Pionner 545hx-s

Απάντηση: Re: Pionner 545hx-s

Επειδη λιγο βαριεμαι να το αναλυσω θα σου πω οτι ολα τα παραπανω ναι γινονται. Αλλα να πω και κατι που δεν γινεται και δεν το ανεφερες καν. Δεν μπορει να παιξει αρχεια HD. Αρα :tdown: :tdown: :tdown:
Εαν το ηξερα δεν θα το επαιρνα

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω επιτραπέζια Divx/XviD players (πόσο μάλλον recorders) που να παίζουν HD υλικό τώρα βγαίνουν και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι περισσότεροι για να δουν τέτοιο υλικό χρησιμοποιούν HTPC.

Re: Απάντηση: Re: Pionner 545hx-s

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω επιτραπέζια Divx/XviD players (πόσο μάλλον recorders) που να παίζουν HD υλικό τώρα βγαίνουν και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι περισσότεροι για να δουν τέτοιο υλικό χρησιμοποιούν HTPC.

Παιδιά έτσι είναι... μην ψάχνουμε σε consumer συσκευές τέτοια πράγματα.. ειδικά από επώνυμες εταιρείες...

Re: Απάντηση: Re: Pionner 545hx-s

Παιδιά έτσι είναι... μην ψάχνουμε σε consumer συσκευές τέτοια πράγματα.. ειδικά από επώνυμες εταιρείες...

Αληθεια εγω αναρωτιεμαι γιατι εχει αναλυση 720p??? Αφου τα dvd τετοια αναλυση δεν βγαζουνε ειναι περιττο. Εφ οσων εχει αυτη την αναλυση αυτο σημαινει για μενα οτι μπορει να παιξει υλικο που φτανει αυτη την αναλυση. Το μονο υλικο που μπορει να παιξει αυτη την αναλυση ειναι HD clips. Αμα δεν μπορει να παιξει τετοιο υλικο τοτε απλα μας κοροιδευουνε. Απλα το βαζουνε στα specs για να κροιδεψουν το κοσμο. Αυτο κανουνε. Και λυπαμαι πολυ για την παρτη τους γιατι αμα ειναι να βγαζουνε αναλυσεις που δεν μπρουνε να τις υποστηριξουνε να μην τις βγαζουνε. Απατη σε ολο της το μεγαλειο δηλαδη :slapface:

Χμ....αν δεν κάνω λάθος =silent= η Pioneer δεν λέει ότι μπορεί να παίξει native 720p αλλά υποστηρίζει να βγάλει μέσω HDMI 720p και 1080i (με upscale δηλαδή), κάτι το οποίο δεν είναι λάθος ή ψέμα. Είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λες.
Έτσι νομίζω....

Χμ....αν δεν κάνω λάθος =silent= η Pioneer δεν λέει ότι μπορεί να παίξει native 720p αλλά υποστηρίζει να βγάλει μέσω HDMI 720p και 1080i (με upscale δηλαδή), κάτι το οποίο δεν είναι λάθος ή ψέμα. Είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λες.
Έτσι νομίζω....

Έτσι ακριβώς είναι... και δεν ισχύει μόνο για την Pioneer αλλά για όλους τους κατασκευαστές upscaling players & recorders.. (εκτός εαν αναφέρεται ρητά οτι το μηχάνημα παίζει native HD υλικό που νομίζω οτι το βρίσκουμε μονο σε ελάχιστα Players εξ Ανατολής )

Για το Pioneer που έχεις δεν ισχύει.. εαν δεις το μανουαλ δεν το αναφέρει πουθενά ... άρα δεν σε κορόϊδεψε κανείς... :grandpa:

Άλλο upscaling άλλο native υλικό... -bye- -bye-

Απάντηση: Re: Pionner 545hx-s

Έτσι ακριβώς είναι... και δεν ισχύει μόνο για την Pioneer αλλά για όλους τους κατασκευαστές upscaling players & recorders.. (εκτός εαν αναφέρεται ρητά οτι το μηχάνημα παίζει native HD υλικό που νομίζω οτι το βρίσκουμε μονο σε ελάχιστα Players εξ Ανατολής )

Για το Pioneer που έχεις δεν ισχύει.. εαν δεις το μανουαλ δεν το αναφέρει πουθενά ... άρα δεν σε κορόϊδεψε κανείς... :grandpa:

Άλλο upscaling άλλο native υλικό... -bye- -bye-

ακριβώς έτσι...

Silent μάλλον κάτι δεν κατάλαβες...

