Pioneer VSX-LX50

Φιλε kgeorgeg7 καταρχην καλως ηρθες στο φορουμ αν και εγω ειμαι πολυ νεος για να καλοσοριζω.Απο την ερωτηση σου δεν καταλαβαινω αν μιλας για ενισχυτη η για tv.Διευκρινησε το και θα σου πω οσα καταφερα να μαθω τους τελευταιους μηνες που ψαχνω εντατικα για να ανανεωσω το Home Cinema μου.
Λοιπόν άκου:έχω το PS3 και ένα hometheatrePC και θα ήθελα να τα συνδέσω σε έναν ενισχυτή σάν τον Pioneer VSX-LX50.Αφού λοιπόν θα αγοράσω έναν ενισχυτή τόσο καλό θα ήθελα να τον συνδυάσω με μια ξεραιτικής πιότητας TrueHD τηλεόραση Sony(40X3000, 46X3000, 40X3500 ή 46X3500).
Αν ξέρεις λοιπόν τιμές για αυτές τις τηλεοράσεις γράψ´τες ή δόσε μου ένα link να τις δω και εγώ.:2thumb22sup:

παντως δεν ειμαι σίγουρος οτι αξίζει τα λεφτά του..ουσιαστικά είναι ο ίδιος ενισχυτής με τον 1017 ο οποίος θα έρθει γύρω στα 650-700 ευρώ και θα έχει hdmi 1.3..αν υποθέσουμε ότι σχεδόν όλα τα blueray έχουν ενσωματωμένους αποκωδηκοποιητές dts-hd και dolby true τότε γιατί να πληρώσεις 2 φορές για την ίδια δουλειά? δεν ξέρω μόνο αν το ps3 αποκωδηκοποιεί...τέλοςπάντως ρώτησες για διαθεσιμότητα?
ΥΓ: ο αντίστοιχος της sony 4300es υποστηρίζει deep colour..το θέμα είναι ότι έρχεται τον Οκτώβρη

Re: Απάντηση: Re: Pioneer VSX-LX50

αγορασε κανα ξενο περιοδικο να δεις τι γραφει στο πανω δεξιο μερος του ενισχυτη και μετα τα ξαναλεμε γκαβακα
δεν ηξερες δεν ρωταγες ,αφου δεν μπορουσες να αγορασεις κανα γερμανικο audio video
ωστε να δεις με τα ματακια σου οτι εχει απο ολα
στο περιπτερο γρηγορα και την αλλη φορα με τον κηδεμονα σου αδιαβαστε

Με το συμπάθειο,ρε σείς ( argi & vasdar), κουλάρετε λίγο, εάν διαφωνείτε υπάρχουν και τα π.μ, πέραν αυτού μας διαβάζουν και μη εγγεγραμένα μέλη, δίνουμε νομίζετε ωραία εικόνα προς τα έξω. :ernaehrung004:
Κανείς δεν διεκδικεί εδώ μέσα τις γνώσεις ειδικού, απλά είμαστε χομπίστες:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer VSX-LX50

παντως δεν ειμαι σίγουρος οτι αξίζει τα λεφτά του..ουσιαστικά είναι ο ίδιος ενισχυτής με τον 1017 ο οποίος θα έρθει γύρω στα 650-700 ευρώ και θα έχει hdmi 1.3..αν υποθέσουμε ότι σχεδόν όλα τα blueray έχουν ενσωματωμένους αποκωδηκοποιητές dts-hd και dolby true τότε γιατί να πληρώσεις 2 φορές για την ίδια δουλειά? δεν ξέρω μόνο αν το ps3 αποκωδηκοποιεί...τέλοςπάντως ρώτησες για διαθεσιμότητα?
ΥΓ: ο αντίστοιχος της sony 4300es υποστηρίζει deep colour..το θέμα είναι ότι έρχεται τον Οκτώβρη
μα εκει ειναι το θεμα ολο
αλλιως προς τι η αναβαθμηση
θεωρω καλυτερη αγορα κατι σε onkyo οπως ειχα αναφερει προ μηνων
αλλιως pionner

αγαπητέ eki 65 θεωρώ όλα τα παιδιά εδώ μέσα φίλους μιας και με έχουν βοηθήσει πολύ..όταν όμως κάποιος σου τι λέει απρόκλητα τότε τον......anyway να ξέρεις ότι έλαβα πολλά μνμ που μου έλεγαν ότι έχω δίκιο και μάλιστα με παραπέμπουν και σε άλλα προκλητικά σχόλια του ιδίου..όσο για τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν..τους φαντάζεσαι! το θέμα πάντως έληξε αφού όπως λέει και ο ίδιος εγώ υποχώρησα,ηττήθηκα κτλ κτλ.

