Επειδη λιγο βαριεμαι να το αναλυσω θα σου πω οτι ολα τα παραπανω ναι γινονται. Αλλα να πω και κατι που δεν γινεται και δεν το ανεφερες καν. Δεν μπορει να παιξει αρχεια HD. Αρα :tdown: :tdown: :tdown:
Εαν το ηξερα δεν θα το επαιρνα
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω επιτραπέζια Divx/XviD players (πόσο μάλλον recorders) που να παίζουν HD υλικό τώρα βγαίνουν και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι περισσότεροι για να δουν τέτοιο υλικό χρησιμοποιούν HTPC.
Παιδιά έτσι είναι... μην ψάχνουμε σε consumer συσκευές τέτοια πράγματα.. ειδικά από επώνυμες εταιρείες...
Χμ....αν δεν κάνω λάθος =silent= η Pioneer δεν λέει ότι μπορεί να παίξει native 720p αλλά υποστηρίζει να βγάλει μέσω HDMI 720p και 1080i (με upscale δηλαδή), κάτι το οποίο δεν είναι λάθος ή ψέμα. Είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λες.
Έτσι νομίζω....
Έτσι ακριβώς είναι... και δεν ισχύει μόνο για την Pioneer αλλά για όλους τους κατασκευαστές upscaling players & recorders.. (εκτός εαν αναφέρεται ρητά οτι το μηχάνημα παίζει native HD υλικό που νομίζω οτι το βρίσκουμε μονο σε ελάχιστα Players εξ Ανατολής )
Για το Pioneer που έχεις δεν ισχύει.. εαν δεις το μανουαλ δεν το αναφέρει πουθενά ... άρα δεν σε κορόϊδεψε κανείς... :grandpa:
Άλλο upscaling άλλο native υλικό...![]()
![]()
κι εγω το ιδιο προβλημα παρατηρησα φιλε silent..και τα πηρα λιγο..βασικα εγω εχω κι αλλο προβλημσ..γραφω σ ενα dvd ορισμενα αρχεια divx, τα βαζς στο dvd και μου λεει cannot play disc,,Τι ναι παλι αυτο??Εσύ το έχεις δοκιμάσει??
Εχω γραψει αρχεια σε dvd αλλα σε αυτο το mode που τα κανει dvd με menu. Το αλλο mode δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Θα το δοκιμασω αυριο και θα σου πω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.