Παιδια ισως και να μην καταλαβα και συμφωνω με αυτα που λετε. Αλλωστε δεν ειμαι και γνωστης. Ομως ολα αυτα τα logos της Microsoft και της xvid και ολα αυτα τα "Plays for sure" κλπ πιστοποιησεις που γραφει μεσα εσας τι σας λενε αραγε? Εστω και ετσι ομως να ειναι. Να πω οτι δεν μπορει να διαβαζει καθολου αρχεια HD το καταλαβαινω και εχει συμβει να μην βλεπει καν αρχεια HD που βρισκονται μεσα στο dvd. Αλλα να μου δειχνει τους τιτλους κανονικα και μετα να μου βγαζει "Cannot Play". Εγω αυτο το λεω ξεφτυλα. Και αντε εγω πες μαθαινω 5-10 πραγματα απο εδω με τη συζητηση που κανουμε αλλα 1 καταναλωτης που αγοραζει το προιον αυτο και βαζει να δει 1 video HD το οποιο το διαβαζει το μηχανημα αλλα μετα του βγαζει "Cannot Play" ε αυτος ο ανθρωπος τι να πει?

Εκτως των αλλων το dvd αυτο εχει μεσα στο menu εντολη "Copy Entire Disc to HDD" ωραια. Αυτο οπως το αντιλαμβανομαι εγω σημαινει οτι αντιγραφει ολλο το περιεχομενο που υπαρχει μεσα στο dvd ή τουλαχιστον οσα απο αυτα τα αρχεια μπορει να αναγνωρισει. Εκτως και αν ειμαι βλακας και δεν καταλαβα. Οχι ομως. Εαν εχεις αρχεια mp3 και video(αναφερομαι σε standard definiton videos που μπορεις να τα δεις) αντιγραφει μονο τα mp3. Με αλλα λογια δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια video στο HDD. :slapface: Φυσικα πουθενα δεν το αναφερει αυτο οτι ξερετε ναι μεν μπορειτε να αντιγραψετε αρχεια στο HDD αλλα μονο mp3. Στο manual γραφει οτι αντιγραφει αρχεια mp3 με αυτη την κινηση. Δεν γραφει πουθενα ομως οτι δεν αντιγραφει αρχεια video ή αλλου τυπου αρχεια. Ενω σε αλλες περιπτωσεις γραφει μεσα στο maual "Warning η διαδικασια δεν μπορει να εκτελεστει" για αυτο δεν αναφερει τιποτα. Και στη τελικη δεν εχει καμια λογικη να μπορει να παιξει αρχεια video να εχει HDD και να αντιγραφει μονο mp3:slapface: Αυτο εγω το λεω εξαπατηση ετσι απλα. Τι θα πει you can store files on the HDD χωρις να αναφερει οτι ξερετε μαγκες μονο mp3. Και εκτως των αλλων εαν η Pioneer δεν μπορει να εκτελεσει αυτη την διαδικασια (γιατι δεν θελει οχι γιατι δεν μπορει) ας μας το πει. Εγω πειρα το dvd αυτο και ηθελα να το φορτωσω με video μεσα αλλα δεν μπορω. Και πειτε μου οτι ζηταω πολλα στην τελικη απο την Pioneer:slapface:

Copy Enτire Disc to HDD... αλλα μονο mp3:slapface: :slapface: :slapface:

κι εγω το ιδιο προβλημα παρατηρησα φιλε silent..και τα πηρα λιγο..βασικα εγω εχω κι αλλο προβλημσ..γραφω σ ενα dvd ορισμενα αρχεια divx, τα βαζς στο dvd και μου λεει cannot play disc,,Τι ναι παλι αυτο??Εσύ το έχεις δοκιμάσει??

κι εγω το ιδιο προβλημα παρατηρησα φιλε silent..και τα πηρα λιγο..βασικα εγω εχω κι αλλο προβλημσ..γραφω σ ενα dvd ορισμενα αρχεια divx, τα βαζς στο dvd και μου λεει cannot play disc,,Τι ναι παλι αυτο??Εσύ το έχεις δοκιμάσει??

Εχω γραψει αρχεια σε dvd αλλα σε αυτο το mode που τα κανει dvd με menu. Το αλλο mode δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Θα το δοκιμασω αυριο και θα σου πω.

Εχω γραψει αρχεια σε dvd αλλα σε αυτο το mode που τα κανει dvd με menu. Το αλλο mode δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Θα το δοκιμασω αυριο και θα σου πω.

δηλαδη εσυ τα μετατρεπεις απο divx...εγω λεω να βαλεις μερικα divx σε dvd..οταν το κανω σε cd παιζει κανονικα..σε dvd τι μπορει να κανω λαθος??

Μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να δω στο dvd μου αρχεια divx τα οποια εχω γραψει σε dvd??Δεν νομιζω να μην γινεται..