Παιδια ειδα σημερα τους καινουριους SONY STR-DΑ5300ES και STR-DA4300ES και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ακυρωσω τον PIONEER.(http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...0551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=27925). Ο 5300 εχει 6 Hdmi 1.3 και υποστηριζει deep color ενω ο 4300 3 Hdmi 1.3 deep color.Ψαχνοντας καλυτερα ειδα οτι ο παλαιοτερος 5200 ηταν απο τους καλυτερους σε διαχειρηση εικονας ενω και ηχητικα ηταν παρα πολυ καλος κανοντας πολυ κοσμο να αλλαξει γνωμη για τους ενισχυτες SONY.Συγκρινοντας τεχνικα χαρακτηρηστικα οι SONY ειναι λιγο πιο αδυναμοι 7x120 και 7x100 για 5300 και 4300 αντιστοιχα με τον pioneer να ειναι στα 7x140.Αυτο δεν με ενοχλει καθολου μιας και τα ηχεια μου ειναι τα SONY SA VE835ED δηλαδη ενα τυπικο σετ 5/1.Αυτο ομως που με κανει λιγο διστακτικο ειναι το οτι πουθενα στους SONY δεν ειδα να ειναι THX Select2 certificate.Ειναι κακο αυτο;Κατα τα αλλα το οτι θα ειναι διαθεσιμοι Οκτωβρη δεν μου ειναι προβλημα γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε TV και η αγορα της ειναι προγραματισμενη για Δεκεμβρη.:damnyou:

καλό είναι το thx select αλλα αν τα ηχεία σου δεν ειναι πιστοποιημένα τοτε μάλλον δεν θα το χαρείς..εγώ έχω τα roister ht-4000 και σκέφτομαι να περιμένω τον 4300..150 watt στα 6Ω νομίζω ότι είναι ο pioneer

Απάντηση: Re: Pioneer VSX-LX50

εχω δει και κανα δυο ακομη posts δικα σου και μετά κατάλαβα...έτσι είναι σε κάθε κοινωνία υπάρχουν και τύποι σαν και σένα..και στην κοινωνία του avclub ευτυχώς υπάρχεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.. adios

να και η πανω οψη του πιονερου που φαινεται τι παιζει
whos the mack now
δεν ηξερες μην μιλαγες

Attachments

• 2007_CEDIA_Pioneer_SC-09TX_4.jpg
    2007_CEDIA_Pioneer_SC-09TX_4.jpg
    138.1 KB · Views: 46
Δεν είναι ο LX50, αλλά ο SC-09TX!!!

vsxlx50_large.jpg

pioneer_elite_receiver.jpg

http://gizmodo.com/gadgets/cedia07/pioneer-elite-sc+09tx-amp-and-receiver-kicks-audio-arse-297195.php

Καλός φαίνεται αλλά πόσο πάει το μαλλι ?
Sony πάντως δεν θα έπαιρνα... μπορει να έχουν τα πάντα από ευκολίες αλλά ΗΧΟ δεν έχουν :BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Pioneer VSX-LX50

να και η ΣΩΣΤΗ φωτο
για να δουμε τωρα θα πεις
Αυτό είναι το LX70!!!

ΥΓ: Ας κάνει κάποιος lock αυτό το thread. Έχει ξεφύγει τελείως η συζήτηση. Ευχαριστώ.

Προτου κλειδωθει το θεμα μια παρατηρησουλα - ερωτησουλα .....

Που θα βρει καποιος ταινια γραμμενη με deep color ;;; Αφου δεν υπαρχουν κινηματογραφικες μηχανες που να "τραβανε" 1080p deep color . Αφου ο στουντιακος εξοπλισμος του Χολυγουντ δεν μπορει να επεξεργαστει 1080p deep color ......
.........τι τσακωνεστε για αυτα που θ απολαυσουμε (αν) σε 10 χρονια ;;;