Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτή η τηλεόραση, παίζει κανονικότατα και αν επιλέξεις surround τότε ακούς από όλα τα ηχεία.
Εκτός πια αν βάζεις μουσική από media player ή PS3 έτσι;
Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτή η τηλεόραση, παίζει κανονικότατα και αν επιλέξεις surround τότε ακούς από όλα τα ηχεία.
Εκτός πια αν βάζεις μουσική από media player ή PS3 έτσι;
Ναι απλώς πρέπει να έχεις 3 χειριστήρια εκτός αν συγχρονίσω την TV SAMSUNG στο χειριστήριο του ενισχυτή που είδα ότι μπορεί να γίνει
γνωριζει καποιος μηπως πως γινετε να εχουμε σε μια πηγη εικονα και απο μια αλλη πηγη να παιζει μουσικη? δηλαδη να παιζει ο προβολεας τα καναλια της νοβα(χωρις ηχο φυσικα) και να ακουμε ταυτοχρονα μουσικη απο μια αλλη πηγη (bluray, cd, mediaplayer usb οτιδηποτε) ??????
αν εξαιρεσουμε το αλλο macc,δε βλεπω τα αλλα να ειναι προβλημα,το ps3 παιζει 3d με αναβαθμιση απο την HDMI 1.3 που φοραει.
Γιατί, ξέρεις πως γίνεται καν firm update στους Pioneer;
ειμαι υποχρεωμενος να ξερω? ερωτηση εκανα,συζητηση προσπαθω να κανω.
Εγώ, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, δεν θυμάμαι να έχει διαθέσει κανένα επίσημα η Pioneer.
Και έρχεσαι τώρα και λες πως θα περασεις firm ενός μοντέλου σε άλλο;
συγγνωμη κι ολας που τολμησα να ξεστομισω τετοιο ατοπημα,δεν θα ξαναγινει.
Ε, δεν ειναι λίγο τραβηγμένο;
οχι,δεν ειναι,συζητηση ειπαμε οτι κανουμε.
Σου απαντάνε λοιπόν πιο πάνω το προφανές, ότι λογικά δεν θα γίνεται και λες ''μα, γιατί όχι'';
σου το γραψα και πιο πανω,συζητηση κανω,προσπαθω να καταλαβω γιατι.
Ε, δεν βλέπω απλώς να υπάρχει περαιτέρω επιχειρηματολόγια για το γιατί δεν γίνεται.
Αν βρεις καποιο στοιχειο για το πως μπορει να γινεται, πες μας (και τότε θα σας πω κι εγω πως flashaρα ενα fiatακι που χα και το κανα bmw)
Aν το ζεύγος HDMI receiver/transmitter που φοράει ο 72 είναι τα Sil9135/9134 και υπάρχει πρόβλεψη για direct streaming στην πλακέτα επεξεργασίας βίντεο, τότε θα μπορούσε με firmware update να υποστηρίξει 3D passthrough.
Για να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο, μάλλον κάποια από τις ανωτέρω αναφερόμενες προϋποθέσεις ή και οι δύο μαζί, δεν ισχύουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.