δεν εχει βγει αλλο "πλιπλικι" απο 3d και hd audio
5)Χλωμο καποια μεγαλη διαφορα.

1)Δεν θα τα καψεις αλλα και ο 2020 σου κανει
2)Οχι αν εχεις χωρο διπλα και πισω
3)Νομιζω οχι
4)Αξιζει.Δεν εχει βγει αλλο "πλιπλικι" απο 3d και hd audio
5)Χλωμο καποια μεγαλη διαφορα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

1. Οποτε πιο θα μου προτεινες για τα συγκεκριμενα ηχεια 2020 η ΛΧ;
2. Εχω 4 εκ. απο καθε πλευρα και γυρω στα 6 πισω,καλα ειναι;
3. Κριμα αυτο ειναι χρησιμο.
4. Μηπως ο νεος ξερουμε αν στα "πλιπλικια" του θα εχει passthrough;
5. Ετσι σκεφτομαι και εγω.

Και παλι ευχαριστω.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

1. Οποτε πιο θα μου προτεινες για τα συγκεκριμενα ηχεια 2020 η ΛΧ;
2. Εχω 4 εκ. απο καθε πλευρα και γυρω στα 6 πισω,καλα ειναι;
3. Κριμα αυτο ειναι χρησιμο.
4. Μηπως ο νεος ξερουμε αν στα "πλιπλικια" του θα εχει passthrough;
5. Ετσι σκεφτομαι και εγω.

Και παλι ευχαριστω.

1. Εγω θα σου προτεινα τον 73 λογω ψηφιακων τελικων σταδιων.

2. Το 1cm απο πανω ειναι νομιζω απαγορευτικο οταν ο κατασκευαστης προτεινει τουλαχιστον 30cm απο πανω και 20cm στα πλαγια. Γενικα δεν ζεσταινεται πολυ, αλλα αν ημουν στη θεση σου δε θα τον εβαζα ουτε καν για δοκιμη.

4. Νομιζω οτι καπου διαβασα οτι οι νεοι θα εχουν passthrough, εκτος και αν εννοουν αυτο που εχουν οι υπαρχοντες, δηλαδη passthrough μονο οταν ειναι αναμενοι.

ο 73άρης υποστηρίζει ipad ή μόνο τα iphone/ipod ? Θα με ενδιέφερε το iControlAV και επειδή σε android δεν υπάρχει σχετική εφαρμογή ακόμα ,σκεφτόμουν για ipad.

Εγω θα σου προτεινα τον 73 λογω ψηφιακων τελικων σταδιων.

Το 1cm απο πανω ειναι νομιζω απαγορευτικο οταν ο κατασκευαστης προτεινει τουλαχιστον 30cm απο πανω και 20cm στα πλαγια. Γενικα δεν ζεσταινεται πολυ, αλλα αν ημουν στη θεση σου δε θα τον εβαζα ουτε καν για δοκιμη.

Και εμενα με προβληματιζει ο λιγος χωρος που εχω απο την πανω πλευρα αλλα βλεπω αυτη την τοποθετηση του -fran- http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59820&d=1287052429
και σκεφτομαι πως μπορει και να πετυχει το πειραμα...

Εχει καποιος κατοχος τοποθετησει σχετικα ετσι στριμωχτα τον A/V του να μας πει αν ανεβαζει θερμοκρασιες επικινδυνα;
Η μπορει και ο ιδιος o -fran- αν διαβαζει να μας πει.