Τι είναι το pm.επειδη ενδιαφερομαι και εγω οργανώνουμε μια μαζική αγορα?
υγ:έχεις pm
Συγνώμη αλλά είμαι new member...
Τι είναι το pm.επειδη ενδιαφερομαι και εγω οργανώνουμε μια μαζική αγορα?
υγ:έχεις pm
Λοιπόν άκου:έχω το PS3 και ένα hometheatrePC και θα ήθελα να τα συνδέσω σε έναν ενισχυτή σάν τον Pioneer VSX-LX50.Αφού λοιπόν θα αγοράσω έναν ενισχυτή τόσο καλό θα ήθελα να τον συνδυάσω με μια ξεραιτικής πιότητας TrueHD τηλεόραση Sony(40X3000, 46X3000, 40X3500 ή 46X3500).Φιλε kgeorgeg7 καταρχην καλως ηρθες στο φορουμ αν και εγω ειμαι πολυ νεος για να καλοσοριζω.Απο την ερωτηση σου δεν καταλαβαινω αν μιλας για ενισχυτη η για tv.Διευκρινησε το και θα σου πω οσα καταφερα να μαθω τους τελευταιους μηνες που ψαχνω εντατικα για να ανανεωσω το Home Cinema μου.
αγορασε κανα ξενο περιοδικο να δεις τι γραφει στο πανω δεξιο μερος του ενισχυτη και μετα τα ξαναλεμε γκαβακα
δεν ηξερες δεν ρωταγες ,αφου δεν μπορουσες να αγορασεις κανα γερμανικο audio video
ωστε να δεις με τα ματακια σου οτι εχει απο ολα
στο περιπτερο γρηγορα και την αλλη φορα με τον κηδεμονα σου αδιαβαστε
μα εκει ειναι το θεμα ολοπαντως δεν ειμαι σίγουρος οτι αξίζει τα λεφτά του..ουσιαστικά είναι ο ίδιος ενισχυτής με τον 1017 ο οποίος θα έρθει γύρω στα 650-700 ευρώ και θα έχει hdmi 1.3..αν υποθέσουμε ότι σχεδόν όλα τα blueray έχουν ενσωματωμένους αποκωδηκοποιητές dts-hd και dolby true τότε γιατί να πληρώσεις 2 φορές για την ίδια δουλειά? δεν ξέρω μόνο αν το ps3 αποκωδηκοποιεί...τέλοςπάντως ρώτησες για διαθεσιμότητα?
ΥΓ: ο αντίστοιχος της sony 4300es υποστηρίζει deep colour..το θέμα είναι ότι έρχεται τον Οκτώβρη
εχω δει και κανα δυο ακομη posts δικα σου και μετά κατάλαβα...έτσι είναι σε κάθε κοινωνία υπάρχουν και τύποι σαν και σένα..και στην κοινωνία του avclub ευτυχώς υπάρχεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.. adios
Αυτό είναι το LX70!!!να και η ΣΩΣΤΗ φωτο
για να δουμε τωρα θα πεις
Αυτό είναι το LX70!!!
ΥΓ: Ας κάνει κάποιος lock αυτό το thread. Έχει ξεφύγει τελείως η συζήτηση. Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.