Καλησπέρα,
Στα πλαίσια της αναβάθμισης του ήχου στο σπίτι, και μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να προχωρήσω (σε πρώτη φάση) στην αγορά ενός Pioneer vsx-924.
Ίσως λίγο overkill για τις τωρινές ανάγκες μου αλλά πάντα προσπαθώ οι αγορές μου να είναι όσο το δυνατόν πιο future proof.
Σε γενικές γραμμές οι απαιτήσεις είναι μοιρασμένες ... 50% μουσική - 50% ταινίες, σε πρώτη φάση ηχεία 3,1 και αργότερα 5,1.
Η ερώτηση έχει να κάνει αναφορικά με ένα ζευγάρι ηχεία που υπάρχουν ήδη και αν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσω προσωρινά.... (αργότερα θα αντικατασταθούν με κάτι σοβαρότερο..)
Τα ηχεία προέρχονται από ένα παλιό set της Technics και είναι τα SB-CA1060
http://archiwumallegro.pl/monitory_technics_sbca1060-1247895029.html
3 way
woofer: 18cm active air coupling woofer
main unit: 8cm cone type
tweeter: 2.5cm dome type
impedance: 6Ω
input power: 120w (music) - 60w (DIN)
output sound pressure level: 81dB/W(1.0m)
cross over frequency: 160Hz, 5kHz
frequency range 31Hz-22kHz (-16dB)
Τι λέτε? θα μπορέσω να τα αξιοποιήσω προσωρινά ?
Στα πλαίσια της αναβάθμισης του ήχου στο σπίτι, και μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να προχωρήσω (σε πρώτη φάση) στην αγορά ενός Pioneer vsx-924.
Ίσως λίγο overkill για τις τωρινές ανάγκες μου αλλά πάντα προσπαθώ οι αγορές μου να είναι όσο το δυνατόν πιο future proof.
Σε γενικές γραμμές οι απαιτήσεις είναι μοιρασμένες ... 50% μουσική - 50% ταινίες, σε πρώτη φάση ηχεία 3,1 και αργότερα 5,1.
Η ερώτηση έχει να κάνει αναφορικά με ένα ζευγάρι ηχεία που υπάρχουν ήδη και αν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσω προσωρινά.... (αργότερα θα αντικατασταθούν με κάτι σοβαρότερο..)
Τα ηχεία προέρχονται από ένα παλιό set της Technics και είναι τα SB-CA1060
http://archiwumallegro.pl/monitory_technics_sbca1060-1247895029.html
3 way
woofer: 18cm active air coupling woofer
main unit: 8cm cone type
tweeter: 2.5cm dome type
impedance: 6Ω
input power: 120w (music) - 60w (DIN)
output sound pressure level: 81dB/W(1.0m)
cross over frequency: 160Hz, 5kHz
frequency range 31Hz-22kHz (-16dB)
Τι λέτε? θα μπορέσω να τα αξιοποιήσω προσωρινά ?