Pioneer SC-LX73 A/V Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews....)

Εμενα αεριζεται στα πλαινα και πισω.Επανω ειναι και σε εμενα λιγο στριμωγμενος (3εκ κενο περιπου).
Δεν υπαρχει δειγμα υπερβολικης θερμοκρασιας και ποτε δεν εχει κανει κιχ ...

Ο δικος μου εχει απο 4cm στο πλαι, 7cm επανω και τελειως ελευθερος πισω.
Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει προβλημα θερμοκρασιας.

Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει κατι,αυτα τα τελικα ψηφιακα ενισχυτικα τι προσφερουν;

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν με WiFi αντάπτορα στην LAN είσοδο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το δίκτυο;

Παιδες παιζει αυτο που ρωταει ο φιλος;

Ρε παιδια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει με το manual του 73 και το Zone 2.
Για 5.1 τα πισω ηχεια που τα συνδεουμε στο SR-SL ή στο SBR-SBL;
:damnyou:

Μερικές ερωτήσεις και από εμένα. Ο συγκεκριμένος περνάει και τα 3d σήματα ή να περιμένουμε τον νέο? Έχει δηλαδή hdmi 1.4 version?Διαφορές με τον νέο? Ο YAMAHA RXV-2067 είναι πιό καινούργιος από τον LX-73?Αν και είμαι fun τον pionner μια και τώρα έχω τον LX-60 και θα τον δόσω μόνο και μόνο για το 3d .Αναμένω τις απαντήσεις σας για να προχωρήσω στην αγορά του

Μερικές ερωτήσεις και από εμένα. Ο συγκεκριμένος περνάει και τα 3d σήματα ή να περιμένουμε τον νέο? Έχει δηλαδή hdmi 1.4 version?

Εχει HDMI 1.4 και δίνει σήμα 3D από 3D player σε συμβατή τηλεόραση......

Ο YAMAHA RXV-2067 είναι πιό καινούργιος από τον LX-73?Αν και είμαι fun τον pionner μια και τώρα έχω τον LX-60 και θα τον δόσω μόνο και μόνο για το 3d .Αναμένω τις απαντήσεις σας για να προχωρήσω στην αγορά του

Και ο RX-V2067 και ο SC-LX73 είναι μοντέλα του 2010. Οι νέοι YAMAHA έχουν κατάληξη ..71 και οι νέοι LX Pioneer θα είναι οι 75/85.

Οι νέοι λέτε να έχουν κάτι ουσιαστικό παραπάνω?

Οχι τιποτα παραπανω μονο DLNA αλλα τα ψηφιακα τελικα ICE class D τα ξεχνας στους νεους πιονερους.

Για την τιμη που θα τους έχουν δεν αξίζει να περιμένεις

Συμφωνω με το φιλο εκτος και αν θες για ψυχολογικους λογους να λες πως εχεις μοντελο του 2011.

Last edited:
Συμφωνω με το φιλο εκτος και αν θες για ψυχολογικους λογους να λες πως εχεις μοντελο του 2011.

Μάλλον η ψυχολογία θα πέσει μόλις δούμε τις τιμές των νέων μεγάλων pio κρίνοντας απο την πολιτική των μικρών ( ο 1020 παίζει στα 450-500 και ο νέος έχει κολλήσει 3 μήνες σχεδόν στα 700!)