.....γιατι δεν μου παιζουν τα flac στον 83?τι πρεπει να κανω?
Κοιταξε, ετσι και αλλιως, ο προβολεας σου δεν σηκωνει πολυ βελτιωση.
Περασε τον μεσα απο τον Pioneer, ρυθμισε σωστα το brightness/contrast και προσθεσε ισως λιγο sharpening εαν δεν σου κανει πολυ ειδωλο στην εικονα. Τα κυκλωματα εικονας του pioneer ειναι καλυτερα απο του προβολεα σου, οποτε δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
Για την επαρχια τα ξερω... Εχε υποψην σου παντως, πως ο Μανωλης Καστρουνης μια-δυο φορες τον χρονο ανεβαινει βορεια με ραντεβου. Αν σε ενδιαφερει στειλε του μηνυμα.
Παίζουν κανονικά μέσω Home Media Gallery, δηλ. μέσω δικτύου αναπαράγονται τα Flac που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου ή σε κάποιον media server.
Αναπαραγωγή Flac μέσω usb δεν υποστηρίζεται....
Έχω μία ερώτηση ακόμη και θέλω τα φώτα σας.
Ένας φίλος μου εντυπωσιασμένος άπο την διαφορά στην ποιότητα ήχου που έβγαλε ο Pioneer SC-LX73 σε σχέση με αυτόν που είχα πριν (SONY STR DG-710) ψήνεται να τον αγοράσει και αυτός.
Βρήκε όμως σε προσφορά ελαφρώς μεταχειρισμένο και σε άριστη κατάσταση τον LX50 με 450 ευρώ.
Το ερώτημα είναι το εξής: Η διάφορα στην ποιότητα ήχου μεταξύ του LX50 και του LX73 είναι μεγάλη; Αξίζει τα έξτρα παραπάνω χρήματα (περίπου 800 ευρώ) η αγορά του LX73 όμως ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ και όχι συνδέσεις κλπ σε σχέση με τον LX50.
Ο LX50 είναι ενισχυτής 4ετίας. Καμία σχέση με τον SC-LX73......
Μην ξεχνας τα καλυτερα προενισχυτικα του 73ρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.